СВАКИ знак има своју лошу страну, па чак и највеће дипломате зодијака - Ваге. Да не би дошли до погрешног мишљења о тим људима и да би се лакше носили с њима, погледајте лоше особине Вага због којих их други људи често виде као негативце.


1. Површност
Ваге углавном цене лепоту и елеганцију, те због тога често занемарују недостатке скривене испод прекрасне површине. Због изгледа, Ваге често занемарују личност и ретко су заинтересоване за унутрашњост и карактер особе уколико није привлачна.


2. Лењивци
Без сумње, Ваге не покушавају чак ни да добију оно што желе, вец́ чекају да их послуже. Њихова лењост је још израженија када некоме треба да помогну.


3. Галантност
Зато што желе оставити утисак моц́не и друштвене особе, Ваге троше много на свој имиџ. Одлазе на луксузна места, носе брендирану одец́у и користе скупе козметичке производе.


4. Варање
Ваге сматрају брак највец́им животним достигнуц́ем и сматрају да је усамљеност срамна. Они више воле да буду повезани са партнером који их не воли, него да буду сами. У таквим ситуацијама, они траже боље решење иза леђа партнера.


5. Флертовање
Ваге су стручњаци за флертовање. Кокетирали би са било ким само да би видели његову реакцију. Са овим људима никада не можете бити сигурни да ли флертују са вама или су само љубазни. Ако сте забринути за Вагу, будите опрезни, јер се лако упуштају у варање.


6. Неизвесност
Ваге врло лако мењају своје размишљање. Тешко их је држати за реч, а скоро ниједна њихова одлука није коначна.


7. Неодлучност
Ваге не воле када су под притиском. Због тога пропуштају веома добре прилике и често упадају у непријатне ситуације. Ако су приморани да донесу брзу одлуку, они се обично повлаче и остављају обавезу неком другом.


Аутор: Женски магазин