Недељни хороскоп за период од 13. до 20. октобра

Астролог: Сузана Бан

12. 10. 2019. у 23:00

Недељни хороскоп за период од 13. до 20. октобра

Depositphotos

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао У данима који су пред нама могуће је да ћете добити предлог да се активно укључите у заједничке пројекте који се развијају у вашем окружењу. Од вас се очекује да будете креативни и активни у зачецима новог вида пословања. Иако прилика делује примамљиво, ви из неког разлога осећате да то није добро за вас. Савет: послушајте своју интуицију, повуците се.

Љубав Ако занемарите ситна незадовољства, схватићете да за дружење и пријатне квалитетне разговоре није неопходно да имате много новца. С друге стране, под тензијом сте због понашања вољене особе која је, ових дана, променљивог расположења и прилично непријатна.

Здравље Несаница.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Рачунајте на подршку пријатеља, јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора којим ће ваша професионална каријера кренути другим смером. Упоредо с тим муче вас и лоши поступци одређених сарадника, па, иако славите малу победу, истовремено размишљате и о одласку.

Љубав Код вас кад нема, онда нема ничег на љубавном плану. А када се све буде покренуло, нећете знати где ћете пре. Потпуно вас је обузело романтично расположење. На неколико страна, паралелно, водите тајне преписке. Флертовање је максимум романтике коју, ових дана, можете да постигнете.

Здравље Чувајте грло.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Што се тиче вас, све сте урадили како је требало и немате око чега да се преиспитујете. То је ваш став и без претераних тензија завршавате неке пријатељске односе. Ако бисте били самокритични увидели бисте да је ваш став превише ригидан. Не зависи све од вас, неки проблеми као да ће се решити сами од себе када за то дође прави тренутак.

Љубав Вољена особа је променљивог расположења, имате утисак да вас намерно искушава. Ако се, ових дана, упустите у озбиљне разговоре, може вам се десити да у афекту изговорите и нешто што сте планирали да прећутите. За ваша незадовољства тренутно нема лека. Будите стрпљиви.

Здравље Чувајте се вируса.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Очекујете брзу реализацију, али ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време, па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили. Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Будите брзи да вам цео посао не би измакао.

Љубав На неки начин сте запостављени. Без обзира на то да ли сте у вези или нисте, ових дана као да вам је то поље успавано. Уколико вам се чини да је ово затишје пред буру, у праву сте. Да бисте с лакоћом превазишли све оно што ускоро долази, штедите енергију и примирите се.

Здравље Проблеми с коленима.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Овај период је обележен вешћу да вам стиже додатни приход на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко рационалних могућности како вам све не би пресело. С добитком стижу и нова задужења, па ћете се, на крају, запитати да ли вам се све то исплатило.

Љубав Заокупљени сте разматрањем неких ситуација која су се одиграле у прошлости. Ваша ћутљивост изазива нерасположење вољене особе. Пробудите се, није право време за искушења. Због недостатка комуникације, мали неспоразум прети да прерасте у велики проблем.

Здравље Вирусна инфекција.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Непланирани трошкови вас потпуно избацују из равнотеже. Интензивно размишљате о томе како и на који начин да закрпите црну рупу која се отворила у вашем новчанику. Док се ситуација с финансијама не буде стабилизовала, ви сте потпуно бескорисни на радном месту. Незаинтересованост на послу може проузроковати грешке које ћете касније тешко исправити.

Љубав Интригира вас неко нов и тренутно покушавате да седнете на две столице. Не залећите се у нове љубавне авантуре, јер у дну срца још чувате јаке успомене из прошлости. Жал за неким с ким одавно немате контакт може да помути сваку нову романсу.

Здравље Чувајте се повреда.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Враћа вам се самоувереност и оптимизам, али обавезе трпе јер нисте довољно сконцентрисани. Мислима сте далеко због тога што унапред планирате активности на чију ћете реализацију још чекати. У једном јесте у праву, а то је да је неопходан прецизан и практичан план, али то не подразумева губљење драгоценог времена у сањарењу.

Љубав Отворено удварање особе с којом сте пословно повезани може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли стресове, које вам ова недеља може донети, неопходно је да на време пронађете начин како да се ослободите вишка тензије која, ако ескалира, може да поруши све што сте напорно градили.

Здравље Проблеми са синусима.

ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Савладава вас нестрпљење, јер имате осећај да вас нико не разуме. Не инсистирајте у дискусијама, не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

Љубав Чини се да раније нешто није било по вашој вољи, а када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Вољеној особи није јасно ваше променљиво расположење, не зна како да вам угоди. Будите фер, јасно реците шта је то што хоћете и истовремено уважите потребе друге стране.

Здравље Контролишите притисак.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Недеља је обележена непријатним вестима. Замисао коју сте имали, а тиче се ваших амбиција, преокретом постаје неизводљива. Разочарани сте, а све се догодило јер сте помешали посао и приватни живот, па ваше проблеме решавају непознате особе. Надменим ставом иритирате околину која све мање има стрпљења за ваше мрачно расположење.

Љубав Долазите у ситуацију да више немате ниједан мирољубив начин којим би вољеној особи саопштили све што вам је на срцу. С једне стране маштате о слободи, с друге, идеја о њој вас неописиво плаши. Чини вам се да разговором нећете пронаћи решење, али у томе нисте у праву.

Здравље Чувајте плућа.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Околности вас приморавају да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу. Ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се. Осим тога, избегавајте тајновите разговоре. Пре или касније, све ће се на непријатан начин разоткрити.

Љубав Незадовољство на љубавном плану прети да постане разлог озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Не будите неправедни, прави узрок свега лежи у томе што већ дуго пропуштате сваку прилику да квалитетним разговором разјасните недоумице које вас муче.

Здравље Горушица.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ову недељу за кратак предах како бисте темељно осмислили куда је најбоље да идете даље.

Љубав Прекидате комуникацију с вољеном особом јер вам је тако лакше. Избегавање разговора не води ка решењу, напротив. Бежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, преузмите иницијативу и рашчистите ствари до краја.

Здравље Малаксалост.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Непогрешиво раздвајате битно од небитног, али ваши сарадници немају такав таленат. То вас излуђује. Ако не нађете начин да избаците бес, он ће изаћи тамо где га најмање очекујете. Дозвољавате да вам материјално добро условљава расположење и динамику виђања са људима до којих вам је стало. Како год да се поставите нећете избећи финансијске издатке.

Љубав Неки компромиси које сте направили у прошлости долазе на поновно разматрање. Збуњује вас вољена особа, чини вам се као да је то неко кога уопште не познајете. Позитиван помак у вашим односима узрокован је сасвим новим вибрацијама које вам небо шаље.

Здравље Алергије.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације