Стиже нам помрачење Месеца, а ево шта нам доноси и који знак би требало да се пази!

Новости Онлине

уторак, 16. 07. 2019. у 11:50

Стиже нам помрачење Месеца, а ево шта нам доноси и који знак би требало да се пази!

Илустрација Фото: Depositphoto

Овај “природни догађај” ће вас усмерити ка разумевању онога што вам више не значи и не треба у животу, као и пуштање истог
ЈУЛ је месец два помрачења – прво, помрачење Сунца, је већ било 2. јула, док ће се помрачење Месеца десити вечерас, 16. јула у 23.45. Соларна помрачења у астрологији означавају нове почетке, док друго помрачење има симбол завршетка и кулминације.

Пун Месец у Јарцу ће се померити у Земљину сенку, што ће креирати делимично помрачење, а оно ће највише утицати на Јарчеве и делове које води ова кућа. Овај “природни догађај” ће вас усмерити ка разумевању онога што вам више не значи и не треба у животу, као и пуштање истог. Какву моћ је имало прво, а ево шта доноси друго помрачење вашем хороскопском знаку, па самим тим и вама...

Ован
Волите да гледате само напред, али је понекад потребно да се осврнете на оно изнад вас како бисте направили корак даље. Оба помрачења желе да успорите и поново се повежете са својим коренима. Иако звучи иронично, потребно да је да погледате ваше некадашње интересе и страсти, јер ће вам они помоћи у каријери и показати вам шта заиста желите да радите у животу.

Бик
Ваш друштвени живот је спреман за ресетовање. Путите снове о луксузним путовањима које не можете још увек приуштити и фокусирајте се на то где сте сад. Будите захвални на ономе што имате и дому који сте за себе изградили и немојте узимати све здраво за готово.

Близанци
Помрачења вам дају енергије и срећу на пољу финансија, тако да је јул сјајно време да инвестирате у свој посао. Паметно одредите шта ће бити нови извор зараде и заборавите на финансијске сплетке које се не слажу са вашим високим стандардом. Једноставније речено – оставите посао који не волите и почните да се бавите својим посао који вас задовољава.

Рак
Шта видите у огледалу? Ове сезоне помрачења је потребно да себи дате одговор који потврђују вашу индивидуалност и аутономију. Промените фризуру, направите селфи слике, решите се пријатељстава и веза које вам не доносе ништа добро и чине да се осећате лоше.

Лав
Време је за дубље духовно путовање. Уколико сте заинтересовани за тарот и читање наталне карте – одлично је време да дате новац на то, јер ипак иде ваш рођендан. Заборавите на фоксуирање на свакодневне детаље и погледајте ваш живот из ширег угла.

Девица
Добро је познато колико волите да издвојите време само за себе, али у овом тренутку постоји неколико људи који желе да вас боље упознају. Свету је потребна ваша мудрост, па скините слушалице и почните више да се дружите са људима и причате. Сигурно ћете упознати добре пријатеље.

Вага
Унапредите ваш резиме. Ваш ум концентрисан на правду је врло инспиративан и звезде желе да ту енергију усмерите према новим каријерним могућностима. Било да је у питању креирање боље позиције на послу или померање на други, бољи терен, време је да употребите ваш пун потенцијал.

Шкорпија
Превише пливате у дубинама ваших мисли. Помрачења желе да предузмете ризик и путујете још даље. Идите на час филозофије, резервишите путовање у месту на којем никада пре нисте били или преиспитајте ваше највише вредности. Јул је месец у којем треба да изађете из ваше зоне комфора.

Стрелац
Осећате се мало потресено? Помрачења мешају дно вашег мора, где се могу пронаћи магична и чудна блага, као и проблеми које не можете да решите. Прихватите помоћ овог месеца, поготово ону финансијске природе. Ваши пријатељи и породица желе да буду ту за вас!

Јарац
Време је да мало смекшате. Све време напорно радите, па не би било лоше да успорите и уживате у битнијим стварима, а не само да размишљате о каријери. Градите ваш друштвени живот, а можда вам се у међувремену деси и нека романса.

Водолија
Не заборавите на ваше тело и душу, јер је време да направите револуцију у самопомоћи. Морате се некад изборити и осврнути на себе, пре него што почнете да помажете другима. Избегните сваку навику која негативно утиче на ваше здравље и испробајте јогу, медитацију или идите на фитнес тренинге које толико дуго меркате. Довољно је чак и да само спавате дуже и више се одмарате...

Рибе
Јул је ваше време да засијате! Уколико сте уметнички надарени, започните нови креативни пројекат и не плашите се да мало себе ставите у центар пажње- Престаните да се кријете по сенкама и покажите свој краљевски сјај. Овог месеца су све оћи упрте у вас – у добром смислу!

Аутор: Женски магазин

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације