Хороскоп за среду, 18. јул: Лав себи натоварио посао; Искушење за везу Стрелца

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

18. 07. 2018. у 07:00

Хороскоп за среду, 18. јул: Лав себи натоварио посао; Искушење за везу Стрелца

Depositphotos

Дневни хороскоп: Шта вам доноси данашњи дан на пољу љубави, посла и здравља, и да ли ће вам звезде данас бити наклоњене...

ОВАН

Нисте сигурни у своје потенцијале. Размишљате како да побољшате ефикасност и неком иновацијом поправите своју финансијску ситуацију. Искористите прилику да окупите око себе пријатеље који вам могу помоћи у свему па и послу.

БИК

Време је да се реорганизујете. Чишћење како у свом дому, тако и на радном месту створиће вам амбијент за реализацију многих пословних пројеката. Али, ако се на тренутак искључите из свих професионалних активности, схватићете да центар света нисте ви.

БЛИЗАНЦИ

Потребна вам је промена али немате идеју да је спроведете сами, а сујета вам не дозвољава да то препустите партнеру. Прихватите позив и препустите се слатком предаху. Негативно расположење ће попустити и ситуација ће се средити.

РАК

Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Водите рачуна, морате бити свесни, да ако то учините након тога улазите у потпуно нови живот после чега нема повратка на старо. Размислите да ли је то оно што управо желите.

ЛАВ

Мајстор сте да себи натоварите посао, али је питање да ли је свака ваша обавеза исплатива. Због претеране несигурности и болећивости, прихватате, на своју штету, све што се од вас захтева, уместо да заузмете јасан став и тиме себе ослободите притиска.

ДЕВИЦА

Ваш однос према обавезама изгледа превише опуштен. Обављајте посао одговорније и без сувишне приче. Ретко ко зна да је ваша шаљивост, у ствари, одбрамбени механизам, јер не умете на други начин да сакријете страхове и тензију.

ВАГА

Ишчекујете промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам данас није јача страна па је извесна тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови.

ШКОРПИЈА

Време проведено у друштву пријатеља и необавезни разговори ће напунити ваше батерије за наредни период. Безбрижност може, накратко, бити прекинута узнемирујућим вестима које вам стижу из иностранства, али тај стрес ће бити краткотрајан.

СТРЕЛАЦ

Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви што може климаву љубавну везу довести у велико искушење. У дну срца још увек чувате јаке успомене из далеке прошлости па вам сећање на пропалу велику љубав ремети нову.

ЈАРАЦ

Предстоји вам позитивна промена на љубавном плану. Ситуација креће набоље. Због интензивних пословних обавеза, своје слободно време ћете проводити радно па ће то одвајање од партнера донети стимуланс за период који долази.

ВОДОЛИЈА

Дан почињете грандиозним плановима. Ловите сваку прилику не би ли се поново наметнули као конкуренција особама које су вас претекле. То вас суочава с компликованим задацима, због којих, ако их не решите, можете испасти смешни. Не залећите се.

РИБЕ

Неко ко вам је у блиској прошлости много помогао поново је у центру ваше пажње. Улоге су овог пута обрнуте па је прилика да се адекватно реванширате. У дну срца још увек чувате јаке успомене, али сећање на све што је прошло вам сада може само нашкодити.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације