ЈУПИТЕРОВО БОГАТСТВО: У шта да уложите велику суму новца?

Астролог: Сузана Бан

02. 04. 2019. у 18:32

ЈУПИТЕРОВО БОГАТСТВО: У шта да уложите велику суму новца?
Огроман новац је представљен планетом Јупитер. Да бисмо видели шта је најбоље урадити са огромном свотом новца морамо да сагледамо како би се Јупитер осећао у неким амбијентима под владавином одређеног знака

Да ли сте се икад запитали шта бисте урадили ако бисте одједном добили огромну количину новца? Било да је то добитак на лоту или изненадно наслеђе, тек, идеја о огромном богатству увек је и дилема о томе шта онда учинити.

С обзиром на то да астролошко учење има одговор на сваку појаву, логично је да може да се анализира и таква ситуација. Шта би ко урадио у датој ситуацији коначно одређује лични хороскоп, али ако анализирамо огроман новац као појаву, онда постоји астролошко гледиште где је најприродније да се тај новац уложи као и у каквом би се амбијенту он намножио.

Огроман новац је представљен планетом Јупитер. Да бисмо видели шта је најбоље урадити са огромном свотом новца морамо да сагледамо како би се Јупитер осећао у неким амбијентима који су под владавином одређеног астролошког знака, уз напомену да је Јупитер у Лаву, Девици, Ваги и Шкорпији изостављен, јер ови знаци нису најповољнији за инвестирање крупног капитала, новац се у њима не умножава драстично.

Ован представља личну вољу, брзину и импулсивност. Јупитер се у том знаку добро осећа али је његова експанзија кратког даха. То значи да и највећа количина новца може пребрзо да се потроши ако се држи при руци.

Бик представља банке, исхрану. Велики новац (Јупитер) у амбијенту Бика је сигуран, али не доноси велику личну корист. Како је Месец (некретнине) у овом знаку егзалтиран (најјаче дејство), то указује да је повољно положити новац у банку али га онда инвестирати у некретнину. Због присуства опасне некретнице Алгол у овом знаку, потребно је водити рачуна да се не покрене његова деструктивна енергија. Дакле, не треба почињати ништа толико велико што није могуће лако исконтролисати, јер егзалтираност Месеца у знаку Бика указује на опасност због претеривања.

Близанци представљају комшилук, браћу, сестре и саобраћај. Јупитер је у овом знаку у изгону, па то значи да новац не треба улагати ни у шта што је везано за ту симболику. Изгон описује да новац не би нашао свој циљ и био би пребрзо потрошен. Такође, Близанци представљају причање и брбљање, а да би се избегла неповољна енергија, о великом новцу се никоме не прича.

Рак влада четвртим пољем. У овом знаку Јупитер је егзалтиран што је најповољније за оно што анализирамо. Претеривање Јупитера говори да у амбијенту симболике овог знака можемо да очекујемо процват и множење енергије Јупитера, у овом случају, новца. Дакле, огроман новац је најбоље уложити директно у куповину стамбених јединица или кућа. Ту је најсигурнији амбијент и гаранција да ће енергија богатства несметано тећи. У овоме је веома важно консултовати натални (лични) хороскоп, јер у случају да особа у свом четвртом пољу има деструктивну енергију, онда ова опција отпада.

Јупитер у Јарцу је у паду. То значи да ће велики новац изгубити вредност ако га будемо чували на гомили.

У знаку Риба је у седишту, па то указује да велики новац уложен у нешто из симболике Риба налази свој пут. Рибе су затворене институције, хуманитарни рад, религија, здравство. Уз Стрелца, Рибе указују и на путовања и далеке дестинације.

И, на крају, Јупитер је природни владар Стрелца, па осим путовања, новац свој циљ најлакше проналази у духовном учењу и образовању.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ms

03.04.2019. 08:24

Ulaganje u stambene jedinice i kuce, kako ovde savetuju, je apsolutno neisplativa investicija. Prost period povracaja ulaganja je u najboljem slucaju 25 godina.