ХОРОСКОП ЗА УТОРАК: Ован мора да буде на опрезу; Грандиозни планови Шкорпије

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

13. 08. 2019. у 07:02

ХОРОСКОП ЗА УТОРАК: Ован мора да буде на опрезу; Грандиозни планови Шкорпије

Depositphotos

Дневни хороскоп: Шта вам доноси данашњи дан на пољу љубави, посла и здравља, и да ли ће вам звезде данас бити наклоњене

ОВАН

Уколико се нађете у прилици да нешто крупно купујете или да потписујете неке веома важне вредносне папире, будите на опрезу, јер није повољан тренутак. Може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

БИК

Изненадни сусрет пружа могућност да једно давно познанство прерасте у романсу. Стрпљиво превазиђите могуће потешкоће на почетку, јер ће све деловати веома хаотично. Током вечери стиже неочекивани обрт, који ће вас пољуљати.

БЛИЗАНЦИ

Пред вама је могућа мања криза, јер се однос са вољеном особом свео на кратке разговоре, које по навици обављате на крају сваког дана. Грешите ако мислите да ћете ствар поправити дугим и исцрпљујућим разговором, за који вечерас није време.

РАК

Како на љубавном, тако и на пословном плану, пред вама је дан пун ризичних ситуација. Ово вам изискује доста енергије, која вам, иначе, мањка. Разговори које ћете водити са одређеним особама неће дати велике резултате.

ЛАВ

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, сву кривицу преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб јер сте преценили своју стрпљивост. Промене у приватном животу ремете и рутину у вашој радној свакодневици.

ДЕВИЦА

На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која вас већ неко време мучи. Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите у минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези данас да завршите.

ВАГА

Коначно бисте могли да донесете одлуку, иако је то вама највећи проблем. Победите своју колебљивост и прихватите се одговорности. Избегавајте расправе са мушкарцима. У љубави не оклевајте, прави је тренутак да заузмете чврст став.

ШКОРПИЈА

Дан почињете грандиозним плановима. Ловите сваку прилику не бисте ли се поново наметнули као конкуренција особама које су вас претекле. То вас суочава с компликованим задацима, због којих, ако их не решите, можете испасти смешни. Не залећите се.

СТРЕЛАЦ

Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте већ неко време однос свели на дописивање и телефонске разговоре, који су, углавном, штури.

ЈАРАЦ

Уколико је било неких недефинисаних односа које до сада нисте рашчистили, вече доноси право откровење. Стиже вам неочекивани подстицај од особе од које то нисте очекивали. Време је да се опустите, али избегните алкохол.

ВОДОЛИЈА

Припазите на трошкове, неопходно је да пажљиво и темељно распоредите сваки динар. Незапослени треба да се обрате својим пријатељима за помоћ. Крајем дана стижу олакшање и јака морална подршка од старијег члана породице.

РИБЕ

Уколико имате проблематичне односе у радном окружењу, овај дан вам доноси право откровење. Након прерасподеле задужења, стиже вам неочекивани подстицај од особе која вам до сада није била пријатељски наклоњена.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације