За представнике било ког хороскопског знака један сегмент живота је од нарочите важности. Некоме је најважније да се професионално оствари, неко породично а неко на друштвеном плану. Шта је за кога најважније изгледа овако:

Ован мора да буде самосталан, слободан и увек у покрету. Да би ово остварио мора да буде на челу колоне, било да је у питању друштвена заједница, посао или породични односи.

Бику је важна материјална сигурност како би себи омогућио хедонистички живот. Да ли ће до тога доћи личним радом или ће корист извући из других људи, свеједно је. Важно је да себи приушти уживање, на првом месту у храни и пићу.

Близанци морају бити увек у покрету, слободни и неспутани како би задовољили своју радозналост и дечију раздраганост. Теже развоју своје интелигенције, па у складу с тим бирају и занимање.

Рак је најсрећнији у окружењу своје породице, нарочито ако је активно укључен у проблеме својих укућана. Уколико се не оствари на том пољу, замену за то налазе у добротворном раду и помагању другим људима.

Лав мора да буде главни у свему, где год да се нађе. Било да се ради о послу или позицији у друштвено социјалној средини. Да би био потпун, мора да буде обожаван и да живи у изобиљу, а најсрећнији је ако је окружен људима који му константно аплаудирају.

Девица тражи сигурност, али до тога мора доћи на тих и неприметан начин. Будући да све постиже својим радом и трудом, а није отворени борац и каријериста, најчешће се остварује као ситан шеф или власник мале радње.

Depositphotos

Вага тежи складу. Да се она пита, свега би имала по мало. Ипак, да би била комплетна, не сме да буде сама. Дакле, како год да наступа она мора бити у пару.

Шкорпији је сексуалност на првом месту. Да би се остварила мора бити сексуално апсолутно задовољена а у односу са другим људима увек у доминантној позицији.

Да би Стрелац био у потпуности остварен, то подразумева слободу. Ако живот проводи у честим путовањима, окружен пријатељима и веселим људима, а да је при томе и финансијски осигуран, срећнијег и радоснијег човека од њега нема.

Јарац је велики тата. Врховни газда, судија и онај који одлучује о судбинама других људи. Да би био комплетан мора бити на важном положају који му даје моћ да себе задовољи.

Водолији је независност на првом месту. Неспутаност и слобода, окруженост пријатељима и прилика да се бави хуманитарним радом, главни су циљеви особама рођеним у овом знаку.

Рибе морају да задовоље своја осећања. Пошто не умеју да препознају радост уколико пре тога не окусе очај, до задовољења својих насушних потреба долазе тешко, па се због тога најлакше пронађу у свету филозофије, религије и уметности.