ОВАН (21.3. - 20.4.)

Љубав Позиција Венере у Шкорпији, владаоца астролошке куће љубави у знаку сексуалности чини ваш еротски живот богатијим. Средином недеље, у време младог Месеца, удвараће вам се особа коју познајете са посла, а око 10. септембра, може да вас заинтересује неки Бик, Вага или Риба чије занимање подразумева присуство у јавности.

Посао Ваш владалац Марс, симбол акције, 11. септембра улази у Водолију, симбол више силе, опомињући вас да избегавате ризичне финансијске трансакције, подизање кредита и непотребне трошкове. Средином периода, сарадња са странцима може да буде доведена у питање, због неочекиваних околности.

Здравље Избегавајте слаткише.

БИК (21.4. - 21.5.)

Љубав Због позиције вашег владаоца Венере, планете љубави у седмом астролошком пољу, очекују вас интересантни сусрети и познанства. Око 10. септембра могућ улазак у везу са уметником, спортистом, дизајнером. Конјункција Месеца и Јупитера, крајем периода, најављује удварање особе коју познајете преко пословних контаката. Избегавајте расправе са партнером.

Посао Тригон између Јупитера у вашем знаку и Нептуна, доноси вам новчане добитке преко сарадње са странцима из прекоокеанских земаља. У време младог Месеца, већ почетком периода, расту шансе за обнову контаката са некадашњим пословним партнерима.

Здравље Осетљиви репродуктивни органи.


БЛИЗАНЦИ (22.5. - 21.6.)

Љубав Позиције Венере, планете љубави и вашег владаоца Меркура, симбола комуникације, доноси вам популарност, нарочито код супротног пола. Око 10. септембра, очекују вас нова познанства и сусрет са Вагом, нарочито ако се бавите неким креативним занимањем. Крајем недеље, Водолија вам шаље СМС, а Рак мисли на вас.

Посао После 11. септембра, уласком Марса у Водолију, отварају вам се нове могућности за сарадњу са странцима, уколико радите у здравству, бавите се приватним бизнисом или неким видом услужне делатности. Крајем периода, када се Месец приближава Јупитеру у знаку финансија, избегавајте непотребне трошкове.

Здравље Потребан вам је одмор.


РАК (22.6. - 22.7.)

Љубав Венера, симбол љубави у астролошком пољу љубави наговештава могућност романсе са неким воденим знаком. У време младог Месеца, вашег владаоца, почетком недеље, може да вас заинтересује неко са ким намеравате да започнете пословну сарадњу, Шкорпија или Риба. Јарац мисли на вас, Рак вам шаље СМС.

Посао Јупитер у пољу љубави и креативности под утицајем Нептуна, планете маште доноси вам инспирацију, ако сте уметник, док напети аспекти са Ураном опомињу да избегавате непотребне трошкове. Улазак Марса, планете акције у осму кућу, 11. септембра, опомиње да обратите пажњу на финансије и конкуренцију.

Здравље Проблеми са репродуктивним органима.

Depositphotos


ЛАВ (23.7. - 22.8.)

Љубав Венера, планета љубави у осмом зодијачком знаку наговештава могућност уласка у везу са неким ко је заузет. Марс, планета акције и сексуалности, 11. септембра улази у вашу астролошку кућу љубави доносећи вам сусрет са млађом особом на краћем путу или предавању. Избегавајте расправе са дугогодишњим партнером. Стрелац вам шаље СМС.

Посао Аспекти Јупитера, планете експанзије у четвртом пољу и Меркура, владаоца поља новца који симболизује бизнис и комуникацију, под утицајем Нептуна, упозоравају да не би требало да журите са купопродајом некретнина. Новац полако пристиже, крајем недеље, нарочито ако сте приватник.

Здравље Потребан вам је одмор.


ДЕВИЦА (23.8. - 22.9.)

Љубав Са владаоцем Меркуром у вашем знаку, популарни сте и омиљени код супротног пола. На краћем путу могућ сусрет са особом која ради у некој страној фирми. Транзит Марса преко Водолије, после 11. септембра доноси вам могућност уласка у везу са неким кога већ познајете. Преко друштвене мреже можете да упознате неког Рака.

Посао Са Јупитером у вашој астролошкој кући краћих путовања и документације, контаката са странцима, веће су шансе да обновите или проширите сарадњу са њима, али ипак обратите више пажње на одређене тачке уговора. Позиција Венере, планете новца, доноси вам зараду преко хонорарних послова.

Здравље Проверите крвну слику.


ВАГА (23.9. - 22.10.)

Љубав Ослабљена позиција вашег владаоца Венере, наговештава могућност уласка у тајну везу с неким кога познајете преко посла. Позиција Марса, планете која управља вашим љубавним животом у Водолији, знаку који захвата астролошко поље љубави, после 11. септембра, најављује узбуђења на емотивном плану. Крајем недеље, могу да вам се допадну два интересантне особе.

Посао Позиција Меркура у односу на транзит Меасца, током овог периода, најављује увећање прихода, уколико се бавите уметношћу или ако ваше занимање има везе са медијима. У другој половини периода, требало би да се клоните непотребних трошкова.

Здравље Избегавајте љуту и зачињену храну.


ШКОРПИЈА (23.10. - 22.11.)

Љубав Ваш владалац Марс, планета акције, 11. септембра улази у Водолију, због чега би требало да се клоните расправа са партнером, нарочито ако сте у браку или вези. Један Стрелац мисли на вас, а Вага вам шаље СМС. Месец улази у ваш знак 13. септембра увече, доносећи вам неочекиван сусрет са заузетом особом.

Посао Венера, планета новца у вашем астролошком пољу личности а Нептун у пољу креативности, током целог периода, донеси вам увећање прихода, ако се бавите уметношћу или спортом. Марс улази у Водолију 11. септембра отварајући вам нове могућности сарадње са странцима, а хармонични аспекти Јупитера нове контакте са странцима.

Здравље Више шетајте.

DepositphotosСТРЕЛАЦ (23.11. - 21.12.)

Љубав Позиција Венере, планете љубави у пољу тајни лако може да вас одведе у паралелну везу, нарочито ако сте у браку. После 11. септембра, уласком Марса у Водолију, наћи ћете се у дилеми за кога од две подједнако занимљиве особе да се определите. "Спој" вашег владаоца Јупитера и Месеца, 13. септембра, доноси вам сусрет са особом која често путује.

Посао Аспект између ваших владалаца Јупитера и Нептуна, планета просперитета и превара, доноси успех уметницима, научницима и спортистима. Новац вам притиче преко паралелних или хонорарних послова. Ипак, у другој половини недеље, избегавајте ризичне финансијске трансакције.

Здравље Рекреирајте се.


ЈАРАЦ (22.12. - 20.1.)

Љубав Сусрет са Водолијом, после 11. септембра, може да се претвори у нешто озбиљније. Особа са којом сте некада били блиски, крајем периода, поново улази у ваш живот, нарочито ако се ради о особи која често путује због посла. Аспекти владаоца вашег знака упозоравају да избегавате расправе са партнером, ако сте у браку или дужој вези.

Посао Венера у хармоничном аспекту с вашим владаоцем Сатурном, доноси вам могућност зараде преко сарадње са странцима. Марс, планета акције, улази у астролошко поље посла, средином недеље, доносећи вам прилив новца преко послова са партнерима из неке прекоокеанске земље. Играјте игре на срећу.

Здравље Могуће реуматске тегобе.


ВОДОЛИЈА (21.1. - 19.2.)

Љубав Уласком Марса у ваш знак, 11. септембра, расте ваша популарност код супротног пола. Клоните се једног Овна који злоупотребљава вашу наклоност, нарочито ако сте мушки представник знака. Позиције Меркура средином недеље повољно утиче на вашу комуникацију с партнером, ако се ради о неком ваздушном знаку.

Посао Са Венером, симболом новца у астролошком пољу каријере, будите опрезнији ако планирате сарадњу са странцима. Клоните се расправа са женама. Избегавајте ризичне финансијске трансакције. Аспекти вашег владаоца Јупитера најављују могућност обнове сарадње са странцима, али избегавајте купопродају некретнина.

Здравље Посетите зубара.


РИБЕ (20.2. - 20.3.)

Љубав Аспекти Венере, планета љубави у вашој деветој астролошкој кући најављују могућност авантуре на неком краћем путу или могућност усавршавања у иностранству. Са Меркуром у Девици, можете да добијете брачну понуду, уколико сте у дужој вези. После 11. септембра, могућ улазак у страствену романсу са заузетом особом, могуће неком Шкорпијом или Јарцем.

Посао Аспект између владалаца вашег знака, Нептуна и Јупитера, најављује могућност напредовање у каријери, што се посебно односи на представнике вашег знака који се баве архитектуром, грађевином или дизајном. У време младог Месеца, почетком недеље, избегавајте непотребне трошкове.

Здравље Могућ пад имунитета.