ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК: Бик се заноси илузијама; Вага жели промену

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

петак, 16. 08. 2019. у 07:02

ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК: Бик се заноси илузијама; Вага жели промену

Depositphotos

Дневни хороскоп: Шта вам доноси данашњи дан на пољу љубави, посла и здравља, и да ли ће вам звезде данас бити наклоњене

ОВАН

Време је да преузмете иницијативу и покренете нове активности на послу. Позитивно зрачите па би било добро да сарадницима изнесете своје идеје. Вољена особа вам из неког разлога није доступна и можда је то идеалан начин да освежите ваше односе.

БИК

Претерана машта вас може увести у искушење да поверујете у брзу новчану добит. У ово вас може гурнути разговор с особом која се налази у иностранству, а која је по темпераменту веома слична вама. Не заносите се илузијама, држите се реалности.

БЛИЗАНЦИ

Немате времена за сувишну причу. Сва пажња је усмерена на радно окружење у коме вас вреба једна женска особа. Дајте све од себе да обавезе завршите коректно, јер због грешке коју данас направите можете бити неразумно строго кажњени.

РАК

Не прихватате туђа мишљења, чак ни по цену да вас ваши ставови одведу у велике проблеме. Током поподнева до вас долази важна вест која битно може утицати на исход ваших пословних планова. Савладајте своју сујету, прихватите савете сарадника.

ЛАВ

Обавезе од вас захтевају концентрацију и пун ментални ангажман. Фрустрира вас сукоб између дужности према другима и потребе да угодите себи. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча, а самим тим и непријатног осећаја да сте искоришћени.

ДЕВИЦА

Повољан дан за истраживање и учење. Извесно је и то да ћете добити понуду да се прикључите некој хуманитарној организацији где бисте се у потпуности исказали јер је ваша комуникативност за тај посао драгоцена.

ВАГА

Потребна вам је промена али немате идеју како да је спроведете сами, а сујета вам не дозвољава да то препустите партнеру. Прихватите позив и препустите се слатком предаху. Негативно расположење ће попустити и ситуација ће се средити.

ШКОРПИЈА

Стижу неповољне пословне вести од пријатеља или дугогодишњег сарадника који је далеко. До краја дана схватићете да није тако црно како вам се на први поглед учинило. У љубави очекујте пријатно изненађење.

СТРЕЛАЦ

Нешто важно на чему сте радили поприма нову форму. Инсистирање на побољшању комуникације може вас накратко деконцентрисати и навести да у важном тренутку направите превид. Будите опрезни у саобраћају, нарочито уколико сте возач.

ЈАРАЦ

Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите ко су вам стварно прави пријатељи.

ВОДОЛИЈА

Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума.

РИБЕ

Финансијска питања су у првом плану јер су изостали резултати на које сте безрезервно рачунали. Ово је увод у период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а данас су тако неопходни.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације