ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Предстоје вам повољне вести везане за неки стари пројекат. Информација стиже од особе с којом сте пословно повезани. Ако вам се обраћа у поверењу или ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете да будете изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати. Своја очекивања сведите на минимум како се не бисте разочарали.

Љубав Предали сте се илузијама, свесно дозвољавате себи да вас превлада нереална машта. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим уљудним понашањем шаље поруку да вас поштује, а ви верујете да су у питању љубавни сигнали.

Здравље Главобоља.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Изненађујуће вести вам могу потпуно помутити концентрацију. Ваша пуна посвећеност одређеној теми ових дана може да вас много кошта уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Успех предстоји али кроз болан компромис.

Љубав Ако дозволите себи да своју нервозу и напетост емитујете на партнера постоји велика шанса да кризу, која може бити краткотрајна, продубите и на тај начин и продужите. Уз помоћ једног пријатеља вратићете оптимизам, иако реални проблеми и даље остају нерашчишћени.

Здравље Проблеми с плућима.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Усмерени сте на неке новине у пословању и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока. Осим тога, велике непријатности могу настати уколико ваш посао има везе с комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

Љубав У центру ваших интересовања је ситуација која се дешава у оквиру ваше породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете ви, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема, па због тога два пута промислите пре него што нешто одлучите.

Здравље Болови у грлу.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Стиже вам новац, али истовремено и трошкови на које нисте рачунали. Нека вас не понесе помисао да бисте могли да одложите плаћање текућих рачуна. Било каква идеја о финансијском маневрисању, знајте, биће онемогућена. Ових дана будите нарочито дисциплиновани, чак и у ситуацијама које вам буду деловале безазлено.

Љубав На емотивном плану стижу турбуленције. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације, могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Здравље Гастритис.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао За сваки динар морате добро да се помучите. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са претпостављенима. Крајем недеље могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми и даље опстају.

Љубав Време је да се преиспитате куда ваша веза иде. Вољена особа показује мале сигнале да се нешто битно у њој мења. Те мале промене јесу назнака онога што долази. Како год да се поставите, на прагу сте периода током кога ће се ваш љубавни живот битно променити.

Здравље Болови у леђима.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Избегавате контакте са особама које вас оптерећују. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите неке људе. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали. Немате стрпљења за посао, ових дана вас све више привлачи идеја о краткотрајном одмору или бар малом предаху.

Љубав Лако одустајете. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте себе шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

Здравље Проверите крвни притисак.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао У периоду сте јаке пословне динамике и комуникације. Можете се наћи усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Окружују вас људи који вам сугеришу сваку ситницу. Одлуке доносите самостално, на време се дистанцирајте од спољашњих утицаја.

Љубав Потребан вам је предах, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за такве промене. Дисциплиновано и стрпљиво приступите партнеру, једино ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност неког преокрета који може значити чак и прекид везе.

Здравље Несаница.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Добро сте расположени, али, помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете ићи ће траљаво и бити оптерећено неочекиваним препрекама.

Љубав Привлачи вас особа која није слободна. Боље је да се суздржите јер није повољан период за било какве закулисне радње, бићете разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који вам могу закомпликовати љубавни живот.

Здравље Чувајте се повреда.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Пред вама је важна одлука. Није време за оклевање, потребно је да брзо реагујете и прихватите прву пословну понуду која стиже у овом периоду. Можда ће вам, на почетку, све деловати успорено и траљаво, али, дугорочно све што сада будете покренули, поседоваће потенцијал да се развије у озбиљно исплатив посао будућности. Будите истрајни и успећете.

Љубав Паралелно са узлазном путањом која осликава ваш професионални живот, емотивни односи постају све нестабилнији. Вољена особа је под тензијом, а могућа је и додатна непријатност уколико почнете с правдањем. У фази сте потпуног емотивног неразумевања.

Здравље Болови у синусима.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Недеља је савршена да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ни са чим не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте ових дана да намирите неке старе финансијске обавезе и да на то ставите тачку.

Љубав У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.

Здравље Реуматски болови.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Притиснути сте темпом који вас прати већ извесно време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете. На све ово нуде вам се и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све што је у понуди, јер нисте свемогући.

Љубав Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. На све то партнер вас притиска, па ваше незадовољство може да ескалира на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и прећутите.

Здравље Мигрена.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Можете да упаднете у проблеме са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се залетите у велике акције. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу, без обзира на то колико сте у праву.

Љубав У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој или фамилији вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време посветили себи, далеко од свих, па и од најближих.

Здравље Опрезно користите лекове.