Шкорпије воле поглед на море, крстарење је савршен избор за стрелца: Сазнајте какво путовање одговара вашем знаку

А. МИКАТА

09. 11. 2019. у 12:19

Шкорпије воле поглед на море, крстарење је савршен избор за стрелца: Сазнајте какво путовање одговара вашем знаку

Depositphotos

Пошто се за летовање штеди цене године, одмор треба добро испланирати, а у томе ни помоћ астрологије није на одмет

ДЕВИЦЕ треба сада да уплате одмор у "фрст миниту", рибе нека избегавају агенције, бризанци морају да уплате пакет-аранжман, стрелци крстарење, а ован ће бити најсрећнији ако одабере несвакидашње одредиште и тамо отпутује у друштву лава.

Пошто се за летовање штеди цене године, одмор треба добро испланирати, а у томе ни помоћ астрологије није на одмет. Астролози саветују да треба бити искрен и одабрати путовање које највише одговарају личности туристе и бирати партнера који има лсична интересовања.

ОВАН

Рођени авантуриста мора да оде на активан одмор, попут пешачења, вожње кајака или да посети нови град који може први да истражује. Лав је њихов најбољи сапутник.

БИК

Пошто воле себи да угађају обавезно треба да бирају одредиште које има базене, велнес центар, простране собе и играонице за децу. Уколико не желе трзавице нека поведу рибу на пут.

БЛИЗАНЦИ

Ови друштвени лептири воле да упознају људе, па је за њих најбољи избор пакет-аранжман. На путовање треба да понесу књигу.

РАК

Не треба да крећу на романтичан одмор, јер су најсрећнији окружени породицом, па је апартман одлична идеја.

ЛАВ

Не четири, само пет звездица може да усрећи лава, па је најбољи савет - боље три дана у луксузном хотелу него две недеље у буџет смештају.

ДЕВИЦА

Добро организована девица треба уплати одмор сада, у "фрст миниту", јер ће јој само тако све бити таман! Њихово планирање уме да цени само јарац.

ВАГА

Најсрећније су као соло путници, па да би одмор био успешан треба да бирају дестинације са добрим ноћним животом.

ШКОРПИЈА

Воле романтична путовања и поглед на море им значи више него и једном другом хороскопском знаку.

СТРЕЛАЦ

Крстарење је савршен избор за стрелца, али где год "падне падобраном" одлично ће се снаћи и пронаћи лепоту живота. Као партнера треба да бирају овнове.

ЈАРАЦ

Пошто их занима историја Рим или Крит су добар избор, а на путовања радо иду са родитељима. И на одмору размишљају о каријери, па више уживају на конференцијама него на плажи.

ВОДОЛИЈА

Ово су туристи који желе да упознају мештане и брину о екологији. Најбројнији су међу соло путницима.

РИБЕ

Најдуховнији знак од одмора очекује препород, да нешто ново научи или боље упозна себе. Желе сами да организују одмор и сметају им стриктни програми.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)