ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Подвлачите озбиљну црту у свему. Размишљате како да будете ефикаснији и неком иновацијом побољшате своју финансијску ситуацију. Право је време да се укључите у активности своје социјалне средине. Професионално сте веома цењени па вам ових дана следи и званична потврда за то. Крајем недеље можете да очекујете непријатне вести због којих ћете бити веома забринути.

Љубав Усредсређени сте на себе и свој оптимизам, па вас лоше расположење вољене особе ремети. Избегавање сусрета није право решење, суочите се са проблемом. Изгубили сте ону чаробну нит која вас везује, па време које проводите заједно, ове недеље, може да прерасте у тешку досаду.

Здравље Гастритис.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Право је време да почистите све заостале обавезе јер вас оне ометају и успоравају у раду. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, ових дана вас чека тешка одлука - од вас се очекује добра процена и мудар потез. Уколико тражите посао, ова недеља доноси шансу да се отвори могућност прихватљивог прелазног решења.

Љубав Прилично сте статични, чак и лењи. Због тога вам може промаћи прилика да се вољеној особи довољно приближите и чак и себи откријете емоције који су вам раније биле непознате. Наведите другу страну да потегне тему, биће вам лакше да се изразите ако је разговор већ покренут.

Здравље Отицање.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Начин обављања вашег посла, ове недеље, излази из рутине. Препуни сте креативне енергије, па ваше самопоуздање из дана у дан расте. Уколико се нађете у прилици да ове недеље пазарите или потписујете неке вредносне папире, будите на опрезу јер није повољан тренутак и може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Љубав Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, све грешке преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер се много тога накупило, а ви сте преценили своју стрпљивост. Право решење за ваше проблеме је отворен разговор и то крајем недеље.

Здравље Чувајте се повреда.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Под великим сте приливом енергије, али вас савладава нестрпљивост и нервоза. Ваша променљивост расположења није пријатна околини па су могући ситни сукоби и расправе. Информације које ћете ових дана добити носе путоказ у ком смеру иде ваш професионални развој. Останите сконцентрисани, а нестабилно расположење лечите физичком активношћу.

Љубав Престроги сте према према себи. Вољеној особи није лако с вама јер исто очекујете и од ње. Ваше провокације могу бити окидач за озбиљну свађу до краја недеље. Квалитетан и искрен разговор може да разреши неке неспоразуме који вас наводе да поверујете да се ваш љубавни однос охладио.

Здравље Нервоза.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Уколико је било неких недефинисаних односа које ви до сада нисте рашчистили, ова недеља вам доноси велико разрешење. Након прерасподеле задужења стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није ништа обећавала. Обуздајте еуфорију, јер када се буде нешто важно одлучивало неопходно је да добро промислите и потражите савет других сарадника.

Љубав Од партнера не добијате довољно топлине колико вам је у овом периоду потребно. Превише сте захтевни па вам ових дана следи захлађење односа. У дну срца још чувате јаке импресије из прошлости. Сећање на пропалу велику љубав може вам помутити шансу да остварите нову везу.

Здравље Проблеми с кожом.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Овај период је, за вас, у знаку правних и бирократских послова. Све око тога ће бити отежано и подложно превидима и малерима. Добра страна свега је то што ће вам ситни дневни проблеми скренути мисли и ублажити нервозу. Осим тога, постоје шансе да неке своје идеје презентујете и добијете подршку претпостављених од којих сте то најмање очекивали.

Љубав Посредством пријатеља предстоји вам једно ново познанство. Мало опуштање и прихватање изазова може вам пријати, али дугорочно ви знате да то није за вас. Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви, а то није добра атмосфера за нове почетке.

Здравље Могуће су аритмије.ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Повољно време за истраживање и учење. Могућа је понуда да се придружите једној волонтерској организацији где би ваши квалитети дошли до потпуног изражаја. Ипак, без обзира на изазове, не подлежите потреби да нешто ново отпочнете, јер није повољан период за то. Ако се пажљиво организујете и не расипате своје потенцијале, изазовни аспекти ће проћи безболно.

Љубав Ваш партнер нема разумевања када је у питању ваша незаинтересованост за њега. Искрени разговори, комплименти и дуге шетње смириће тензију која вас је обузела. Пружите му мало подршке и топлине, чак и ако нисте расположени, не заборавите да вас он безрезервно чува и воли.

Здравље Алергије.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Ових дана стиже вам понуда за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која, по вашем мишљењу, није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно веома исплатити. Осим тога, отвара вам се и прилика да довршите све заостале финансијске обавезе.

Љубав Порив за личном слободом може вас навести на погрешан корак. Да бисте изгладили несугласице прихватите предлоге вољене особе и више времена проведите са људима које она предложи. Слободни могу да упознају необичну особу са којом их чека добар провод и романтична авантура.

Здравље Проблеми са синусима.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Ако сте укључени у неки вид трговине, овај период ће бити стресан за вас. Отварају вам се шансе да коначно довршите започете пројекте, али све је још увек теоретски у плановима. Права реализација би била ако бисте конкретно склопили уговор, али на то ћете још чекати. Не губите стрпљење, то што послови не могу да се заврше сада, не значи да су пропали.

Љубав Потреба да на брзину доведете свој живот у ред може вас навести на брзоплете потезе. Уколико је ваша љубавна веза имала било какву примесу тајанствености, будите спремни на то да вам, ових дана, звезде нису наклоњене и да свака тајна прети да постане јавна. Будите опрезни.

Здравље Болови у леђима.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Морате да пристанете на компромис уколико желите да искористите повољну прилику која вам ових дана стиже. Пролазни застој је могућ половином недеље, али уколико останете истрајни, посао који ових дана можете да отпочнете има потенцијал да се у даљој будућности берићетно исплати. Ипак, будите спремни на то да ће све потрајати јер прави резултати долазе тек у годинама које следе.

Љубав Добијате шансу да направите за себе мало простора и успорите. Темпо који је иза вас захтева да застанете и преиспитате себе да ли је ова веза оно што ви желите. Преокупирани сте другим проблемима па не примећујете да ваша вољена особа, исто као и ви, није задовољна.

Здравље Болови у ногама.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Неочекиване промене пореметиће рутину у вашој свакодневици. Крајем недеље бићете у прилици да једном старом сараднику помогнете да нађе посао. Позитивна енергија због тог доброг исхода удахнуће мало ветра у ваша једра. Осим тога, ових дана очекујте обавештење у виду опомене или испоруке неког рачуна на који сте потпуно заборавили.

Љубав Ваше потребе ових дана захтевају од партнера пуно толеранције и стрпљења. Иако се можда осећате уморно, расположење ће се променити када од партнера стигне интересантан предлог. Не размишљајте превише о томе колико би вам нешто пријало, то не можете да знате док не пробате.

Здравље Несаница.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Одређене информације не допиру на прави начин до вас па ви нисте у доброј позицији да сагледате све могућности које су важне за коначну одлуку. Превише желите а не постоје праве могућности, морате нечег да се одрекнете. Вребате сваку прилику не бисте ли се поново наметнули у радном окружењу на коме делујете. До краја недеље ваш труд може бити награђен.

Љубав Због интензивних пословних ангажмана, слободно време ћете проводити радно. То привидно одвајање од партнера доноси стимуланс за наредни период. Уколико сте слободни, крајем недеље је на помолу званично упознавање са особом коју знате из свог пословног окружења.

Здравље Бронхитис.