ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Сва ваша енергија је усмерена на рад и пословне активности. Ово је период важних одлука али и откривања непријатних истина које до сада нисте ни слутили. Ви сте као генератор, осећате и упијате сваку вибрацију која је око вас. Лоша страна ваше преосетљивости је управо у томе што сте склони да водите туђу бригу, чак и на своју штету. Чувајте се интрига.

Љубав Слично као и у послу, све зависи од вас. Укратко, немате довољно стрпљења ни за кога. Повољна вест је да нећете још дуго чекати, промене стижу у блиској будућности. До тада, останите смирени и не повлачите преурањене потезе јер могу бити погрешни.

Здравље Главобоља.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Овај период је повољан за вас јер је на помолу финансијски добитак који ће вам дати простора да ублажите напетост која вас, већ извесно време, мучи. Искористите одмор, не затрпавајте се новим обавезама, већ овај период проведите са минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези ових дана да завршите.

Љубав Повлачите се у себе. Можда вам неке несугласице с вољеном особом делују лошије него што то заиста јесу. Ако бисте се, уместо ћутања, определили за отворен разговор, схватили бисте да проблем није између вас, него да је реч о последици тренутно лошег расположења.

Здравље Гастритис.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Недеља је обележена стресним дешавањима. Добар исход вас пуни додатним самопоуздањем, па размишљате о даљим променама. Ако се препустите тренутном расположењу постоји велика шанса да у духу еуфорије повучете потезе који би вам, дугорочно, нанели штету. Наоружајте се стрпљењем и двапут промислите пре него што нешто одлучите.

Љубав Партнерски односи су вам на последњем месту јер вам се намећу проблеми који долазе из шире породице, било да се ради о родитељима или браћи и сестрама. Вољена особа може погрешно да схвати ситуацију, па би било корисно да о свему отворено поразговарате.

Здравље Болови у костима.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Отвара вам се више могућности. Све вам звучи реално и крајње повољно, али рок у коме морате да донесете одлуку је прекратак. Иако је све наизглед повољно, није у вашем духу да доносите важне одлуке на брзоплет начин. Док се ви колебате шанса ће проћи, а вама ће преостати кајање. Савладајте страхове, будите одлучни и брзи, резултати неће изостати.

Љубав Збуњени сте јер вас привлачи особа која или није адекватна за вас или веза с њом није могућа. Романтично дописивање, платонски однос и маштање, довољни су да се осећате сјајно, као да сте на таласима заљубљености. Илузије су корисне само уколико могу да вам поправе расположење.

Здравље Меланхолија.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Предстоји вам понуда за сарадњу са особом која вам у живот долази као неко ко жели да вас нечему научи. Идеја вам је сумњива, јер све звучи сувише добро да би било реално. Послушајте свој унутрашњи глас јер, без обзира на то што је особа која вам се намеће искрена, њен план није довољно реалан да бисте се ви некритички упустили у његову губитничку авантуру.

Љубав Држите се свог става и од тога не одступате ни мало. Чекате да друга страна повуче потез којим би ваша веза добила право обличје. Иако сте, можда, у праву, не би било лоше да ипак кренете и ви у сусрет, чиме бисте вољеној особи дали до знања да су вам жеље обостране.

Здравље Проблеми с кожом.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Након великог притиска приморани сте да донесете важну одлуку. Без обзира на то колико сте узнемирени, тензија ће попустити истог тренутка када будете преломили и јасно се определили. Не журите с закључцима, превазиђите нестрпљење. Током овог периода могућ је један преокрет који ће вам додатно расветлити ситуацију.

Љубав У партнерским односима влада приметно затишје. Вољена особа делује себично и нестрпљиво. Ваша романтичност, ових дана, трпи ударце јер вас околности терају да ситуацију сагледате на другачији начин. Не губите наду, овај период је краткотрајан и пролазан.

Здравље Несаница.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Ове недеље расположење зависи од финансија. Припремите се на стрес јер вам предстоји неочекивани трошак. Крените у сусрет овом транзиту тако што ћете се хитно пресабрати и пронаћи заостале неплаћене рачуне на које сте заборавили. Будите опрезни и у саобраћају, могуће су штете. Осим тога, чувајте документа и пажљиво проверавајте све поруке које вам стижу.

Љубав Ако бисте били реални, немате великих замерки на свој љубавни живот. Међутим, увек вас прати осећај да нешто недостаје. Можда вас привлачи помисао да је нешто што се дешавало у прошлости било лепше од овог што имате данас. Не мучите себе јер оно што је пропало свакако није ни ваљало.

Здравље Чувајте плућа.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Ова недеља је толико интензивна да вама не преостаје ништа друго него да спремно прихватите све задатке и изазове који су се нашли испред вас. Свесни сте да ће се у наредном периоду много тога променити па вас хвата трема. Можете себи да помогнете ако се усредсредите на оно што је сада и овде и не размишљате о ономе што, у наредном периоду, долази.

Љубав На овом пољу је завладала монотонија. На неки начин, обострано прихватате љубав као пројекат који тек треба да покаже резултате. Будите пажљиви у комуникацији. Иако је амосфера мирна, мала дискусија може произвести озбиљан сукоб током кога бисте свашта чули од свог партнера.

Здравље Чувајте се повреда.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Изложени сте притиску са свих страна. Иако напредујете на месту где се налазите, то није довољно да вас мотивише да се још више потрудите. Све оно што ће вам се ових дана дешавати биће у служби онога што вас чека у будућности. Будите према свима љубазни и добронамерни јер не знате за шта ће вам неко затребати у будућности.

Љубав Право је време да направите компромис. Вама то тешко иде јер сваку импровизацију доживљавате као губитак слободе. Шта год да мислите ових дана не заборавите да је ваш партнер, као и ви, особа са својим потребама и да јој је некада неопходно попустити, чак и када није у праву.

Здравље Контролишите крвну слику.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао У данашње време се добро плаћен посао мери солидном свотом новца коју добијате за, временски гледано, мали труд. Свесни сте тога па размишљате како да побољшате ефикасност и себи олакшате свакодневицу. Без обзира на то што ситуација може деловати обећавајуће, не занемарујте то да све што ових дана отпочнете може ићи споро и траљаво.

Љубав У вашем љубавном животу се ближи крај једне фазе. Вољена особа је расположена за значајне промене, а ви то као да не увиђате. Мало пажње партнеру и додатно стрпљење могу освежити везу која је запала у кризу. Уколико то пропустите следе компликације.

Здравље Болови у леђима.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао У току су важне промене. Окружени сте тензијом и наглим променама расположења. Не постоји начин да осмислите решење којим бисте избегли стресове и одговорили на све задатке који су стављени пред вас. Не прецењујте своје способности, дајте све од себе али, истовремено, останите реални у очекивањима, како од себе тако и од других људи.

Љубав Подршка партнера постаје напорна јер вас он, на неки начин, обавезује на нешто на шта у будућности знате да нисте спремни. Осећате се уловљено па вас тај несклад у односима узнемирава. На вама је да одлучите да ли сте спремни и по коју цену да се одрекнете сопствене слободе.

Здравље Болови у синусима.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Збуњени сте. Осећате шта вам и како долази у будућности, али не знате како да утичете на то. Док се тако колебате време пролази, а ништа се не мења. Потиснута тензија и ишчекивање прете да ескалирају у виду несмотрене реакције којом бисте направили озбиљну грешку и себи нанели штету коју у наредном периоду не бисте могли да поправите.

Љубав Многи од вас ће у овом периоду открити непријатне информације. Пошто се ради о планетарним аспектима који указују на превиде и манипулације, генерални савет је да ниједну вест не узимате здраво за готово већ да пажљиво проверите изворе из којих она потиче.

Здравље Хроничан умор.