Месечни хороскоп за период боравка Сунца у знаку Девице

Астролог Сузана Бан / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com

24. 08. 2019. у 23:00

Месечни хороскоп за период боравка Сунца у знаку Девице

Илустрација / Depositphotos

Прочитајте шта вас од 23. августа до 23. септембра чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21.3 - 20.4)

ПОСАО Могући су исхитрени потези, нарочито ако у овом периоду морате донети важну одлуку. Непријатна дешавања у радном окружењу захтевају од вас да превазиђете сопствена ограничења и савладате нове начине функционисања. Планетарни аспекти указују на то да вам се, упркос потешкоћама, отварају могућности које ће вас убудуће одвести на сасвим нову путању. Ако ово савладате на почетку периода, награда стиже већ до краја месеца када ће се финансијска ситуација битно променити.

ЉУБАВ Очекује вас велика динамика на овом пољу. Уколико сте у вези, ово је време када ће романтично расположење да распламса сву машту коју нисте ни знали да имате у себи. А ако сте сами, пред вама је могућност везе која је на неки начин тајна. Нека вас то не обесхрабри, након проблематичног почетка, однос може прерасти у нешто трајно, потребно је да с речи пређете на дела и тако покажете да су вам намере озбиљне.

ЗДРАВЉЕ Нервоза.


БИК (21.4 - 21.5)

ПОСАО Све се покреће. Прилив енергије, како на пословном тако и на приватном плану. Не знате где ћете пре, са сваке стране се нижу динамична дешавања која од вас траже потпуни фокус. Радо бисте се повукли на неко време и предахнули, али, то је у овом периоду немогуће јер вам стижу нови директори или шефови који задају задатке у оквиру којих ви имате важну улогу. Крајем периода могуће је путовање на коме вам се могу поклопити коцкице па да, бар на кратко, приуштите себи мали предах и окрепљујући одмор.

ЉУБАВ Највише вам пријају необавезна дружења с људима с којима вас везује једна заједничка особина - бескрајни хедонизам. У том амбијенту љубавни план трпи, као да вам је више стало до околине него до вољене особе. Уколико не будете паметно избалансирали овакву планетарну расподелу енергије, друга страна може ваше чудно понашање погрешно да протумачи, а затим и да повуће потезе који ће трајно нарушити ионако крхке односе.

ЗДРАВЉЕ Контролишите крвни притисак.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

ПОСАО Неки проблеми из прошлости изгледају много горе него што, заиста, јесу. До краја периода налазите се у вакууму, са свих страна сте под некаквим невидљивим притиском који не можете да објасните али га итекако осећате. Срећна вест је да је то пролазна фаза, јер ће се ствари ипак покренути с мртве тачке. Свему претходи једно важно решење које вам отвара нова сазнања и могућности за напредовања о чему нисте ни сањали. До тада, останите стрпљиви, пазите шта и коме причате и никоме не држите предавање.

ЉУБАВ Сво задовољство лежи у окружењу породице и укућана. Стижу значајне промене, било да се ради о новом члану, кућном љубимцу или некој сличној промени којом ваша оаза мира добија на квантитету. Некима ће овај период донети велике животне промене које ће бити извор радости. Без обзира на то што је период прилично повољан, будите пажљиви у дискусијама јер су могући непријатни неспоразуми с особама до којих вам је стало.

ЗДРАВЉЕ Пазите плућа.


РАК (22.6 - 22.7)

ПОСАО Предстоје вам промене у овом сегменту живота. Можда ћете добити новог претпостављеног, али и промену комплетног амбијента у коме радите. После изненађења брзо ћете се сабрати и схватити да су новонастале околности ретка шанса да се прогурате и наизглед лошу ситуацију претворите у личну победу. Уколико сте без посла, ово је период када можете очекивати добру понуду и прилику за ангажман који ће потрајати.

ЉУБАВ Ово су дани који могу бити прилично непријатни за ваш љубавни живот. Све време је главна тема нешто што није до краја изречено, било да се ради о вама или партнеру. Некима ће овај перид донети болна сазнаЊа, а некима откривање тајни за које су мислили да су сигурне. Емотивна збуњеност и потреба за упознавањем људи одлична је предиспозиција за прељубу или платонску љубав која би вас тргла и освежила.

ЗДРАВЉЕ Мучи вас меланхолија.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

ПОСАО Задовољни сте малим победама из прошлости па вас то наводи на осећај да сте у свему свемогући. Будите опрезни при куповини, нарочито почетком овог периода јер за вас ово није право време за трговину. Врло брзо ће вам на наплату доћи то краткотрајно финансијско опуштање, а тада ће вас савладати паника. Ипак, нема разлога за бригу, јер ћете у тренутку када вам све буде деловало безнадежно, пронаћи решење које је све време било ту поред вас, али га нисте примећивали.

ЉУБАВ Мешате љубав и страст. Платонска веза која се заснива на тајном дописивању има могућност да прерасте у озбиљну страствену авантуру која може да се заврши на скандалозан начин. Да бисте избегли непријатности, избегавајте кокетирање било које врсте, а нарочито путем СМС порука и на друштвеним мрежама, јер, будите сигурни да ће пре или касније и највеће тајне испливати на светлост дана што за вас може бити непријатно.

ЗДРАВЉЕ Алергије.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

ПОСАО Осећате да вам се нешто спрема. Свесни сте вибрација које наговештавају да су близу промене након којих више ништа неће бити исто. Ипак, није прави тренутак да своје утиске износите јавно, морате разумети да други људи можда не могу да виде оно што је вама тако кристално јасно. Можда ћете доћи у искушење да се уплетете у неке закулисне радње, верујући да је то праведно. Опрезно бирајте сваку реч како се не бисте нехотице укључили у туђе проблеме, па се због тога касније извињавали.

ЉУБАВ Нерасположење које сте прикривали у протеклом периоду, ових дана, излази на видело. Вољена особа је директно утицала на ваш систем вредности, нарушила вам је самопоуздање. Сада је прилика да озбиљно поразговарате и отворено саопштите шта вам је на души. С обзиром на то да су вам повољни аспекти на небу, очекиван је повољан исход свега, али само ако будете директни, сталожени и искрени.

ЗДРАВЉЕ Болови у леђима.


ВАГА (23.9 - 22.10)

ПОСАО Нестабилност на финансијском плану. Уздрмане су вам све вредности, али то не узимајте превише озбиљно, у питању је само кратка фаза током које морате да схватите да у животу постоји нешто више од новца. До краја овог периода проналазите адекватно решење и пређашњу кризу претачете у малу победу којом добијате прилику да помогнете и другим људима који су се нашли у сличној невољи. Будите мудри, завршите све што је потребно, али не образлажите никоме своје разлоге и ставове.

ЉУБАВ На овом плану вам је све некако мутно и нејасно. Бавите се темама које се односе на прошлост, али никако да пронађете заједничко решење којим бисте ставили тачку на минуле дане. Позитиван помак стиже крајем периода, али, и даље остајете у вибрацији мистерије и нејасног односа с партнером. Колико год да се трудите да ствари поставите искрено и на право место, неки детаљи ће вам и даље остајати нејасни и недоречени.

ЗДРАВЉЕ Проблеми са стомаком.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

ПОСА0 Чини вам се да сте се превише ангажовали, али, тај осећај је субјективан и на неки начин нереалан. Чак и ако сте у ситуацији да вас неко процењује, нема разлога за страх јер вас нико неће напасти и критиковати. Период је повољан за успехе нечег новог што до сада нисте радили, али, одмах урачунајте и непланиране трошкове везане за то. Уколико сте послом везани за саобраћај или комуникацију, будите опрезни јер вас очекује казна или надокнада штете коју сте својом несмотреношћу изазвали.

ЉУБАВ Одмах на почетку овог периода, ваше поље љубави долази у центар пажње. Положаји планета указују на велики прилив инспирације јер вам је душа фокусирана на вољену особу. Отвара се прилика да с партнером изгладите неке неспоразуме, а то се све може одиграти на бескрајно романтичан начин што ће бити инспиративно и људима који су упућени у ваш живот. Неке ће се Шкорпије, у овом периоду, одлучити на брак.

ЗДРАВЉЕ Главобоља.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

ПОСАО Дајете све од себе да посао, за који сте задужени, успе. Под великим сте притиском, осећате се уцењено. Вишак беса који вас обузима може ескалирати на погрешном месту. Водите рачуна, за вас је почео период током којег најмањи неспоразум с сарадницима може прерасти у озбиљан губитак. Иако сте под стресом, истовремено сте пуни себе, а то вас може навести да прецените своје способности. Пажљиво анализирајте сваку ситуацију, на себе преузимајте само послове за које сте квалификовани.

ЉУБАВ Ово је део вашег живота који мора да претрпи озбиљну корекцију. Околности вас приморавају да рационално сагледате све иако ништа није чисто и јасно. Свесни сте да немате све информације о особи до које вам је стало, а с друге стране, прихватате половичан љубавни однос јер вам се то, из неког разлога, исплати. Љубав зачињена интересним мотивима за вас може бити пренапорна, па до краја овог периода можете од свега и одустати.

ЗДРАВЉЕ Преконтролишите крвну слику.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

ПОСАО Све интензивније размишљате о томе да ли је за вас боље да професионалну путању наставите самостално или да радите за неког другог. Ово је период када ћете доспети у центар пажње и највероватније ћете се веома поносити својом позицијом. Потребно је да сву креативну енергију уложите у рад како бисте квалитетно одговорили на све пословне изазове који ће се поставити испред вас. У оквиру свега, предстоји вам сасвим нова пословна понуда.

ЉУБАВ Мучи вас лоше расположење јер су вам мисли усмерене на анализирање нечег што се десило у прошлости. Истовремено, стичете нове увиде па постајете свесни својих грешака. Ипак, ваш его не дозвољава да се вратите назад и иницирате разговор којим бисте нешто поправили. Огромна неодлучност развија у вама силну тензију која прети да експлодира према недужним људима. На крају ћете се запитати шта сте тиме добили и да ли вам је све то требало.

ЗДРАВЉЕ Костобоља.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

ПОСАО Желите да све напустите и живот из корена промените, али, свесни сте последица таквих одлука, па на неки начин све игноришете. Потискивање незадовољства на пословном плану може проузроковати озбиљне сметње, нарочито у односу са сарадницима јер они осећају да сте ментално одсутни. Све то заједно може бити узрок ваших озбиљних грешака у раду а то би вам још више закомпликовало ионако непријатну ситуацију. Не губите оптимизам, све је пролазно, па и ова фаза која је, уствари, увертира у предстојеће промене.

ЉУБАВ Улажете себе само у посао, па за вољену особу остаје мало слободног времена које, пак, не користите максимално. Мада сте у налету добре енергије, занемарујете да је пословни успех само ваша победа и да партнер очекује онај део вашег бића за који мисли да му припада. Раскорак у очекивањима може произвести лошу комуникацију због чега бисте пропустили важне тренутке које никада више нећете надокнадити.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се повреда.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

ПОСАО Оптерећују вас неспоразуми везани за финансије. Међутим, то није ништа што бисте требали толико да наглашавате. Овај период је обележен добрим аспектом који, у вашем случају, представља стабилизацију на свим нивоима, па и на новчаном. Уколико ваш посао има било какве везе с некретнинама онда су могући већи проблеми. Од краја периода, стиже значајнији финансијски прилив, али и прилика да саставите посао и задовољство. Право је време за кратко путовање, продужени викенд или заслужени одмор.

ЉУБАВ Испуњава вас топлина породичног и љубавног гнезда. Вољена особа има слуха за све ваше потребе. Почетком периода љубав добија крила, иако ћете се истовремено осећати једним делом незадовољно јер је у вашој природи непресушна потреба за доказивањем љубави и присуством романтике која вас уверава да сте вољени. Како год било, веза тежи ка стабилизацији, а то је нешто што вам је у овом тренутку најбитније.

ЗДРАВЉЕ Хроничан умор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације