ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Финансијска ситуација је нестабилна. Уздрмане су вам све вредности, али то не узимајте превише за озбиљно, у питању је само кратка фаза током које морате да схватите да у животу постоји нешто више од новца. До краја овог периода проналазите адекватно решење и пређашњу кризу претварате у малу победу којом, уствари, добијате прилику да помогнете и другим људима који су се нашли у сличној невољи. Улазак Сунца у ваш знак обећава приметан прилив животне енергије, било да се ради о духовном или физичком нивоу.

Љубав Одмах на почетку овог периода, ваше поље љубави долази у центар пажње. Положаји планета указују на велики прилив инспирације, јер вам је душа фокусирана на вољену особу. Отвара се прилика да с партнером изгладите неке неспоразуме, а то све може да се одигра на бескрајно романтичан начин што ће бити инспиративно и људима који су упућени у ваш живот. Неки Овнови ће се, у овом периоду, одлучити на брак.

Здравље Болови у грлу.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Склони сте ризичним потезима, нарочито уколико мешате љубав и посао. Непријатна дешавања у радном окружењу захтевају од вас да превазиђете сопствена ограничења и савладате нове начине функционисања. Планетарни аспекти указују на то да вам се, упркос потешкоћама, отвара могућност да остварите нове увиде који ће вас убудуће одвести на сасвим нову путању. Ако ово савладате на самом почетку периода, награда стиже већ од краја месеца када ће се финансијска ситуација битно поправити.

Љубав Сконцентрисани сте на необавезна дружења с људима с којима вас везује једна заједничка особина - бескрајни хедонизам. У том амбијенту љубавни план трпи, као да вам је више стало до околине него до вољене особе. Уколико не будете паметно избалансирали овакву планетарну прерасподелу енергије, друга страна може ваше чудно понашање погрешно протумачити, а затим и повући потезе због којих ће вам касније бити жао.

Здравље Склони сте повредама.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Можете се осетити превише експонирано, али такав страх би био неоснован. Чак и ако сте изложени некаквој процени од стране других људи, то не мора обавезно да значи и да ћете бити критиковани. Период је повољан за учење нечег новог што до сада нисте радили, али одмах урачунајте и непланиране трошкове везане за то. Осим тога, уколико сте због посла везани за саобраћај и комуникацију, будите сигурни да вам се смеше казне и санације неких штета које сте својом несмотреношћу изазвали.

Љубав Ово поље вашег живота мора да претрпи озбиљну анализу. На неки начин, приморани сте да рационално сагледате све околности, иако ништа није чисто и јасно. Наиме, осећате да немате све информације о особи до које вам је стало, а с друге стране, прихватате половичан љубавни однос јер вам се то, из неког разлога, исплати. Љубав зачињена интересним мотивима за вас може бити пренапорна, па до краја овог периода можете од свега и да одустанете.

Здравље Чувајте плућа.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Кренуло вас је. Очекујте прилив енергије, како на пословном тако и на приватном плану. Не знате где ћете пре, са сваке стране се нижу динамична дешавања која од вас траже потпуну фокусираност. Радо бисте се повукли на извесно време и предахнули, али то је у овом периоду немогуће јер вам стижу нови директори или шефови који задају задатке у оквиру којих ви имате важну улогу. Крајем марта могуће је путовање на коме вам се могу поклопити коцкице па да, бар накратко, спојите посао и задовољство.

Љубав Извор свих радости, током овог месеца, могу бити ваш дом и укућани. Стижу значајне промене, било да се ради о новом члану породице, кућном љубимцу или некој сличној промени којом ваша оаза мира добија на квантитету. Некима ће овај период донети селидбу, улазак у брак или љубавну везу с особом која може бити животна. Како год, у овом периоду вас очекују велике промене које ће бити извор радости, како за вас тако и за ваше најближе.

Здравље Несвестица.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Сву енергију улажете у посао. Под великим сте притиском, осећате се уцењено. Вишак беса који вас обузима може да ескалира на потпуно погрешном месту. Водите рачуна, за вас је почео период током кога најмањи неспоразум са сарадницима може да прерасте у озбиљан сукоб после чега нема повратка. Иако сте под стресом, истовремено сте пуни себе, а то вас може навести да прецените сопствене способности. Пажљиво анализирајте сваку ситуацију, на себе преузимајте само послове за које сте квалификовани.

Љубав Мисли су вам усмерене на анализирање нечег што се десило у прошлости. Истовремено, стичете нове увиде па постајете свесни својих грешака. Ипак, ваш его не дозвољава да се вратите назад и иницирате разговор којим бисте нешто поправили. Огромна неодлучност развија у вама велику тензију која прети да експлодира ка недужним људима. На крају ћете се запитати шта сте тиме добили и да ли вам је све то требало.

Здравље Контролишите крвни притисак.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Проблеми из прошлости изгледају много горе него што то заиста јесу. До краја марта налазите се у вакууму, са свих страна сте под некаквим невидљивим притиском који не можете да објасните али га итекако осећате. Срећна вест је да је то пролазна фаза, већ од почетка априла ствари се покрећу с мртве тачке. Свему претходи једно важно решење које вам отвара нова сазнања и могућности за напредовања каква нисте ни сањали. До тада, останите стрпљиви, пазите шта и коме причате и никога не критикујте.

Љубав Почетак овог периода је прилично непријатан за ваш љубавни живот. Све време је главна тема нешто што није до краја изречено, било да се ради о вама или партнеру. Некима ће овај перид донети болна сазнања, а некима откривање тајни за које су мислили да су сигурне. Емотивна збуњеност и потреба за упознавањем нових људи одлична је предиспозиција за прељубу или платонску љубав која би вас освежила.

Здравље Болови у леђима.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Околности вас наводе да интензивније размислите о томе да ли је за вас боље да своју професионалну путању наставите самостално или да радите за неког другог. Ово је период када ћете доспети у центар пажње и највероватније ћете се јако поносити својом позицијом. Крај марта и почетак априла представља период у коме много своје креативне енергије улажете како бисте одговорили на све пословне изазове који ће се поставити пред вас. У оквиру свега, предстоји вам једна сасвим нова пословна понуда.

Љубав Сву своју енергију трошите на посао па за вољену особу остају мрвице слободног времена које, пак, не користите максимално. Иако сте у налету добре енергије, занемарујете да је ваш пословни успех само ваша победа и да партнер очекује онај део вашег бића за који мисли да му припада. Раскорак у очекивањима може произвести лошу комуникацију, због чега бисте пропустили важне тренутке које никада више нећете моћи да надокнадите. Будите пажљиви.

Здравље Преконтролишите хормоне.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Промена на послу. Ово може да значи да ћете добити новог претпостављеног, али и промену комплетног амбијента у коме радите. После изненађења брзо ћете се сабрати и схватити да су новонастале околности ретка шанса да се прогурате и наизглед лошу ситуацију претворите у личну победу. Уколико сте без посла, ово је период када можете очекивати добру понуду и прилику за ангажман који ће бити трајнијег карактера.

Љубав Не правите разлику између љубави и страсти. Платонска веза која се заснива на тајном дописивању има природу да прерасте у озбиљно страствену авантуру која може да се заврши на скандалозан начин. Да бисте избегли непријатности, избегавајте кокетирање било које врсте, а нарочито путем СМС порука и на друштвеним везама, јер будите сигурни да ће пре или касније и највеће тајне испливати на светлост дана.

Здравље Главобоља.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Имате порив да све напустите и живот из корена промените, али свесни сте последица таквих одлука па на неки начин све игноришете. Потискивање незадовољстава на пословном плану може проузроковати озбиљне сметње, нарочито у односу са сарадницима јер они осећају да сте ментално одсутни. Све то заједно може бити узрок ваших озбиљних грешака у раду, а то би вам још више закомпликовало ионако непријатну ситуацију на послу. Не губите оптимизам, све је пролазно, па и ова фаза која је практично - затишје пред буру.

Љубав Сву топлину црпите из породичног и љубавног гнезда. Вољена особа има слуха за ваше потребе. Почетком априла љубав добија крила, иако ћете се истовремено осећати заробљено. У вашој природи је потреба за слободом, па тај осећај ограничености може бацити малу сенку на однос с вољеном особом. Како год било, веза тежи ка стабилизацији, а то је нешто што вам је у овом тренутку драгоцено.

Здравље Проблеми с ногама.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Ових дана као да сте превише слободни с новцем, као да купујете људе око себе. Будите опрезни при куповини, нарочито до краја марта, јер није право време за трговину. Врло брзо ће вам на наплату доћи то краткотрајно финансијско опуштање, а тада ће вас савладати паника. Ти страхови долазе због лоших искустава из прошлости, а срећна вест је да се то што је некада било, никада више неће поновити. Наиме, на прагу сте одличног периода када ћете се осећати ослобођено, као када неком скину камен с леђа.

Љубав Сва своја незадовољства која сте потискивали у претходном периоду, ових дана имате прилику да исцелите. Вољена особа је директно утицала на ваш систем вредности, нарушила вам је самопоуздање. Сада је прилика да озбиљно поразговарате и отворено саопштите шта вам је на души. С обзиром на то да су вам повољни аспекти на небу, очекиван је повољан исход свега, али само ако будете директни и искрени.

Здравље Проблеми с кожом.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Муче вас неспоразуми везани за финансије. Међутим, то није ништа што би требало толико да наглашавате. Овај период је обележен једним добрим аспектом који, у вашем случају, представља стабилизацију на свим нивоима, па и на новчаном. Уколико ваш посао има било какве везе с некретнинама онда су могући већи проблеми. Од краја марта стиже значајнији финансијски прилив, али и прилика да спојите посао са задовољством. Право је време за кратко путовање, продужени викенд или заслужени одмор.

Љубав На помолу је права љубавна романса. Уколико сте у вези, ово је време када ће романтично расположење да распламса сву машту коју нисте ни знали да имате у себи. А ако сте сами, пред вама је могућност везе која је на неки начин тајна. Нека вас то не обесхрабри, након шкакљивог почетка однос може да прерасте у нешто трајно. Потребно је да с речи пређете на дела и тако покажете да сте у пракси бољи.

Здравље Проблеми с варењем.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Интуитивно осећате да вам се нешто спрема. Ваша огромна сензибилност без грешке детектује вибрације које вас плаше јер наговештавају промене које долазе. Ипак, није прави тренутак да своје утиске износите јавно, морате разумети да други људи можда не могу да виде оно што је вама тако кристално јасно. Можда ћете доћи у искушење да се уплетете у неке закулисне радње, верујући да је то праведно. Будите опрезни и не наседајте на туђе манипулације како не бисте били уплетени у нешто чега ћете се касније стидети.

Љубав Ово је сегмент вашег живота у коме је све нејасно и мутно. Бавите се темама које се односе на прошлост, али никако да пронађете заједничко решење којим бисте ставили тачку на минуле дане. Позитиван помак стиже крајем марта, али и даље вас прати мистерија и нејасан однос с партнером. Колико год да се трудите да ствари поставите искрено и на право место, неки детаљи вам и даље промичу.

Здравље Болови у леђима.