Стање у Европи је крајње забрињавајуће за онога ко то уме да види. Колоне војно способних, и највероватније војно спремних имиграната, иду нимало насумично на своја крајња одредишта у скоро све Европске државе. Јасно је да подгојени и тестостерона лишени европски тинејџери нису у стању да честито држе ни свој „ајфон“ у рукама, те стиже са Истока замена у виду будућих редова европских војски, који ће очигледно тиме платити своје ново држављанство. Уосталом, не дешава се ово први пут у историји. Слично њима, за време грађанског рата у УСА, имигранти су директно са бродова облачили униформе војске севера, па ко је преживео наплаћивао је то држављанством. Прво крв, па онда пасош, мото је свежих и спремних регрута.

Ко ово не види, у озбиљном је проблему. Налазимо се близу нове триплицитетне коњункције хронократора, која ће се десити у Водолији децембра 2020. и означити нови мундани период од неких 250 година. Сама коњункција указује на драстичне промене светског система и пренос моћи на земље Истока. Како смо у завршној фази промене, односно последњој трећини циклуса, тако се ствари заоштравају драстичније него пре. Кликни ОВДЕ.

А ко би кумовао заоштравању, до пирати са острва познатом као Велика Британија. Историјски доказани политички насилници и разбојници ни овај пут неће мировати. Уредно су већ објавили и најавили свој план звани Брегзит. Британци су одредили датум, време и место изласка из ЕУ. Министар надлежан за Брегзит Дејвид Дејвис изјавио је да ће те временске одреднице бити унете у амандман нацрта Закона о иступању из Уније, који се тренутно саставља у парламенту, јављају британски медији. „Тај амандман јасно указује на то да ће Велика Британија напустити Европску унију у 23 сата, 29. марта 2019“, пише у Дејвисовом саопштењу. Неки посланици су раније изразили забринутост тиме што датум Брегзита није прецизиран у Закону. „Послушали смо јавност и парламент и унели ту промену да бисмо избегли конфузију“, наводи се у саопштењу.

Велики годишњи хороскоп за 2019. годину - кликни ОВДЕ.

Интересантно је да се, кад се са астролошког становишта погледа карта, ради о врло пажљиво изабраном моменту, који најављује сукоб након Брегзита. Картом доминира планета Марс са највише есенцијалног и највише случајног достојанства, на десценденту, што је у астролошкој традицији јасан показатељ сукоба.

Федерација немачких индустрија (БДИ) сматра да Европска унија и Велика Британија неће успети да постигну свеобухватни споразум о будућим економским односима до 29. марта 2019, када је рок за британски излазак из ЕУ, наводи „Ројтерс“. А то је очигледно тајна рука која програмира политику Лондона већ узела као јасну чињеницу. Решење је увек на дохват те руке, што историја доказује, јер кад год су „пирати са острва“ остали шворц, Европа је заратила. Према оцени највеће групације која окупља немачке индустријалце, веома је извесно да ће доћи до такозваног „тврдог Брегзита“. Хоће ли то бити тврд сукоб, а планете кажу да хоће, планиран у Лондону, а који ће платити остатак држава Европе? Уосталом, као што се то иначе дешава у последњих пола миленијума. Марс је у свом термину, на Алголу, на углу што му даје много већу снагу од потребне за прост и миран излазак, те је он владар ове карте.

Ово не треба да чуди, јер је децембарска карта, мундана карта зиме, обележена квадратом Марса и Месеца, што је генерално неповољан предзнак.

Краја марта, тачније 20. 03. 2019. по београдском, односно централноевропском времену, у касним ноћним сатима ступа на сцену мундани хороскоп за период до марта 2020. По локалном времену за Лондон, што је пресудно за процену мундане карте Велике Британије спрам остатка Европе, Марс поново заузима седмо поље, а владар је првог, што је јасан знак да ће онима преко пута себе, дакле Европи, оставити проблеме како би профитирали.

Натална карта за Москву, односно Русију, показује да у пољу које се повезује са непријатељствима стоји Марс, и означава да против РУСИЈЕ и даље траје специјални рат.

Слично је и у карти Немачке, која је увек кроз историју суптилно манипулисана од стране Британије као изазивач сукоба.

Са друге стране океана, Марс у карти за Америку се налази у 9. пољу и указује на сукобе далеко ван њене територије, док је у њеном 4. пољу Јупитер, који представља бављење домаћим темама. Очигледно ће се забавити у току 2019. домаћим сукобима и борбом за власт унутар представничких тела, као старт трке за други круг председничких избора, који неће бити нимало демократски... треба напоменути да САД гледају на Пацифик као своје двориште и да се ту подижу тензије са Кином.

Карта за Пекинг, која трасира догађаје везане са Кином је интересантна; Јупитер на врху, у свом знаку, експанзија у току, са предношћу које обећава небо. Како год, Кина и даље иде попут брзог воза...