АКО у вашим односима са мушкарцима увек наилазите на исте препреке, вероватно негде грешите. Помоћ у дијагностиковању извора проблема може бити хороскоп.


Откривамо како уништавате своје везе.

Ован - Такмичите се са партнером
Као зодијачки знак Ован, можда имате тенденцију да се такмичите са својим партнером. Нажалост, овп се не дешава само током друштвених игара. Понекад ваша жеља да се такмичите тиче се ситница, на пример, ко први користи купатило ујутро или има више пријатеља на Инстаграму. Понекад су то озбиљније ствари: износ зараде или одлучивање о кућном буџету. У случају "губитка" можете чак осећати фрустрацију или љубомору. Покушајте да будете свесни свог понашања, захваљујући чему ћете моћи да контролишете жељу да будете бољи. Дозволите понекад партнеру да "победи". Не љутите се што је имао боље пословно путовање или купио скупљи сат.

Бик - Превише пажње посвећујете материјалним добрима
Бикови воле све што је лепо и скупо. Нажалост, ова слабо
ст ка луксузу често се преводи у њихове односе с другим људима. Ако сте зодијачки знак Бик, могуће је да увек тражите најсофистициранији ресторан, најбољи хотел на одмору, и све дарове које оцењујете првенствено по цени. Ова потрага за луксузом чини да изгубите способност да уживате у малим стварима, а чак и најмања неугодност поквари ваш романтични бег. Почните да уживате у домаћим палачинкама, цените нематеријалну вредност сувенира или поклона. Све што је најбоље не мора бити најскупље.

Близанци: Не можете искрено да говорите о емоцијама
Проблем са Близанцима може бити у томе што нису поуздани. Ни под којим околностима не желе да повреде осећања друге стране, па уместо да кажу оно што је у њиховом срцу, они одлажу разговор око праве теме. Нажалост, на овај начин није могуће изградити партнерски однос. Потражите храброст да само кажете истину о важним питањима. Запамтите да се скривање на дуге стазе може сматрати преваром. Будите искрени према себи и свом партнеру.

Рак: Дајете мало простора свом партнеру
Када од викенд изласка по клубовима више волите вече под покривачем у рукама вашег вољеног, онда сте типичан Рак. Иако уопште нема ништа лоше у томе, пазите да не претерате. Ако нисте годину дана изашли заједно, вероватно сте се заглавили у шкољци, и нико то неће трпети заувек. Као прво, такав однос може постати претежак за другу страну. Друго, размислите да ли је вашем партнеру досадно. И треће размислите о томе шта ћете учинити када се ваша веза заврши. Без блиских пријатеља и храбрости да се сретнете с неким брзо ћете се осећати напуштено и усамљено.

Лав: Фокусирате се само на себе
Вероватно немате проблем да причате о себи
или говорите о својим осећањима. Међутим, постоји још једна препрека на хоризонту. За време друштвених догађаја не допуштате партнеру да дође до речи, а простор у свом дому уредили сте само према вашим жељама. Научите да слушате, поштујете различита мишљења, дозволите партнеру да буде звезда вечери. Запамтите да нисте увек најважнији.

Девица - Ви сте перфекциониста
Када је у питању ваша каријера, ваш перфекционизам је сто посто предност. У приватном животуто може да створи проблеме. Не можете пустити, увек имате нешто за шта сте криви, а предавање је заправо ваш хоби. Међутим, када вам је стало до партнера, морате престати. Уместо критике, почните да прихватате. Нека планира ваше одморе, кува вечеру или само лежи на каучу. У приватном животу не мора све да буде савршено. Ако се не слажете с тим, увек ћете бити несрећни.

Вага - Избегавате сукобе
Као Вага, вероватно сте изузетно помирљива особа. Иако је генерално добра ствар, ваше одсуство конфликта лако може постати недостатак. Наравно, константно брбљање није добро за везу, али гурање проблема испод тепиха такође није добро решење. Недостатак храбрости да се каже оно што мислите вас може довести до две ситуације: или да почнете да будете пасивно-агресивни, или ћете бити сами. Иако ће ваш однос изгледати савршен са стране, емоције ће почети да пресушују изнутра. Изађите из зоне удобности и почните да будете искрени. Можда ће вам требати добра књига на ту тему или савет психолога.

Шкорпија: Плашите се губитка партнера
Као зодијачки знак Шкорпија можда имате тенденцију да контролишете свог партнера. Нажалост, плашите се да ћете изгубити вољену особу. Наравно, друга страна би требало да буде посвећена вама, али не можете очекивати да ће вам то доказати на сваком кораку. Овај страх од повреде може се такође манифестовати у избегавању озбиљних односа. Не желите да будете напуштени, тако да градите зид и не допуштате себи да се заљубите. У овом случају, не само да повређујете себе, већ и свог партнера. Морате разумети да је раскид природни део живота. Не третирајте их као неуспех, већ као лекције.

Стрелац: Пребрзо вам је досадно
Први изалазак, лепе речи, новине... то вас узбуђује. Међутим, како се однос развија, већина тих искри нестаје. Ловљење нових искустава чини вас предодређеним да скачете са цвета на цвет. Увек мислите да заслужујете више, да вас нешто боље чека иза угла. Нажалост, на овај начин можете изгубити заиста велику љубав. Ако ваш партнер није довољно упоран, једноставно ћете га игнорисати или занемарити. Ми вас упозоравамо - онда можете зажалити. Време је да схватите да није сваки дан авантура живота. Престаните да тражите нова искуства изван односа и фокусирајте се на развој односа и упознавање са својим партнером.

Јарац: Превише пратите традицију
Јарац воли традицију, зато понекад придају превише важности старим традицијама. Нажалост, њихове навике могу се претворити у рестриктивна правила и досадне шеме. Размотрите да ли понекад не намећете своје преференције и мишљења партнеру. Вечера коју желите да једете само у једном ресторану, за одмор увек идете у хотел поред мора, а Нову годину проводите у планинама годинама. Слушајте шта ваш партнер жели. Дозволите себи да разговарате о нечим новим, допустите себи да прекршите правила. Почните да будете отворенији и спонтанији.

Водолија: Никад не тражите помоћ
Тражење помоћи може бити тешко за било који знак зодијака. Међутим, Водолијама то често најтеже пада. Они не могу разговарати са својим вољенима о својим проблемима. То не мења чињеницу да и њима, као и многима, треба разговор и подршка с времена на време. Прихватите да чак и као индивидуалиста не можете све да носите сами. Почните отворено да говорите о својим бригама и потребама.

Рибе: Постајете зависни од партнера
Као зодијачки знак Рибе, можда имате проблем са претераном везаношћу. Што сте дуже у вези, постајете мање независни. Почињете да се бринете о обичајима, преференцијама, па чак и језику који користи ваш партнер. Близина почиње да постаје опасна. Постајете ментално слаби и ваш вољени се брзо може уморити. Научите да раздвојите свој живот од живота друге стране. Водите рачуна о сопственим интересима, пријатељима и активностима. Сами доносите више одлука. Цените себе уместо да стално гледате у партнера.Аутор: Женски магазин