ШТА ОТКРИВА ГОВОР ТЕЛА: Препознајте у ком знаку је рођена нека особа

Сузана БАН

уторак, 08. 10. 2019. у 14:00

ШТА ОТКРИВА ГОВОР ТЕЛА: Препознајте у ком знаку је рођена нека особа

Depositphotos

На много начина можемо да препознамо у ком је астролошком знаку особа рођена, али један од најупечатљивијих је говор тела

НА много начина можемо да препознамо у ком је астролошком знаку особа рођена, али један од најупечатљивијих је говор тела. Оставићемо по страни физички изглед који је природом дат, односно висину, тежину, општу физиономију. За ову процену посматрамо главне карактеристике понашања и све оно што може да се подведе под говор који тело, несвесно, саопштава. Иако ово спада у такозвану "забавну" астрологију, тумачења могу бити изненађујуће тачна. Проверите!


ВАТРЕНИ ЗНАЦИ:

Ован - својим покретима одаје одлучну, самоуверену и спретну особу. Директни су и борбени у комуникацији. Гурају се у први ред, поскакују и ходају брзим и одлучним корацима, челом нагнути напред.

Лав - одишу ауторитетом и посебношћу. Беспрекорно неговани, у одличној форми. На специфичан начин се прсе, нарочито када се спремају да нешто важно саопште. Држање тела је исправљено до границе иритантне наметљивости.

Стрелац - изгледају неозбиљно, безбрижно и добродушно. Крупни су, споро се крећу, а своју наклоност изражавају телесним додирима. Ово су они људи који вас, током разговора, лупкају по рамену или боцкају прстима. Често их красе широк осмех и крупни зуби.


ЗЕМЉАНИ ЗНАЦИ:

Бик - на лицу му све пише. Наглашен, значајан поглед, намрштеност, подигнутост обрва. Своју осетљивост и сензуалност крију иза хладног изгледа. Имају карактеристичне ситне зубе и видљиве десни када се смеју.

Девица - повучена, прекрштених руку и ногу, суздржана, али наизглед неприметним и дискретно нервозним покретима одаје несигурност. Пипа косу, глади одећу и грозничаво трља руке. Када се рукујете, не пружа целу шаку већ само прсте који вас могу изненадити хладноћом.

Јарац - хладан, благо повијених леђа, одмерено се креће и не одаје емоције. Војнички став може бити пољуљан када се заинтересује за некога. Тада, прекрштених руку, тражи да се понови реченица и све то како би добио на времену да о нечему додатно размисли.


ВАЗДУШНИ ЗНАЦИ:

Близанци - ситније су грађе, убрзани, брбљиви и знатижељни. У рукама су им оловка, телефон или књига. Делују детињасто, претерано весело, цупкају у месту. Околина их, често неоправдано, не схвата озбиљно.

Вага - говором тела шаље сигнале супротном полу. Флерт и игра погледима главна је карактеристика овог знака. Воли да је примећена, па у складу с тим не бира средства, али никада неодмерено или вулгарно. Ово су позери који су дуго и темељно припремали свој наступ међу људима.

Водолија - у младости су ово бучне и примећене особе у сваком друштву. Када их животно искуство научи, бунтовништво замењују строгим и наизглед незаинтересованим држањем иза кога крију праву природу.


ВОДЕНИ ЗНАЦИ:

Рак иде из крајности у крајност. Или се у потпуности повлачи и тромо препушта другима да воде главну реч или, ако се одважи да наступи, шокира све око себе својом неодмереном агресијом и жустрином.

Шкорпију краси убитачан продоран поглед и, ако је љута, стиснуте усне. Говор тела је отворен и непосредан, али из потаје увек вреба својом сексуалношћу и магнетизмом. Често, чак и током најбезазленијих разговора, користи претећи уперен прст.

Рибе своју несигурност испољавају претераном причом, јер им она омогућава успостављање комуникације с непознатим људима како би што пре у њима нашла савезнике и сродне душе. Шакама покривају уста да би сакриле о чему причају, чак и онда када је то беспотребно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације