ХОРОСКОП САМО ЗА ЖЕНЕ: У ком месецу си рођена, таква ти је судбина

НовостиОнлине

17. 09. 2019. у 17:01

ХОРОСКОП САМО ЗА ЖЕНЕ: У ком месецу си рођена, таква ти је судбина
Месец вашег рођења је, највероватније, утицао на ваш карактер, још више него знакови зодијака.

Нема сумње да темперамент, карактер, судбина жене зависи, не само од њеног васпитања и преживљених животних тренутака. Рођење, у одређеном месецу, може доста испричати о жени:

Јануар

У овом месецу долазе на свет најстрпљивије и најиздржљивије жене. Често су оне обдарене цртама стоичког, мушког карактера. Оне се, сигурно, неће жалити и делити откровења. Радије ће саме, поносно и самостално, решавати све своје проблеме. Јануарске жене не воле све што се тиче чишћења и сређивања куће, али у кухињи и спремању јела – имају талента.

Фебруар

Фебруарске жене су упорне, тврдоглаве, осетљиве и могу бити осветољубиве. Имају поприлично сложен карактер. Код њих се дешавају нервни ломови, али у исто време, присутан је поприлично висок ниво самоконтроле. Оне се не боје потешкоћа, одлуке доносе експедитивно, не размишљајући дуго, Због журбе, нису увек тачне. Одлично манипулишу људима, и зато често имају добру каријеру.Веома воле децу.

Март

Мартовске жене – најосетљивије жене. Веома су осећајне и рањиве. Често показују тврдоглавост, што на крају, иде на њихову штету. Умеју да буду несигурне и често се сматрају несрећнима. Овим женама је, због њихове стидљивости, заиста тешко да дођу до успеха. Природа им је подарила крхкост и шарм, зато оне, тако често, привлаче мушкарце-заштитнике.

Април

Април је месец храбрих, упорних и мотивисаних жена. Савршеним додатком сматра се рационалност и практичност. Оне увек знају шта желе, зато полако, али сигурно постижу жељено. Ове жене никако не подносе нестабилност. Емоције и осецања су им увек на првом месту, иза ума.

Мај

У мају се рађају самосталне и захтевне, бескомпромисне и одлучне жене. Не опраштају лако, никоме, може лако доћи и до развода, мада ће, касније, неминовно жалити. То су тврдоглаве жене-лидери, зато је њима лакше заузети канцеларију шефа, него пронаћи мужа. За приоритет стављају све материјално.

Јун

Јунске жене су веома опрезне. Често су рањиве и несигурне, али при томе, толико су добре да никад неће бити осветољубиве. Не воле сукобе, имају добру интуицију, која им помаже избегавању конфликата. Поступају, према расположењу.

Јул

У овом месецу рађају се скромне и стидљиве жене. Често брину и стално се баве самоиспитивањем. Цео њихов живот је потчињен расположењу. Скромне и романтичне, у стању су дубоко осећати, али никад то не показују. Дом и породица су, за ове жене, најважнија животна ствар.

Август

Најпоносније и најнезависније жене су рађају у овом месецу. Оне су добре и племените, али веома жељне моћи.Воле бити у центру пажње, веома цене независност. Имају велику харизму, и упркос мноштву заинтересованих мушкараца, највише вреднују породичне односе. Врло су искрене и пристојне жене, зато су, често, подложне превари.

Септембар

Септембарске даме – емотивне и темпераментне. Од других жена разликују се разборитошћу и прорачунљивошћу. Изузетно су самољубиве и помало шкрте, зато се тешко одвајају од новца и враћају дугове. Воле бити у друштву, али увек траже сопствену корист. Веома су љубоморне, изузетно су педантне и знају веома добро да кувају.


Октобар

У октобру се рађају веома једноставне у комуникацији, одговорне и оштроумне жене. Умерено су практичне, али у исто време и великодушне. Одлуке доносе веома опрезно. Имају добру меморију. Веома су принципијелне, и не опраштају издају, мада увек покушавају сачувати породицу, у којој заузимају лидерску позицију. Одличне су домаћице.

Новембар

Прорачунљиве и себичне жене. Веома су јаке личности са високим нивоом интуиције. Њихови супружници ће морати прихватити чињеницу да се њихово мишљење неће често узимати у обзир. Чуварне су и економичне. Веома су страсне у љубави, сексуалне и темпераментне. Оне знају волети дубоко и јако.

Децембар

Децембарске жене су – емотивне жене са експлозивним карактером. Упорне и неустрашиве, независне и директне, оне ће постизати успех превазилазећи све препреке. Веома су комуникативне, романтичне, идеалистичне, добре су пријатељице. Не одликују се штедљивошћу и веома су темпераментне, тако да у породичном животу често имају потешкоће.(еспресо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)