Недељни хороскоп за период од 28. априла до 5. маја

Астролог: Сузана Бан / www.astrosvastara.com / 064/13 66 885

недеља, 28. 04. 2019. у 18:22

Недељни хороскоп за период од 28. априла до 5. маја

Илустрација / Фото: Depositphotos

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Пред вама је прилика да се активно укључите у важне пројекте који се развијају у вашем пословном окружењу. Од вас се очекује да будете креативни и активни у зачецима новог вида пословања. Иако све изгледа прилично примамљиво, из неког разлога осећате да то није нешто што вам је неопходно на путу вашег професионалног развоја.

Љубав Потпуно вас је обузело романтично расположење, на неколико страна, паралелно, водите тајне преписке. Платонска љубав је максимум романтике коју, ових дана, можете постићи. С друге стране, то не треба да вас обесхрабри, период је сјајан за дружење и провод.

Здравље Несаница.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Имате осећај да вам нешто константно измиче. Не инсистирајте у дискусијама, не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

Љубав Долазите у ситуацију да више немате ниједан дипломатски начин којим би вољеној особи саопштили све што вам је на срцу. С једне стране маштате о слободи, с друге, идеја о томе вас неописиво плаши. Чини вам се да разговором нећете пронаћи решење, али у томе нисте у праву.

Здравље Чувајте плућа.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао У потпуности сте укључили све своје капацитете јер осећате да је прави тренутак за то. Током овог периода мораћете да донесете важну одлуку. Без обзира на то колико сте пуни енергије, елан ће спласнути истог тренутка када будете завршили један важан посао. Крајем недеље стиже изненађење које ће вам у потпуности расветлити све дилеме.

Љубав Биће вам потребно много стрпљења како бисте избегли несугласице. Сва је прилика да ће се, паралелно с послом, распламсати и емотивни пожар. Како год да се поставите тешко ћете избећи потребу вољене особе да нешто с вама разјасни. Удрите бригу на весеље, то ће вам помоћи.

Здравље Несаница.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Ваше расположење ће зависити од финансија. А када смо већ код новца, припремите се на стрес јер вам предстоји непланирани трошак. Учините то на време, преиспитајте се шта сте то тако велико испланирали, јер управо тамо где су вам највећа очекивања, ту вас вреба разочарање. Осим тога, чувајте документа, могуће су непријатности везане за папирологију.

Љубав Дешавају вам се ситуације које сте, чини вам се, већ пролазили. Без обзира на то да ли се ради о односу с вољеном особом или сте сами па се оглашава неко с ким сте некада били у вези, стрпљиво сагледајте каква је порука таквог искуства. Оно ће вам бити важно за дане који долазе.

Здравље Чувајте се грипа.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Окренути сте прошлости. Сувишно размишљање о нечему што је непоправљиво омета све оно што вам предстоји у будућности. Могући контакти с особама које вам нуде нешто што вам није по вољи. Успорили сте се на свим нивоима па се то одражава и на резултате рада. Ако се добро наспавате и себи дате одушка, тренутна безвољност ће проћи без последица.

Љубав Партнерски односи су вам на последњем месту јер вам се намећу проблеми који имају везе само с вама. Постоји нешто што нисте решили онда када је требало, па вам сада то долази на наплату. Вољена особа може погрешно да схвати ситуацију, па би било корисно да о свему отворено поразговарате.

Здравље Алергије.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Овај период је обележен стресним дешавањима из којих ви излазите као победник, нарочито ако је то нешто на чему дуго радите. Добар исход вас пуни додатним самопоуздањем, па размишљате о даљим променама. Ако се препустите тренутном расположењу постоји велика шанса да у духу еуфорије повучете потезе који би вам, дугорочно, нанели штету.

Љубав Идеалан је тренутак да одвојите неколико дана да време проведете с вољеном особом. Отвара се могућност лепог путовања, али срећу може да поквари присуство људи који вам нису по вољи. Пошто вам је предах такве врсте баш неопходан, размислите о компромису и прихватите дате околности.

Здравље Проблеми са синусима.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Размишљате како да побољшате ефикасност и на брз начин направите значајан пословни искорак. Без обзира на то што ситуација може да делује обећавајуће, не занемарујте то да све што отпочнете прети да се временски отегне у недоглед. Останите с обе ноге на земљи, нарочито уколико у свом раду баратате већом свотом новца која није ваша.

Љубав Подршка партнера постаје напорна јер вас он, на неки начин, обавезује на нешто на шта у будућности знате да нисте спремни. Осећате се уловљено, па вас тај несклад у односима узнемирава. На вама је да одлучите да ли сте спремни и по коју цену да се одрекнете сопствене слободе.

Здравље Проверите крвни притисак.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Вас баш као да је притисло оно "сад или никад". Свесни сте свих својих капацитета, видите целу путању, све вам је јасно. Имате све предуслове да поентирате много тога што сте у протеклом периоду радили. Али, нешто вам недостаје, ствари и даље тапкају у месту. На жалост, ако се овако осећате, будите спремни на то да ћете до праве реализације морати још да чекате.

Љубав Повлачите се у себе. Можда вам неке несугласице с вољеном особом делују лошије него што заиста јесу. Ако бисте се, уместо ћутања, определили за отворен разговор, схватили бисте да проблем није између вас, већ је последица тренутно лошег расположења.

Здравље Проблеми са желуцем.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Добијате интересантне пословне предлоге. Све вам звучи реално и крајње повољно, али рок у коме морате да донесете одлуку је прекратак. То је класично искушење, јер све што сада отпочнете дуго ће стагнирати, а вас ипак вуче да се одважите и прихватите изазове. Одлука је на вама, али пре него што је направите урачунајте сваки ризик који она носи.

Љубав Заузели сте став од кога не одступате ни милиметар. Чекате да друга страна повуче потез којим би ваша веза добила право обличје. Иако сте, можда, у праву, не би било лоше да ипак кренете и ви у сусрет чиме бисте вољеној особи дали до знања да су вам жеље обостране.

Здравље Чувајте плућа.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Застој у послу вас избацује из равнотеже. Интензивно размишљате о томе како и на који начин да превазиђете ситуацију јер се све то одражава и на ваше финансије. Као да чекате некакву дозволу, решење. Могуће је да вас је то блокирало, па се осећате бескорисно на радном месту. Претерано озбиљно схватате ситуацију, јер ће се она разрешити пре него што очекујете.

Љубав Отворено удварање особе с којом сте пословно повезани може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли стресове које вам ова недеља може донети, неопходно је да на време пронађете начин како да се ослободите вишка тензије која, ако ескалира, може порушити све што сте напорно градили.

Здравље Контролишите притисак.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Почетак недеље је обележен вешћу да вам стиже додатни приход на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко реалних могућности како вам све то не би пресело. С добитком стижу и додатни радни задаци, па ћете се на крају осетити преварено.

Љубав Привлачи вас неко нов и тренутно покушавате да усагласите потребу да сачувате оно што имате са жељом да пробате оно што вам се чини да никад нисте имали. Не залећите се у авантуре јер нисте спремни за то. Јака повезаност са садашњим партнером може да обезвреди сваку нову романсу.

Здравље Чувајте се повреда.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Што се тиче вас, све сте урадили како је требало и немате око чега да се преиспитујете. То је ваш став и без претераних тензија завршавате неке пријатељске односе. Ако бисте били самокритични увидели бисте да је ваш став превише идеалистички. Не зависи све од вас, неки проблеми као да ће се решити сами од себе када за то дође прави тренутак.

Љубав Збуњени сте јер вас привлачи особа која је за ваш укус превише ексцентрична. С друге стране, уколико сте већ у вези, ово су дани када би све што сте стрпљиво стварали, због малог неспоразума, могло да падне у воду. Вишак енергије прети да се претвори у велико разочарање.

Здравље Главобоља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације