ОВАН

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој фамилији или породици вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што вас одликује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време преспавали.


БИК

Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете, јер ће вас касније изненадити неповољни детаљи које нисте схватили на време. Најбоље је да трошкове сведете на минимум и уведете краткотрајну оштру штедњу.


БЛИЗАНЦИ

Испуњени сте добрим расположењем, тако да помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама неких особа које ваше мишљење искључују у старту.


РАК

Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите у минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује финансијски прилив који ће у потпуности променити околности у којима делујете, а тиме одагнати и напетост која вас мучи.


ЛАВ

Могућа је понуда за партнерство са утицајном особом која вам се у живот враћа као неко од кога сте некада давно много научили. Можда вам идеја не делује примамљиво јер не нуди брз успех. Не оклевајте, јер ћете на такву шансу још дуго чекати.


ДЕВИЦА

Од комарца правите магарца. Усмерили сте се на нешто што је потпуно неважно. На удару је партнер, коме покушавате да демонстрирате своју моћ. Ваша недодирљивост није бескрајна, ако се не зауставите на време, следи прави фијаско.


ВАГА

За вас је свака активност, у суштини, посао. С радошћу се прихватате организације прославе у којој ће углавном учествовати људи с којима сте пословно повезани. Уколико се на време не опустите, ваш перфекционизам може прерасти у агонију.


ШКОРПИЈА

Игноришете финансијске проблеме, па вам ових дана следи непријатно изненађење. Очекујте обавештење или испоруку неког рачуна на који сте потпуно заборавили. Пре него што се препустите паници, проверите да није дошло до грешке.


СТРЕЛАЦ

У потпуности сте посвећни пословним активностима. Пред вама су интензивна дешавања, како на професионалном, тако и на финансијском плану. Очекује вас велика шанса, која стиже у виду понуде за сарадњу са људима за које сте мислили да су недостижни.


ЈАРАЦ

Ово је важан дан за вас. Пружа вам се прилика да довршите све започете послове, а предвече очекујте вест у вези с нечим што сте одавно престали да ишчекујете. Брзо реагујте, у супротном би нешто крупно могло да вам измакне.


ВОДОЛИЈА

Пред вама је могућа мања криза јер се однос са вољеном особом свео на кратке разговоре које по навици обављате на крају сваког дана. Грешите ако мислите да ћете ствар поправити дугим и исцрпљујућим разговором, за који вечерас није време.


РИБЕ

Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а урођени борбени дух и оптимизам учиниће вас још јачим. Иако ћете уложити пуно труда, на крају ћете бити задовољни постигнутим резултатима.