Недељни хороскоп за период од 8. до 15. септембра

Астролог Сузана Бан / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com

субота, 07. 09. 2019. у 23:00

Недељни хороскоп за период од 8. до 15. септембра

Depositphotos

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Пред вама је званична вест која стиже од особа које су по хијерархији изнад вас. Било да се ради о признању, дипломи или нечему сличном, вама то отвара нове шансе за даљи професионални развој. Свесни сте да сте на прагу великих промена које ће вам донети нову позицију и посебну сатисфакцију на коју сте тако дуго чекали.

Љубав Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна динамике. То вам изискује доста енергије, која вам, иначе, не недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати спектакуларне резултате, па због тога успорите темпо и избегните убеђивања.

Здравље Гастритис.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Окружени сте неспоразумима и сукобима. Најпаметније је да избегавате ситуације у којима ви доносите одлуке. Ако сте, у обављању свог посла, учесник у саобраћају, наоружајте се стрпљењем, јер ћете свуда каснити. Осим тога, не крећите нигде пре него што проверите возило. Држите се подаље и од службених лица, јер најбезазленије ситуације могу да се искомпликују.

Љубав Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Свесни сте да једна фаза ваше љубавне везе пролази и да је крајње време да одлучите шта даље. Можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се и уживајте у садашњости.

Здравље Малаксалост.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Свесни сте да сте склони превидима. Да бисте избегли компликације, укључите у свој рад сараднике и направите план колективног рада. Успех је могућ једино на такав начин. Заједнички рад обављаћете са великим задовољством, тако да је успех известан. Припазите на финансије, очекује вас непланирани трошак, нарочито крајем недеље.

Љубав У односу с вољеном особом нешто недостаје. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте љубав прихватили као нешто што је извесно и недодирљиво. Посветите се вољеној особи пре него што буде прекасно.

Здравље Нервоза.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао На прагу сте промене којом се једна фаза вашег живота завршава. Ипак, прелазак на ново неће стићи преко ноћи. Пред вама је контакт с особом која вам у живот доноси добре прилике али и важне животне лекције. Без обзира на обећавајуће околности, не залећите се јер ћете комплетну и праву слику спознати тек након што превазиђете првобитно разочарање.

Љубав Пошто сте ове недеље склони погрешном закључивању, савет је да се не упуштате ни у какве дискусије или расправе с вољеном особом. Осим тога, транзитни аспект који вас ових дана мучи, описује лажи, тајне и скандале. Пазите шта и коме причате или поверавате.

Здравље Несаница.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Слабо се сналазите у хаосу у којем сте се нашли. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су у изгледу непријатности у виду казни или опомена о заосталим дуговањима.

Љубав С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она покреће озбиљне теме. Ових дана сте склони преувеличавању свега, па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам озбиљан неспоразум, а некима и озбиљна љубавна криза.

Здравље Премор.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Чини вам се да се само ви трудите. Иако бисте радије да пронађете заобилазан пут до зараде, за вас је боље да се ослоните искључиво на своје способности, јер вас успех чека једино на тај начин. Будите опрезни, очекују вас и потешкоће с ауторитетима. Транзити планета вам доносе шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно реализујете.

Љубав Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, одговорност за све преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер лоше процењујете ситуацију. Нестабилност у љубавном животу може да поремети и рутину у вашој радној свакодневици.

Здравље Чувајте се инфекција.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Пазите шта причате јер ваше речи могу бити злоупотребљене. Није вам лако да се обуздате али тренутно је најбоље да ћутите. Потребна вам је промена и свесни сте да је она близу. Страхови вам не дозвољавају да направите прве кораке, иако вам идеје не недостају. Усплахиреност и нервоза су пролазни, а с њима и ваша неодлучност о томе шта даље чинити.

Љубав Интригира вас неко нов и ових дана покушавате да се усредсредите на то. Не залећите се у нове емотивне пустоловине, нарочито ако још нисте рашчистили с неким из прошлости. Успомене које вас муче могу постати непремостива препрека за нову љубавну везу.

Здравље Пазите се повреда.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Након прерасподеле задужења, стиже вам неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није била пријатељски наклоњена. Осим тога, транзитни аспекти на небу најављују неочекиване и присилне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не подлежите притиску, не заборавите да је сваки крај једне фазе истовремено и почетак друге.

Љубав Главна тема на овом животном пољу су неке неискрености или прећуткивања, било ваше или да потичу од вољене особе. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које се можете осећати чак и болесно. Криза је пролазна, без дугорочних последица.

Здравље Главобоља.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Атмосфера у вашем пољу посла постаје напета. Ако прихватите ситуацију, то ће вам се у будућности исплатити. Ипак, избегавајте улагања и финансијске трансакције, јер можете бити жртва преваре. Са свих страна вам испоручују рачуне - проверите сваки, јер су неки од њих погрешни. Таман када помислите да не можете више, ситуација ће се стабилизовати.

Љубав Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може да поремети односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље Болови у синусима.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Овај период није повољан за покретање нових послова јер вас стиже осетан пад енергије. Време је да направите озбиљну рекапитулацију свега што је урађено. Ако сте притајено повлачили неке потезе, будите свесни да ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. Ипак, за конкретне резултате свега мораћете још мало да сачекате.

Љубав Веза од које сте много очекивали постаје напорна. Вољена особа више није расположена као раније, иако делује да она вас више воли него ви њу. Тешко вам је да уживате у томе, постајете свесни да су туђа очекивања за вас велико оптерећење. Све ово може бити разлог да размислите о прекиду.

Здравље Алергија.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Извесни су изненадни приливи новца, али истовремено и трошкови. Подршку можете пронаћи у кругу пословних сарадника који су вам постали и пријатељи. Без обзира на изазове, уживате у значајном приливу енергије која вам је недостајала. Пристижу и нове обавезе, па је пред вама напоран рад за који, бар за сада, нећете бити богато награђени.

Љубав С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Не дозволите да вас нестабилно расположење наведе на исхитрене потезе, нарочито ових дана. Ускоро ће се околности променити, па није мудро доносити важне одлуке све док не видите с чим, заиста, располажете.

Здравље Контролишите крвни притисак.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Размишљате у ком смеру да наставите даље, па сте због те дилеме под великом тензијом. Немате много времена за колебање, морате брзо да реагујете. Не трошите време на страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте оно што душа покушава да вам каже. Решење вам се налази испред носа, али ви упорно верујете да је познато зло боље од непознатог добра.

Љубав Ваша жудња за променом може бити окидач за непријатне расправе. Уколико не будете контролисали велике емотивне осцилације обичан разговор може прерасти у озбиљан сукоб после кога нема назад. Ако је могуће, ових дана избегните сусрет са партнером.

Здравље Проблеми с очима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације