Рангирање мужева по хороскопским знацима

Новости Онлине

26. 09. 2019. у 23:20

Рангирање мужева по хороскопским знацима

Depositphotos

Са ким ћете имати диван живот, а кога је боље избегавати попут ватре?
СА ким ћете имати диван живот, а кога је боље избегавати попут ватре? Проверите шта звезде кажу!

Ево рангирања најбољих и најгорих партнера по хороскопским знаковима.

12. место: Близанци
Интелигентан, сјајан, забаван, савршен пријатељ - али он је потпуно неподобан за мужа. Непредвидив је и никад не знате шта смишља у глави. Има сјајан одговор на свако питање, али не зна да ли је фрижидер пун. Скоро увек ће да заборави да покупи децу из школе. Забаван је, али незрео - вечни Петар Пан. Никад га нема када вам треба. Поред тога, он не контролише своје трошкове и склон је зависностима - посебно коцкању.

Место 11: Стрелац
Шармантан је, предиван у кревету и може завести било кога. Стрелац вам обећава златне планине, али не рачунајте на њега да ће одржати реч. Мушкарци под овим знаком зодијака највише желе оно што тренутно немају. И увек теже да то постигну. Стално постављају нове циљеве и изазове, а кад успеју да их остваре - брзо им досади. Можете га ухватити ако делите његове страсти и спремност да се стално борите са изазовима.

Место 10: Рибе
Занимљиво је са господином Рибом, али мушкарац са овим знаком није најбољи кандидат за мужа. Често мења расположења и мишљења, а оно што је успостављено једном није обавезујуће за њега. Риба-Муж мрзи рутину, а испуњавање свакодневних обавеза чини га узнемиреним. Такође не воли да плаћа рачуне, купује и брине о породици. Ако не очекујете превише одговорности од њега, то може бити и подношљиво.

Место 9: Водолија
Креативан је, енергичан и друштвен - и тешко је наћи бољег друга међу партнерима. Међутим, он је у стању да узнемири и најсмиренијег партнера, а све због тврдоглавости и неспособности да се поштују било која правила. Поготово зато што има поприлично неконвенционална гледишта о многим питањима. Може да инспирише децу на оригиналне идеје, али често се понаша врло себично.

Место 8: Шкорпија
Морате пажљиво поступати са њим. Шкорпије су страствене, али могу бити и веома посесивне. Воле да имају партнера увек уз себе и учиниће све да им остане близу. Муж Шкорпија воли да буде у праву, а ако се не слажете - то може резултирати свађом. Лако се запали за свађу - али једнако тако и за љубавну радост. Сигурно се нећете жалити на недостатак страсти.

Место 7: Ован
Душа ратника. Храбар је, енергичан и не боји се да се суочи са проблемима. Међутим, тврдоглав је, импулсиван и нервозан. Често ће прво нешто учинити и тек онда размислити да ли је у праву (што у неким случајевима има свој шарм - у другима не). С њим није лако, али је истовремено и изузетно емотиван и страствен. И може се борити - такође и за своју породицу.

Место 6: Рак
Вероватно би био мало виши у овом рангу, да није емотиван. Кад је све добро - може се винути до неба, али ако нешто пође по злу, имаћете тешке тренутке са њим. Може бити диван отац и брижан супруг, међутим понекад претерује са својом заштитом. Такође има тенденцију да контролише читаву породицу.

Место 5: Бик
Ово је сјајан кандидат за мужа. Смирен, учиниће све за жену и децу. Сања о великој кући у којој би могао живети са породицом. И можете бити сигурни да ће постићи овај циљ. Он ће се побринути за све тако да само његови најмилији буду у реду. Међутим, не вреди "ратовати" са њим - он се тада може претворити у бесну звер.

Место 4: Вага
Романтична душа. Чак и десетак година након венчања, неће престати да вас уверава у љубав и изненађује малим изненађењима. Кафа у кревету, поклони без прилике - то је његов стил. Међутим, не тражите од њега да се одлучи. Вага воли да води миран живот, без свађа и неуспеха. Где год је то могуће, зато тражите компромисе и баланс.

3. место: Јарац
Није лако освојити његово срце. Јарац је интелигентан, духовит и поштен. Једном када нешто одлучи, мора да постигне свој циљ. Такође је тркач на дуге стазе. Ако се дружите са њим, можете рачунати на стабилност и оданост са његове стране. На терену је прилично тешко, зато не рачунајте на романтичне паузе. Али током година не губи своју милост.

Место 2: Лав
Многе жене сањају о таквом мушкарцу. Лав је изузетно брижан и чини да се његова изабраница осећа посебно. Он ће пазити на вас и обожавати вас, а пошто воли водити раскошан живот - сигурно ће показати своје обожавање на опипљивији начин. Лавови су такође обично веома сналажљиви и одлично се сналазе професионално. Од партнера очекују једнаку пажњу и поштовање - у супротном неће бити задовољни у вези.

1. место: Девица
Можда не постоје беспрекорни мушкарци, али од свих хороскопских знакова, Девица је супруг који је дефинитивно најближи идеалу. Користан, марљив, породичан и симпатичан, и може дивно пазити на децу. По правилу има добар посао, али такође је упознат са бригом о кући. Своју другу половину третира као партнера и - што је најважније - верује јој. Против? Има педантне склоности.Аутор: Женски магазин

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Čikiriz

27.09.2019. 10:40

Teško onima koji partnere biraju po horoskopskim znacima! Astrolog će im biti glava kuće.