Хороскоп за уторак: Лаву глава у облацима; Рибе избегавају нове обавезе

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

22. 10. 2019. у 07:00

Хороскоп за уторак: Лаву глава у облацима; Рибе избегавају нове обавезе

Depositphotos

Дневни хороскоп: Шта вам доноси данашњи дан на пољу љубави, посла и здравља, и да ли ће вам звезде данас бити наклоњене

ОВАН

Препуни сте идеја којима засипате своје окружење. Иако сте омиљени у друштву, постајете напорни јер превише причате. Брзина којом се изражавате другим људима изгледа као да сте површни, па је савет за данас да мање причате а више радите.

БИК

Очекују вас добре вести о значајном новчаном приходу, али вам онда следе и издаци. Привидном стабилизацијом финансијске ситуације побољшава се и ваше расположење, па се то позитивно одражава на љубавне односе.

БЛИЗАНЦИ

Безазлена ситуација с партнером прети да се претвори у озбиљан сукоб. Ваша очекивања и оно што добијате су у нескладу. Пре него што закомпликујете односе, размислите још једном о томе да ли је проблем довољно крупан да бисте од тога правили драму.

РАК

Пред вама је дилема да ли да прихватите додатна задужења која вам обећавају добру зараду, али и знатно повећање обима посла. Ако се добро организујете, нове обавезе вам, дугорочно, могу обезбедити велику исплативост.

ЛАВ

Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању с вољеном особом и егзотичним путовањима. Духом сте далеко од места боравка, па би било пожељно да се крајем дана спустите са облака, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

ДЕВИЦА

Када нико не зна како даље, вама се јави спасоносна идеја. Да бисте сачували хармонију, без које не функционишете, у стању сте да дате све од себе како бисте на тај начин премостили проблеме. Будите рационални, не прецењујте своје способности.

ВАГА

Променљивог сте расположења и склони нервози, нарочито у односу са укућанима. Пазите какве обавезе прихватате, јер нисте у ситуацији да испоштујете све договоре. Не играјте на све или ништа, у кључном тренутку бићете дисквалификовани.

ШКОРПИЈА

Притискају вас рокови. Ваши квалитети долазе у питање јер сте преспори. Тензира вас пожуривање, нарочито када је у питању обављање нечега што је, по вашем мишљењу, веома важно. Не подлежите атмосфери, држите се свога темпа и дан ће протећи у миру.

СТРЕЛАЦ

Ослањате се на обећања која су вам дали пријатељи. Чекање на испуњење може вас довести у позицију да се правдате другим људима, иако застој није настао због вас. Да бисте то избегли, своје обавезе завршавајте лично и сами.

ЈАРАЦ

Прави је тренутак да многе ствари поставите на своје место, нарочито уколико око себе имате особе с којима имате нерашчишћене односе. Ваш ауторитет је на врхунцу, оно што данас будете изговорили, друга страна ће схватити на најбољи могући начин.

ВОДОЛИЈА

Губите превише времена у покушајима да окупите групу људи која би се ангажовала поводом заједничког циља. Проблем није у томе што они не желе да сарађују с вама, већ је препрека то што не виде сви на исти начин оно што је вама кристално јасно.

РИБЕ

Не прихватајте на себе нове обавезе, најбоље је да дан проведите у минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује већи прилив новца, који великим делом може решити финансијске проблеме за које тренутно немате дугорочно решење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације