ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Начин обављања вашег посла, ове недеље, излази из рутине. Препуни сте креативне енергије па ваше самопоуздање из дана у дан расте. Уколико се нађете у прилици да ове недеље пазарите или потписујете неке вредносне папире, будите на опрезу јер није повољан тренутак и може да вам се поткраде грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Љубав Посредством пријатеља предстоји вам једно ново познанство. Мало опуштање и прихватање изазова може вам пријати, али дугорочно ви знате да то није за вас. Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви, а то није добра атмосфера за нове почетке.

Здравље Припазите грло.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Уколико сте на било који начин укључени у неки вид трговине, овај период ће бити интересантан за вас. Половином недеље отварају вам се шансе да коначно довршите започете пројекте што подразумева склапање повољног уговора који већ дуго припремате. На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која траје већ извесно време.

Љубав Порив за личном слободом може вас навести на погрешан корак. Да бисте изгладили несугласице, проводићете више времена са пријатељима вашег партнера. Слободни могу да упознају необичну особу са којом их чека добар провод и романтична авантура.

Здравље Несаница узрокована напетошћу.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Преиспитујете своје потенцијале. Размишљате како да будете ефикаснији и неком иновацијом побољшате финансијску ситуацију. Право је време да се укључите у активности своје социјалне средине. Професионално сте веома цењени па вам ових дана следи и званично признање за то. Већ од четвртка можете да очекујете пријатне вести због којих ћете бити веома поносни.

Љубав Од партнера не добијате довољно топлине колико вам је у овом периоду потребно. Превише сте захтевни па вам крајем недеље следи захлађење односа. У дну срца још увек чувате јаке импресије из прошлости. Сећање на пропалу велику љубав може вам помутити шансу да остварите нову везу.

Здравље Пролазна малаксалост.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Повољно време за истраживање и учење. Могућа је понуда да се прикључите у једну волонтерску организацију где би ваши квалитети дошли до потпуног изражаја. Четвртак може бити дан избора за отпочињање новог пројекта. Ако се пажљиво организујете и не расипате своје потенцијале, ова прилика би могла прерасти у животну.

Љубав Добијате шансу да направите за себе мало простора и да успорите. Темпо који је иза вас захтева да застанете и преиспитате себе да ли је ова веза оно што ви желите. Преокупирани сте другим проблемима па не примећујете да ваша вољена особа, као и ви, није задовољна.

Здравље Могуће су повреде.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Морате пристати на компромис уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите ове недеље. Пролазни застој који се може испречити у уторак успећете елегантно да превазиђете уколико се не будете супротстављали. Крајем недеље добићете сасвим нова задужења. Доказаћете себи а и другима колико су велике ваше способности. Ипак, пазите да се не залетите превише јер нисте безгрешни.

Љубав Ваше потребе ових дана захтевају од партнера много толеранције и стрпљења. Иако се можда осећате уморно, расположење ће се променити када од партнера стигне интересантан предлог. Не размишљајте превише о томе колико би вам нешто пријало, не можете знати док не пробате.

Здравље Благе аритмије.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Одређене информације не допиру на прави начин до вас па нисте у доброј позицији да сагледате све могућности које су важне за коначну одлуку. Превише желите а не постоје праве могућности, морате се нечег одрећи. Вребате сваку прилику да бисте се поново наметнули у радном окружењу на коме делујете. До краја недеље ваш труд ће бити награђен.

Љубав Потреба да на брзину доведете свој живот у ред може да вас навести на брзоплете потезе. Уколико је ваша љубавна веза имала било какву примесу тајанствености, будите спремни на то да вам, ових дана, звезде нису наклоњене и да свака тајна прети да постане јавна. Будите опрезни.

Здравље Чувајте се повреда.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Ваше самопоуздање је на узлазној путањи па ове недеље вашим сарадницима није лако са вама. Директност не прија другима, али је зато вама корисна. Ослушните машту, једна наизглед банална идеја, дугорочно може бити "бинго" за вас. Информација коју ћете крајем недеље добити, носи путоказ у ком смеру иде ваш професионални развој.

Љубав Фокусирани сте на себе и свој оптимизам, па вас песимизам вољене особе узнемирава и омета. Избегавање сусрета није право решење, суочите се са проблемом. Изгубили сте ону чаробну нит која вас везује, па време које проводите заједно, ове недеље, може прерасти у тешку досаду.

Здравље Пролазна малаксалост.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Сада је време да одбаците неколико ствари које вам већ извесно време успоравају рад. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, крајем недеље вас чека тешка одлука којом се од вас очекује добра процена и мудар потез. Уколико тражите посао, ова недеља доноси шансу да се отвори могућност прихватљивог прелазног решења.

Љубав Ваш партнер има разумевања када је у питању ваша мрзовоља. Искрени разговори, комплименти и дуге шетње освежиће монотонију у коју сте запали. Превише захтевате од свог партнера. Уместо тога, пружите му мало подршке и нежности, јер вас он безрезервно чува и воли.

Здравље Болови у леђима.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Целе недеље ћете се на разне начине бавити правним и папиролошким пословима. Оваква динамика ће вам накратко смирити мисли с других проблема и ублажити нервозу. Осим тога, транзити вам доносе шансу да неке своје идеје коначно презентујете на прихватљив начин и добијете подршку претпостављених од којих сте то најмање очекивали.

Љубав Због интензивних пословних ангажмана, слободно време ћете проводити радно. То привидно одвајање од партнера доноси стимуланс за наредни период. Уколико сте слободни, крајем недеље је на помолу званично упознавање са особом коју знате из виђења.

Здравље Горушица.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Почетком недеље стиже вам понуда за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која, по вашем мишљењу, није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно веома исплатити. Осим тога, отвара вам се и прилика да довршите све заостале финансијске обавезе.

Љубав Превише се строго понашате према вољеној особи. Ваше провокације могу бити окидач за озбиљну свађу до краја недеље. Квалитетан и искрен разговор може да разреши неке неспоразуме који вас наводе да поверујете да се ваш љубавни однос охладио.

Здравље Контролишите шећер.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Уколико је било неких недефинисаних односа које до сада нисте рашчистили, ова недеља вам доноси право откровење. Након прерасподеле задужења, крајем недеље вам стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није била симпатична. Обуздајте еуфорију и средином недеље, када се буде нешто важно одлучивало, прихватите савет пријатеља.

Љубав Превише сте одмерени и обазриви па вам због тога може промаћи прилика да се својој вољеној особи довољно приближите и откријете емоције које су раније биле мистерија за вас. Наведите другу страну да потегне тему, биће вам лакше да се изразите ако је разговор већ покренут.

Здравље Проблеми са варењем.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Неочекиване промене пореметиће рутину у вашој свакодневици. У другој половини недеље бићете у прилици да једном старом пријатељу помогнете да нађе посао. Позитивна енергија због тог доброг исхода удахнуће мало ветра у ваша једра. Осим тога, крајем недеље очекујте обавештење у виду опомене или испоруке неког рачуна на који сте потпуно заборавили.

Љубав Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, све грешке преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом, јер се много тога накупило а ви сте преценили своју стрпљивост. Право решење за ваше проблеме је отворен разговор и то крајем недеље.

Здравље Борите се против меланхолије.