ДОСАДИЛИ су вам савети фризера, ево шта вам звезде поручују која је најбоља фризура за вас.

Прочитајте још: Месечни хороскоп за период боравка Сунца у знаку Лава од 23.7. до 23.8.2019.

ОВАН


Жене рођене у знаку овна воле фризуре које изражавају њихово самопоуздање, енергичну и авантуристичку личност. Овнови су увек у покрету, па им треба фризура с којом нема превише посла. За њих је онда идеална кратка пиxие фризура – посебна и лака за одржавање.

БИК

Прочитајте још: Реинкарнација и кармички задаци

Када жене у знаку бика пронађу фризуру коју воле, одане су јој до краја живота. Пример фризуре која им сјајно пристаје јесте валовити боб с раздељком на страну. Када боб није строг или с оштрим равним резом, онда у потпуности одговара топлој личностии овог хороскопског знака.

БЛИЗАНЦИ


Близанци су живахни, узбудљиви, воле разноликост и за њих најбољи избор су разигране фризуре, поготово оне кратке и асиметричне. Велики плус оваквих фризура јесте то да сјајно изгледају, без обзира на стил, то јест да ли су оне равне, лагано валовите или коврџаве.

РАК

Сви водени знакови, па тако и ракови, воле женствене фризуре. Велике, мекане и романтичне коврџе сјајно репрезентују љубав и топлину коју жене ракови носе у себи.ЛАВ

Лавице без проблема показују своју "гриву" и створене су за храбре, сензуалне и неустрашиве фризуре. Упечатљиве и неукротиве коврџе стоје им фантастично, без обзира на то имају ли дугачку или кратку косу.

ДЕВИЦА

Педантне девице обожавају лепо почешљане валове у коси. Захваљујући таквој фризури, увек изгледају природно, елегантно и софистицирано.

ВАГА

Ваге воле баланс, хармонију и симетрију у свим аспектима свог живота, па тако и када је у питању коса. Уместо компликованих фризура пре ће одабрати једноставну равну, оштро подшишану косу.

ШКОРПИЈА


Шкорпије уживају у фризурама које наглашавају њихову снагу, моћ и сензуалност. То често постижу храбрим кратким фризурама.

СТРЕЛАЦ

Женама рођеним у знаку стрелца најбоље пристају разигране и лагано разбарушене фризуре које су идеалне за њихову веселу и увек насмејану личност.

ЈАРАЦ


Жене јарчеви у свакој ситуацији желе изгледати професионално и сређено. Најчешће се одлучују за озбиљне фризуре попут дугих постепено ошишаних и уредно почешљаних валова.

ВОДОЛИЈА


Жене рођене у овом знаку имају луцкасту фацу и воле да се забављају, па им самим тим више одговарају мање озбиљне фризуре. Увек су спремне на експериментисање, а уједно им сјајно стоје и слојевите фризуре са шишкама и лаганим коврџама.


РИБЕ


Дуги валови и нежне разбарушене коврџе – нема знака који би боље од романтичне рибе понео ову фризуру.

(zadovoljna.hr)