4 знака зодијака који су најчешће опседнути Интернетом

Новости Онлине

05. 11. 2019. у 23:20

4 знака зодијака који су најчешће опседнути Интернетом

Free image Pixabay

Проверите да нисте на овој листи
НЕКИ од нас радо проводе што више времена изван мреже и знамо како да се посветимо сами себи, док други скоро зависе од употребе интернета и када немају приступ истом, осећају као да им се свет срушио.

Проверите да нисте на овој листи.


Близанац


Близанац је онај који мора бити онлине у свако време. За њега је телефон изузетно бескористан ако нема интернет везу. Његови брзи прсти увек прегледају све информације, ћаскају, коментаришу. Интернет је сјајни пријатељ Близанцу који му јако недостаје кад га нема. Често показује и шаље забавне снимке пријатељима које је пронашао на мрежи. Наравно, очекује и њихово интересовање. За Близанце је одмор без интернет везе незамислив.


Лав


Лав воли да каже да му је Интернет велика помоћ у послу, да буде информисан и да буде у контакту са пријатељима. Проблем настаје када Интернет падне, јер се тада изгуби самоуверени Лав, осећајући да би могао да пропусти неку важну ствар. Лав не може без рачунара, телефона и таблета. Када се повеже и прегледа нове вести, осећа се сјајно. Његово размишљање се више пута заснива на информацијама које је прикупио на мрежи. Лав, чак и када је у друштву, воли да проверава свој телефон или таблет.


Јарац


Јарац обожава интернет, јер може додатно да побољша своју професионалност. Стиче знања која се односе на пословање и друге области. Једном када започне активно прегледавање, врло је тешко да се заустави и проводи сате за рачунаром. За њега је веома важно да остане анониман на мрежи. Паметни клик миша обично је довољан да уђе у други свет где може питати шта жели, едуковати се и повезивати са занимљивим људима.


Водолија


Водолија је врло друштвена и вешта, па је за њих интернет веза неопходно зло. Воле да буду у току са дневним вестима и са оним што је ново у технологији. Воле да разговарају о томе шта су пронашли на вебу или шта су доживели на друштвеним мрежама. Када мора да оде негде где ниједна бежична мрежа није доступна за приступ Интернету, осећа се као да му недостаје нешто важно и непрестано тражи сигнал.


Аутор: Женски магазин

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације