Наглашеност неког астролошког знака у личном (наталном) хороскопу описује, између осталог, и какви смо возачи, као и какав аутомобил најрадије бирамо.

Ован је брз, оштар возач, али превише храбар. Пошто воли да буде први у свему, вожњу полаже чим за то стаса. Осећа се важан ако међу првима купи ауто и радо га пријатељима позајмљује. Разуме се у механику. Омиљени аутомобили су му тркачки, нарочито црвене боје.

Бик је спор и веома опрезан возач. Као и у животу, воли мир, удобност и музику. Његова природна потреба да поседује чини од њега мудрог купца аутомобила. Често бира тежак и елегантан модел који делује безбедно. Не воли да позајмљује ауто, а омиљени модели су му караван или породични аутомобил.

Близанци су спретни возачи. Њихова омиљена путовања су кратка, а ако морају да крену на дуже често праве паузе. Воле друштво у ауту, нарочито оне са којима могу весело да разговарају. Ауто мора бити практичан, мали и брз и често их мења.

Рак је дисциплинован возач, спорих рефлекса и склон инцидентима. Пошто је променљивог расположења које утиче на стил вожње, ако сте у возилу с њим можете да доживете стресове. Аутомобил му је друга кућа, у њему вози све што би могло да му затреба.

Лав је одличан возач и својим стилом жели свима који учествују у саобраћају да да до знања да је неприкосновен. Бира престижне аутомобиле који, осим по цени, морају да одударају од просечног окружења.

Девица је безбедан, али и релативно спор возач. Ужасан је сувозач јер претерује у критиковању. Ауто је увек беспрекорно исправан, чист и добро угланцан.

Вага је елегантан возач, поштује сва правила и одредбе, али понекад може да буде импулсивна због сопствене неодлучности. Стрпљива је у колони и не прави непромишљене маневре. Воли модерне и елегантне аутомобиле, наглашено јаких боја.

Шкорпија је жесток возач чији је стил вожње увек на граници озбиљног ризика. Лако губи живце, не подноси кад га претичу, као ни гужве и застоје. Воли да вози ноћу и бира ауто сјајних боја и бучног мотора.

Стрелац је спретан возач. Управља својим аутом брзо и прецизно чак и у врло тесном простору. Говори о коњској снази свог мотора са изузетним познавањем и сигурношћу. Бира велике, простране аутомобиле, комбије, а велики је заљубљеник у аутобусе.

Јарац је практичан возач. Способан је за воланом, ауто је увек беспрекорно исправан и обезбеђен. С лакоћом прелази дугачке деонице, воли теретна возила, нарочито камионе.

Водолија је брз и опуштен возач, али може бити и брзоплет. Користи аутомобил за дуге вожње, велики је заљубљеник у брзину, па га можете затећи на мотору, али и у авионској пилотској кабини.

Рибе не воле брзину. Споре су, а пошто воле да се возају без циља, често лутају. Радо стају да помогну другима, као и ауто-стоперима. Између аутомобила и брода, увек ће одабрати ово друго, јер је то брзина која је компатибилна с њиховом природом.