Месечни хороскоп за период боравка Сунца у знаку Рака од 22. јуна до 22. јула

Астролог Сузана Бан / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com

субота, 22. 06. 2019. у 23:00

Месечни хороскоп за период боравка Сунца у знаку Рака 
од 22. јуна до 22. јула

Илустрација / Depositphotos

Прочитајте шта вас током наредних месец дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

ПОСАО Може се рећи да се опорављате од стресног периода и право је време да прионете на посао. Требаће вам времена да околину убедите да сте заинтересовани за обавезе. Почетком јула ваш владар Марс излази из знака Рака и улази у Лава, па мењате своју вибрацију и из тензије и фрустрације улазите у потпуну експедитивност и реализацију планова које сте, у протеклом периоду, били онемогућени да остварите. Иако је ово месец ваших победа, будите стрпљиви јер вас брзоплете одлуке могу скупо коштати.

ЉУБАВ Добро расположење може помутити туђа невоља, било да је у питању пролазна болест ближњих или некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете позвани да помогнете, а то ће подразумевати битну промену планова за које сте мислили да су сигурни. Почетком јула можете донети суштински важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса, а некима у овом периоду предстоје озбиљне љубавне потешкоће.

ЗДРАВЉЕ Чувајте леђа.


БИК (21. 4 - 21. 5)

ПОСАО Намећете себи додатне обавезе. У складу с овим, крајем јуна известан је сусрет и познанство с особама које ће вам отворено представити своја очекивања. Ради се о људима који су, својим положајем, у бољој позицији од вас, па је сваки компромис везан за заједничку сарадњу, немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да дисциплиновано прихватите све што се тражи од вас и својски прионете на посао. У противном, могли бисте проћи кроз велики стрес, а некима у овом периоду прети чак и нагла промена пословног амбијента.

ЉУБАВ Да бисте безболно превазишли тешкоће у овом периоду неопходно је да употребите сву лукавост која вама, иначе, не одговара. Све што отпочнете почетком јула неће се завршити пре средине августа. Не би било лоше да у своје планове који се тичу љубавних односа урачунате аспект заблуда, лажи и превара. Да ли ћете бити жртва или починилац, на вама је да се определите и у складу с тим поступите.

ЗДРАВЉЕ Умерено с слаткишима.


БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

ПОСАО Када сте ви у питању, планетарни аспекти најављују промене на свим нивоима. У изгледу је озбиљна прерасподела посла. На удару је реорганизација финансија, било да се ради о радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника, ефекат је исти. Уколико будете очекивали помоћ људи који вам се наводно диве, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђи хвалоспеви јер баш када вам буде најпотребније схватићете да сте рачунали на погрешне људе.

ЉУБАВ Почетак јула обећава емотивна узбуђења. Одличан је тренутак за реализацију креативних идеја о којима већ неко време размишљате. Уколико је у ваше планове укључен партнер, не очекујте много јер вам предстоји мало разочарање. Вољена особа није у стању да испуни своја обећања. Ово је разлог због кога ћете се, до краја наредног периода, осетити помало издано, али, ако будете стрпљиви из пролазног захлађења изаћи ћете као победник.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се инфекција.


РАК (22. 6 - 22. 7)

ПОСАО Крај јуна и почетак јула обележени су позитивним трендовима у вашем свакодневном животу, како на послу, тако и код куће. Споразум се лако постиже с партнерима и колегама, солидарност и тимски рад напредују, а ви у целом систему заузимате место које одавно заслужујете. Цео период вам може деловати прилично напето, али то је због тога што сте свесни да је ово, на неки начин, ваших пет минута на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете фокусирали баш на сваки детаљ.

ЉУБАВ Одлично време за љубав и романтику као и за авантуре с децом и вољеним особама. Отварају се нови хоризонти, могуће је путовање и то у друштву особа с којима делите иста интересовања. Ако тражите љубав, ово је период савршен за то и сва је прилика да на неком путу или краткотрајном одмору можете упознати особу веома пријатног изгледа која долази из далека, могуђе иностранства.

ЗДРАВЉЕ Алергије.


ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

ПОСАО Лето је време ваших победа. Очекују вас сусрети с интересантним људима који имају сјајне идеје. Све до краја јуна, на неки начин, ваш потенцијал је у облацима и плановима. Све вам је јасно, разазнајете путању куда би било добро да наставите даље, али, тек од јула наступа право време за реализацију ваших идеја које ових дана могу бити и генијалне. Спремите се на акцију, јер праве резултате ћете видети тек када засучете рукаве и с речи пређете на дело.

ЉУБАВ Све очи су упрте у вас. Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију с особом која вас баш и не привлачи страствено, али је, по свим другим основама, добра прилика за квалитетан однос и озбиЉну везу.

ЗДРАВЉЕ Стрес вам обара имунитет.


ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

ПОСАО Пуни сте себе, пређашња пословна стратегија даје резултате. Међутим, иако у овом периоду можете нагомилати значајну своту новца, опасност вреба од некаквог ризика, било да је у питању коцка или пословни потез у коме играте на карту среће. Астро савет би био да се никако не упуштате у ризичне активности јер вам почетком јула долази период у коме вас очекује непланиран трошак. Дакле, примирите се, наставите с марљивим радом, а финансијске трансакције било које врсте - одложите.

ЉУБАВ Потенцијални партнери долазе из далека. Осим тога, пријатељство може бити једнако важно за интимне односе. Уколико не желите да вам се другарски однос преточи у љубавни, повуците се на време. Обрнуто, уколико гајите симпатије према особи за коју нисте сигурни да ли вас гледа као пријатеља, почетак јула је право време када је повољно да преузмете иницијативу и унесете новитете у тај однос.

ЗДРАВЉЕ Несаница.


ВАГА (23. 9 - 22. 10)

ПОСАО Све вам је на дохват руке, али вам је у протеклом периоду све некако измицало. Без обзира на то, утеху налазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који вам може изазвати особа с којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за забаву и провод. Посветите се послу и не плашите се грешака, до краја овог периода ви ћете бити у озбиљном добитку.

ЉУБАВ Трагате за додатним задовољствима јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у тајне љубавне или платонске везе која је обавијена енергијом лажи и илузије. Сопствена незадовољства не лечите трагањем за авантуром јер ће вас све то додатно исцрпети. Као и у послу, тако и у љубави, период је благо неповољан па је савет да се примирите и сачекате боља времена.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с кожом.


ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

ПОСАО У најави је повољан период за пословне али и личне односе. Почетком јула стижу нове дугорочне обавезе, али вас оне неће превише оптеретити. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању ваша размишљања иду у смеру некаквог удруживања с људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Већ следећег месеца ситуација може битно да се промени у негативном смислу па је савет да пожурите и искористите тренутан позитиван тренд који вам звезде у наредним недељама најављују.

ЉУБАВ Ако желите провод и авантуре, пожурите и иживите та искуства до краја јуна. Почетак јула ће бити у знаку стресова и преокрета. Могућа су мања разочарања, нарочито уколико сте очекивали нешто од особе која је у иностранству. У питању су ситне лажи или прећуткивања која је најбоље да занемарите и наставите романсу која у будућности може прерасти у озбиљну љубавну везу с великим потенцијалом.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с пробавом.


СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

ПОСАО Пред вама је значајан прилив енергије који вас води у припрему великих победа, али, на реализацију свега још неко време ћете причекати. Овоме су највише изложени Стрелчеви рођени у првој декади, али и особе којима је овај знак на асценденту. Без обзира на генерално позитиван тренд, потребно је обратити пажњу на пословне односе. Ако у промене не уђете милом, потреба да се нешто промени може покренути талас неконтролисане енергије која се акумулирала чекањем.

ЉУБАВ Када су озбиљни љубавни односи у питању, време је за мали предах. Иако сте препуни енергије и потребе да се остварите у партнерским односима, све се, у овом периоду, своди на физичке контакте и краткотрајне авантуре. Значајнији однос можете остварити с особом која вам је некада била блиска и на коју сте заборавили, а поновни контакт с њом очекује вас путем друштвених мрежа или телефоном. Романса, ипак, остаје на платонском нивоу.

ЗДРАВЉЕ Контролишите притисак.


ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

ПОСАО Концентрисани сте на професионални сегмент свог живота и то вам ових дана не иде лоше. Међутим, постоји једна мала опасност да на таласима велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту се не ради о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које праве из незнања.

ЉУБАВ Желите да се ушушкате поред неког и да овај период препун турбуленција прегурате што безбедније. Међутим, иако се у потпуности припитомите велики су изгледи да ваш партнер иступи с захтевима којима се све мења. Уколико се то догоди, најбезболније бисте прошли кроз тај период ако бисте прихватили новонасталу ситуацију, чак и ако би то за вас лично значио љубавни губитак.

ЗДРАВЉЕ Несаница.


ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

ПОСАО Јун јесте добар месец за вас јер вам је нарасло самопоуздање па сте постали магнет за позитивне људе и догађаје које они креирају за вас. Почетком јула обузеће вас порив да направите мали отклон од свих ограничења и обавеза које сте у протеклом периоду себи натоварили на леђа. Постоје неке ствари с којима се не желите суочити, али околности ће вас присилити на то. Средином јула спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нов угао гледања на вашу пословност.

ЉУБАВ Ви одлично осећате каква је ситуација с партнером, али то не умете да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно и сумњиво. Почетком јула ово може изазвати љубавну свађу која је последица ничег другог до најобичнијег неспоразума и међусобног неразумевања услед недовољно квалитетне комуникације или њеног потпуног недостатка.

ЗДРАВЉЕ Чувајте плућа.


РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

ПОСАО Осећате да вам се срећа полако осмехује. Ово је право време за испуњење, паралелно, пословног и приватног плана. У изгледу је новчани прилив и то, највероватније, из извора на који не рачунате. Од почетка јула мењате фокус интересовања, полако улазите у период у коме ћете се окренути себи и свом духовном стању. Право је време за реализацију новостећених вештина. Уколико будете доносили важну одлуку, она се мора односити на нешто што подразумева озбиљну животну промену.

ЉУБАВ Обузима вас неописива потреба за променом. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови и веома позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца сретати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога ћете срести особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Иако цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се романса завршити пре него што и почне.

ЗДРАВЉЕ Умерено с алкохолом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације