ОВАН

Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер вам се може поткрасти грешка коју касније нећете моћи да исправите. Ваше променљиво расположење може збунити партнера и навести га да помисли да га више не волите.

БИК

У центру пажње је партнер, било да је у питању љубав или пословни однос. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Вишак енергије утрошите на физичке активности, тиме ћете разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

БЛИЗАНЦИ

Љубавни живот је у центру пажње. Главна тема су лажи или прећуткивања, било да су ваше или вољене особе. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Савладајте страхове јер криза је пролазна.

РАК

Ово је један од оних дана када вам се чини да је најбоље да га преспавате. Прави разлог таквом расположењу лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте избегли агонију.

ЛАВ

Добијате вест о додатном приходу на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко рационалних могућности како вам све не би, на крају, пресело.

ДЕВИЦА

Данас будите на великом опрезу. Одређене информације не допиру на прави начин до вас, па нисте у доброј позицији да сагледате све ризике који вас вребају и које морате да урачунате пре него што донесете коначну одлуку.

ВАГА

На разне начине се бавите правним и папиролошким пословима. Ваше организаторске способности долазе до изражаја јер су то воде у којима савршено пливате. Оваква динамика ће вам накратко скренути мисли с љубавних проблема.

ШКОРПИЈА

Добијате информацију која носи путоказ у ком смеру треба да иде ваш професионални развој. На први поглед то вам не делује примамљиво, али у будућности се могу развити сјајне могућности. Не пропуштајте прилику, останите у игри.

СТРЕЛАЦ

Под великим сте притиском и од вас се очекује да спроведете не баш популарне мере. Својим присуством нећете успети да спречите жустре расправе у којима ће бити и тешких речи. Заузмите став и без пуно речи саопштите шта имате.

ЈАРАЦ

Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ниједна није довољно јака да бисте се коначно одлучили. У том колебању пролази време, а данас ћете схватити колико је тога већ пропуштено. Можда вам је неко украо план и већ увелико спровео у дело.

ВОДОЛИЈА

Особа са којом сарађујете доноси одлуку која вас збуњује. Нисте сигурни шта је прави узрок томе, па улудо трошите сате преиспитујући своју одговорност. Пре него што зароните у море бриге, узмите у обзир да туђе одлуке нису ваша одговорност.

РИБЕ

Брзоплети сте, па због тога није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне, брачне или љубавне односе. Осим тога, чувајте се превараната, посебно ако имате било каква посла с купопродајом некретнина.