Немају среће у љубави: Ова четири хороскопска знака најтеже пронађу сродну душу

Новости онлине

03. 11. 2019. у 10:30

Немају среће у љубави: Ова четири хороскопска знака најтеже пронађу сродну душу

Фото илустрација: Depositphotos

Ови хороскопски знакови су, нажалост, склони бирању погрешних особа
ИАКО је заиста тешко пронаћи сродну душу, неким људима права љубав једноставно није суђена.

Ови хороскопски знакови су, нажалост, склони бирању погрешних особа и зато често заврше сломљеног срца.

Рак

Доброћудност Рака разлог је зашто се за њега увек вежу погрешне особе. Рак покушава да гледа само добро у људима и зато остаје у нездравим окружењима пуно дуже него што би требало. Јако лоше подноси прекид па се труди свим снагама да поправи однос с постојећим партнером.

Рибе

За особе рођене у знаку Рибе могло би се рећи да живе у неком свом свету и не схватају шта се заправо догађа око њих. Њихове љубавне приче неретко су трагичне јер се заљубљују у оне који њих никада не би ни погледали. Тешко им је пронаћи некога ко ће их разумети па већину живота проведу оплакујући пропале везе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -  Недељни хороскоп за период од 3. до 11. новембра

Ован

Овнови најчешће пуцају од самопоуздања, што није увек добра ствар. Управо их то уверење да они увек знају и бирају најбоље заслепи па своје партнере покушавају да промене и намећу им своје ставове и мишљења што врло брзо резултира пуцањем љубавне везе.

Бик

Бикови не подносе самоћу. Они су у непрестаној потрази за партнером јер не желе да буду сами па се често одлуче за некога ко им уопште није компатибилан. Врло су тврдоглави па покушавају да доведу везу на зелену грану, али када једном схвате да им није суђено, разочарано одлазе у даљу потрагу.

(Index.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације