ОВАН

Осећате да неко покушава да вас угрози. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће, у овом периоду, на послу осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу.

БИК

Помало сте уморни од интензивног дружења којим вас је партнер префорсирао у последње време. Након силних дешавања, доживљаја и провода, потребан вам је мали заслужени одмор. Не оклевајте, саопштите то вољеној особи.

БЛИЗАНЦИ

Време је за селекцију. Одбаците неколико ствари које су вам већ неко време извор велике бриге. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, чека вас тешка одлука рестрикције, због које ћете се многим људима замерити.

РАК

Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се још увек налазите на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен, али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан.

ЛАВ

Добијате поклон од партнера. Одличан је тренутак да привремено закопате ратне секире и размислите о путу на коме бисте решили своје неспоразуме. Ако пропустите ову прилику, нову ћете дуго чекати. Будите опрезни на улици, а нарочито у саобраћају.

ДЕВИЦА

Време је да се реорганизујете. Чишћење, како у свом дому тако и на радном месту, створиће вам амбијент за реализацију многих пословних пројеката. Али ако се на тренутак искључите из свих професионалних активности, схватићете да центар света нисте ви.

ВАГА

Брзоплето доносите одлуку која вам не нуди право решење. Иако знате да ствари не иду онако како сте прижељкивали, задовољавате се тренутним стањем. Идеално би било када бисте дали себи времена да још једном добро размислите.

ШКОРПИЈА

Осећате се као да сте под контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Опустите се, свака озбиљна тема прети непријатношћу.

СТРЕЛАЦ

Идете главом кроза зид. Доста вам је чекања и цупкања у месту. Мислите да ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите брзоплети, јер грешке које бисте данас направили могу бити непоправљиве.

ЈАРАЦ

Правите компромис без преке потребе. Робујете неким убеђењима која нису рационална. Уколико данас не послушате савет једног пријатеља, све то бисте могли да спознате на један непријатан начин. Верујте у добронамерност других људи.

ВОДОЛИЈА

Изненадни сусрет пружа могућност да једно давно познанство прерасте у романсу. Стрпљиво превазиђите могуће потешкоће на почетку, јер ће све деловати веома хаотично. Током вечери стиже неочекивани обрт који ће вас пољуљати.

РИБЕ

Пред вама је дан препун динамике. На ивици сте издржљивости. Већ извесно време вас мучи нешто на послу, а нисте у стању да се томе супротставите. Припазите се, безазлена ситуација вас може навести да направите скандал.