Недељни хороскоп за период од 18. до 25. августа

Астролог Сузана Бан / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com

субота, 17. 08. 2019. у 23:00

Недељни хороскоп за период од 18. до 25. августа

Илустрација / Depositphotos

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Оптерећује вас тензија која вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су, због ваших несмотрених потеза, у изгледу непријатности у виду опомена о заосталим дуговањима.

Љубав Како посао буде јењавао, тако ће се романтично расположење уздизати. Вољена особа очекује да јој посветите њених пет минута. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Повољан је период за краткотрајно путовање и одмор.

Здравље Чувајте се инфекције.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Потпуно сте свесни којим путем морате да кренете уколико желите успех. Истовремено, све што започињете некако тешко иде. Неки људи, којима сте веровали, не испуњавају ваша очекивања. Тренутне тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствене приоритете. Идеје којима се водите нису лоше, само је потребно право време.

Љубав Подршка вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље Проблеми с варењем.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Под великим сте притиском јер се ближи тренутак када ћете морати да донесете важну одлуку. На вама је да пронађете начин како да своје поступке оправдате пред неким људима. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне али и исплативе.

Љубав Препуштате партнеру иницијативу, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од одговорности јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може да поремети односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље Болови у леђима.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Све се развија како треба, али се ви, ипак, осећате спутано и заробљено. Добра страна таквог аспекта је у томе што ви под притиском сјајно функционишете па ћете, до краја овог периода, без обзира на осећај несхваћености, постићи одличне резултате у пословима за које мислите да нису важни. То што будете ових дана урадили, у будућности ће се исплатити.

Љубав И на љубавном плану пред вама је недеља препуна искушења и тензије. Тренутна атмосфера вам исцрпљује доста енергије која вам, већ ионако, недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате па због тога спустите лопту и одустаните од надмудривања.

Здравље Несаница.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Расплинули сте се на све стране одједном. Много тога сте започели, много је малих пројеката који вам се допадају, али ниједан није сам по себи вредан да се само њему посветите. Превише труда, мало резултата, постајете уморни. Не посустајте, јер све што сада урадите, у наредном ће се периоду вишеструко исплатити. Одлазак на кратак одмор може бити благотворан.

Љубав Инспирише вас особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваша тајна ће бити откривена.

Здравље Проблеми с кожом.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао У овом периоду бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о некој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни у свему.

Љубав У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени, јер сте љубав прихватили као нешто што се подразумева.

Здравље Гастритис.

Илустрација / Depositphotos


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Овај период није повољан за покретање нових послова јер сте изложени јаком приливу енергије коју ћете тешко контролисати. Последица тога може бити погрешна процена ситуације и брзоплете реакције којима ништа нећете постићи, наротив. Крај недеље наговештава завршетак важних пројеката, али будите на опрезу јер чак и најсигурнији уговори могу да се искомпликују.

Љубав Препуни сте позитивне енергије. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у томе не учествује и друга страна. Тензија између вас и вашег партнера све више расте. Ако се не будете приземљили односи могу захладнети.

Здравље Проблеми с видом.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Стиже вам новчани прилив, али истовремено и непланирани трошкови. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење којим ћете, на крају, схватити да је све што се десило било најповољније за вас.

Љубав Нисте сигурни како да се поставите па вам је најлакше да сву одговорност пребаците на другу трану. Ако вас савладају бес и осећај немоћи, упашћете у озбиљан сукоб с вољеном особом јер су сви аргументи на њеној страни. Променљивост расположења може трајно да поремети партнерски однос.

Здравље Чувајте се инфекција.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље па та дилема може у вама да изазове велике недоумице. Немате много времена за колебање, морате брзо деловати. Не трошите време на љутњу и страхове већ размишљајте конструктивно и држите обе ноге на земљи. Решење се налази испред вас, али за то је потребно да, одбацивши илузије, рационално поступите.

Љубав С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Нестабилно расположење може да вас наведе на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити па није паметно сада уводити промене у однос с партнером, док не видите с чим располажете.

Здравље Чувајте плућа.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Очекујете важну одлуку, али она не стиже. Неки људи су вам нехотице пренели погрешну информацију. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период, јер ускоро стиже наговештај промена а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега, за сада, није у вашој моћи.

Љубав Шта год урадили и како год се поставили, ових дана, вас криве за све. Осим тога, ради превентиве, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате. Један од пријатеља може да вас, нехотице, изда.

Здравље Болови у зглобовима.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао За вас је најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто треба да докажете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер се свака може развити у озбиљан сукоб, нарочито ако је то нешто што датира из прошлости. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и сачекајте повољнији период.

Љубав Једна фаза ваше љубавне везе пролази и крајње је време да размислите о следећем кораку. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Размислите, можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се.

Здравље Чувајте се повреда.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Значајну суму новца можете потрошити на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите јер се од друге половине ове недеље ситуација битно мења. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни, нарочито ноћу. Постоји опасност и од физичких повреда па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито на послу.

Љубав С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она покреће озбиљне теме. Ових дана сте склони преувеличавању свега па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам озбиљна љубавна криза, а некима и прекид везе.

Здравље Отицање.