АСТРОЛОЗИ СУ НАПРАВИЛИ ВЕЛИКУ ГРЕШКУ: Неке особине вашег хороскопског знака су погрешно протумачене

НовостиОнлине

петак, 23. 08. 2019. у 16:05

АСТРОЛОЗИ СУ НАПРАВИЛИ ВЕЛИКУ ГРЕШКУ: Неке особине вашег хороскопског знака су погрешно протумачене

Многе особине које су у астролошким тумачењима означене као мане вашег хороскопског знака / фото: Depositphotos

Многе особине које су у астролошким тумачењима означене као мане вашег хороскопског знака, заправо нису негативне особине. Једноставно сте погрешно схваћени!

Сазнајте које карактеристике вашег хороскопског знака су погрешно протумачене:

ОВАН

Многи сумњају у одлучност и упорност Овнова. Овај знак под утицајем околности може тренутно да одустане од борбе, али то не значи да се предаје. Овнови никада не одустају, већ једноставно разумеју када пут који су изабрали не води ка остварењу циља и спремни су да промене план. То нису лењост и страх, већ мудрост!

БИК

Бикови су често дивни пријатељи на које можете увек да се ослоните, али када примете нешто одбојно или нелогично у вашем односу, настаје прави пакао. Колико год им објашњавали, молили за опроштај или се умиљавали, наилазите на њихову невероватну тврдоглавост. Међутим, код Бикова ово стање не траје дуго. Они на овај начин покушавају да заштите своје нежно срце и не дозвољавају да неко искористи њихову доброту.

БЛИЗАНЦИ

Ово је најзанимљивији знак Зодијака. Као што сваки новчић има две стране, тако и Близанци успешно жонглирају са својим подељеним личностима. Астролози истичу да су Близанци нестабилни и непредвидиви, али то није разлог да потцените њихову фантастичну способност прилагођавања. Без обзира на ситуацију, место и време, Близанци ће увек успети да се снађу. То је њихова велика предност!

РАК

Многи сматрају да Ракови имају хладно срце и да су понекад потпуно безосећајни, али они једноставно не желе свакоме да открију своја осећања. Када их потпуно упознате, схватићете да су Ракови врло брижни и спремни да ураде све за срећу људи које воле.

ЛАВ

Због њиховог ватреног темперамента многи сматрају да су Лавови брзоплети. Међутим, када је реч о борби за победу и надмоћ, Лавови итекако знају како да искористе моћ логике. Они анализирају ситуацију, смишљају сваки потез и лако праве план који ће их одвести до циља.

ДЕВИЦА

Иако важе за каријеристе који превише анализирају, Девицу је добро имати у свом животу. Она проучава сваку ситуацију и особу са становишта психологије. Пажљиве су и добро су упознате са људима и животом уопште. Зато многи пријатељи баш од њих траже савет у разним животним ситуацијама.

ВАГА

Припадницима овог знака све у животу се врти око љубави. То је за њих најважнији и најснажнији осећај и управо због тога су Ваге тако рањиве. Чак иако знају да ће бити повређене, пригрлиће љубав. Немогуће је измерити количину љубави коју особа рођена у знаку Ваге уме да пружи!

ШКОРПИЈА

Ви сте особа која је способна да прекине љубавни или пријатељски однос толиком брзином, да друга страна не стигне да схвати ни шта се догодило. То је и добро и лоше, али једно је сигурно - постоје само две ствари које Шкоприје не толеришу и не праштају, а то су неверство и издаја, или само назнаке. Шкорпија ће због ове две ствари избацити свакога из живота не рекавши ни Збогом.

СТРЕЛАЦ

Ваш живот је пун авантуре, зар не? Стрелац је право оличење слободног духа, који је стално у отрази за акцијом и адреналином. Ипак, мало људи зна колико се осећате усамљеним кад сте окружени гомилом људи.

ЈАРАЦ

Припадници овог знака често су оптужени да су хладни, окрутни и превише уздржани. И делимично су у праву. Али, није све тако једноставно. Нема сумње да сте веома умерена особа која неће на сав глас кукати чим се појави проблем, већ размишљате у тишини. Економични сте, али нисте шкртица. Зато вас многи и моле за савет, помоћ, позајмицу. И ви никад не одбијате, иако нисте неко ко се непрестано смешка и свашта обећава.

ВОДОЛИЈА

Вама је веома тешко да одлучите било шта уколико не верујете у потпуности у ту идеју. Људи вас сматрају саможивим зато што одбијате неке ствари, али када би разумели да Водолије то не раде из злобе, већ због своје животне филозофије, многи би променили мишљење.

РИБЕ

Рибе су веома осетљива бића. Толико да их многи доживљавају слабима. Али, Рибе су заправо одмерене и самодисциплиноване особе и у души су много јачи него што ико може да замисли.

Извор: Ловесенса/Стил


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)