Јесу ли звезде погодиле? Хороскоп открива твоје НАЈВЕЋЕ страхове

НовостиОнлине

29. 10. 2019. у 23:02

Јесу ли звезде погодиле? Хороскоп открива твоје НАЈВЕЋЕ страхове

Depositphotos

Једна од најважнијих животних лекција је суочавање с властитим страховима. Кад њих победиш, моћи ћеш да се много лакше бориш са животним недаћама

Сви ми имамо (нажалост) своје велике страхове. Неки су нам познати, а неки су толико дубоки да их не знамо ни препознати Звезде откривају страхове карактеристичне за твој хороскопски знак.

Једна од најважнијих животних лекција је суочавање с властитим страховима. Кад њих победиш, моћи ћеш да се много лакше бориш са животним недаћама.

Ован

Овнови увек желе да буду алфа и највише стреса доносе им ситуације у којима неко омаловажава њихов ауторитет или им жели показати да не верује у њихове способности. Овнови се више од свега боје да ће испасти да нису у праву, боје се да ће им неко наређивати или рећи да направе оно што он, ован, зна да није 'исправно'.

То је подоста 'црно-бели' хороскопски знак који не подноси нејасно постављене ствари. Ован је јасан и прецизан попут генерала који своју војску води у битку и зато не подносе да му неко мења одлуке, да га у њима пољуља јер то води у сумње у себе. Но, нико не може бити 100 посто у праву све време.

И овнови то морају схватити, прихватити, прилагодити се. Тај њихов страх да неће бити главни може бити јако користан за овнове који с временом науче да у животу није најважније бити у праву.

Бик

Бик је увек добар у финансијама и кад се овом знаку догоди нешто неочекивано као што је губитак посла или проблем са аутомобилом, одмах се осећају лоше. Бик се истински боји сиромаштва или ситуације у којој неће моћи да следи своје циљеве и снове. За бикове је најважније да могу остварити своје наде у то што ће постати једног дана, они морају веровати да је могуће остварење снова без обзира колико били стари. Неки други знакови бољи су у преузимању ризика, Бик жели да буде стабилан и тако хода по свету. Често ће се плашитиизлагања да би остварио своје снове или већи финансијски успех. Но, једном кад научи да верује својој интуицији, његови страхови неће га толико спутавати.

Близанци

За близанце је најгоре кад се нађу у заданој рутини, кад је њихова свакодневица монотона. Чим успоре, осећају се као у замци. Близанци се боје тишине и стагнације. То је знак који жели увек да буде у покрету, учи, доживи нова искуства која ће му доказати да расте, развија се, напредује. Кад је близанац у неким животним периодима стагнације, досаде, депресије, постаје немогућ, нервозан и мисли да је нешто погрешно направио. А живот не може увек бити пун преокрета и изненађења. То сваки близанац мора једном схватити и прихватити. Кад схвати да су мир и контемплација, размишљање о животу - свети и да раздобља стагнације често воде у дубље спознаје и лични раст и развој, научиће све што треба о себи и свету.


Pixabay

Рак

Чак и они посве независни ракови осећају потребу да увек буду окружени људима. Они ће увек урадити све да имају бројне договоре за изласке, посете пријатељима и родбини. Није то зато што воле да се друже, то је и зато што се не желе суочити са својим највећим страхом, страхом од самоће. За сваког рака потреба за партнером, љубављу, браком и породицом свети су изнад свега и зато је њихов највећи страх да ће остати без тих својих односа с блискима. За њих је идеја да им веза неће успети или да неће имати мрежу блиских људи око себе напросто неприхватљива. Наравно да је сјајно имати породицу и дивне односе с мноштвом људи, но раковима би добро дошло да се понекад осаме. Најбољи начин да се боре са страхом од самоће увек је суочавање с таквим тренуцима. Морају схватити да нису лишени љубави зато што су у неком тренутку сами, љубав ипак долази изнутра.

Лав

Лав воли да буде у центру пажње, што често значи да Лавови жуде за тим да буду хваљени. Ако лав не добије пажњу и похвале које очекује, то га може навести да полуди. Њихов је највећи страх да неће направити све како треба и да ће разочарати не само оне око себе, него и себе. Мишљење других људи важно им је колико и властито. Једном кад научи да му није потребно да неко други потврди његову вредност и знање, постаће успешнији него икад пре. Њихова снага долази изнутра, као и енергија Сунца, планете која управља тим знаком.

Девица

Девица је перфекциониста у свим сферама живота, од веза до посла. Највећи страх сваке девице је осећај да у нечему нису успеле и да нису довољно добре. С одбацивањем се не знају да се носе. Девица се боји да другима неће бити потребна, или да неће на неки кључан начин учествовати у успеху других.


Pixabay

Осећа да јој је предодређен живот у којем помаже другима и из тога скупља самопоуздање и осећај вредности. Кад није на висини онога што од себе очекује, лако је обузме депресија и очај. Девице себе процјењују само по томе што су у животу направиле, а то није увек здраво. За њих је важно да се усредсреде и на свој унутташњи раст и развој, а не само успехе.

Pročitajte i: NEOBIČNE FOBIJE: Strah od poljupca

Вага

Ваге су опуштене, воле угодан живот и увек им је најбоље кад су у равнотежи. Све што прети да ће живот ваге избацити из равнотеже је уједно и оно чега се највише боје. Ваге су од оних који се више од свега боје самог страха. Ваге не воле екстреме јер је то хороскопски знак повезан с дипломатијом. Једном кад се реше своје потребе да измирују најразличитије енергије око себе, живот ће им постати лепши. Сваки екстрем, отклон од те њихове унутрашње равнотеже за њих је искуство из којег пуно уче. Живот увек има своје негативне и позитивне тренутке, језичак на ваги непрестано се помера на једну или другу страну. Како је у животу све у непрестаној мени, ваге морају схватити да неће увек живети мирно, удобно, сталожено. Но, увек је важно да у животу предузму све да тако остваре стабилност.

Шкорпија

Многи се плаше да другима открију своје право лице, али нико толико као шкорпиони. Шкорпиони се јако боје разоткривања јер у дубини сваке шкорпије чучи нешто мрачно што дубински плаши и њих саме. Шкорпија је најмрачнији хороскопски знак јер је увек спреман да зарони у најдубље амбисе душе, своје или туђе. Шкорпије имају велики емоционални распон осећања, не воле своје мисли да деле с другима јер се дубински плаше да ће их видети као чудаке који друге око себе депримирају. Често су уверени да их никад нико неће разумети до краја и зато се затварају према људима. Шкорпија ће као особа нарасти једном кад схвати да се може итекако носити с искуствима других и учествовати у животу око себе.


Pixabay


Стрелац

Стрелчеви не подносе када их контролишу или ограничавају. Као сваки прави бунтовник и стрелац не воли да следи туђа правила или осети да му је неко на путу. Боје се да њихови снови и циљеви никад неће бити остварени јер им се нешто или неко увек супротставља. То је знак створен за путовања, с чежњом за даљинама и зато је оно најгоре што им се може догодити губитак слободе до које им је толико стало. Иако овај знак постаје нестрпљив и нервозан на једном месту, добро је да се стрелац скраси и ужива у свом дому и култури којој припада.

Јарац

Јарчеви су они ученици који полуде кад не добију чисту петицу и кад их не похвале да су написали најбољи писмени. Најтеже им је кад помисле да су неуспешни. Ако не добију ту промоцију за коју су се потрудили, може им се догодити да се распадну, доживе нервни слом. Јарчеви се боје да ће остати неуспешни јер су итекако посвећени професионалном напредовању. Они су ту међу нама да буду неко и нешто и тога су свесни. Не желе да буду само још један зупчаник у строју, они желе да управљаку стројем. Иако ихстрах од неуспеха итекако мотивише, често је тако велик да их блокира и не направе оно што је за успех потребно. Јарчеви морају да схвате да њихова вредност на свету не почива само на томе колико су успешни на послу.

Pixabay


Водолија

Водолије не желе да будудео крда, највише се боје да ће испасти да нису револуционари. Овај знак жели да сеисточе и да буде познат по свом индивидуализму. Они желе да се на њих гледа као на оне који доносе промену. Ужасавају се тога да би им се могло догодити да су попут свих других. Тај страх постаје нихов благослов кад схвате да су ионако другачији и да око тога не треба толико да се труде. Они су другачији по томе што су тако изузетно креативни.

Рибе

Рибе су највећи идеалисти од свих хороскопских знакова. За тај знак сама реалност је оно чега се треба највише бојати. Одговорност према животу велики је терет на плећима риба. Боје се да ће им нетко одузети право на њихове идеје и креативност. Највише од свега рибе се боје да их нико неће разумети и волети у свету који је хладан и прорачунат. Рибе су попут неког уличног певача или уметника који се боји да ће га власт зауставити и онемогућити.


Pixabay

Великидео животне енергије посветиће томе да се склоне од људи за које осећају да су негативни, који тако зраче. Њихов циљ не треба да буде да се тим негативним енергијама препусте, него да се ослободе и превазиђу тај страх. Рибе ће увек помоћи да живот оних око њих изгледа ведрије, а свет приступачнији.


мисс7

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације