Хеј, који си знак, Ован, Бик или Рак...?

09. 04. 2018. у 22:41

Хеј, који си знак, Ован, Бик или Рак...?

Shutterstock

Проток енергије је најјачи између два знака због чега рођени у тим данима поседују различите таленте и способности

РОЂЕНИ сте на граници између два зодијачка знака, па нисте сигурни који сте знак? На пример, ако сте рођени 21. децембра, никада не знате да ли сте Стрелац или Јарац? Иако осећате енергију оба знака у себи, не можете да се отргнете утиску да не припадате ни једном ни другом. Постоји и разлог за то, јер гранични датуми су дани у којима енергија најјаче струји, због чега рођени на граници два знака поседују различите таленте и способности према којима су и добили називе.

ИНТУИТИВНИ -Рођени између Риба и Овна (од 19. до 25. марта)

Поседујете интуицију Риба и креативност Овна, па можете да остварите шта год замислите. Не само зато што је ваша интуиција наглашена, већ и због тога што можете да остварите своје или снове других људи, све док верујете у њих.


ОДВАЖНИ - Рођени између Овна и Бика (од 18. до 22. априла)

Ватра помешана са земљом даје нешто попут вулкана. Волите да будете главни и да све контролишете, а највише свој живот. Врло сте тврдоглави, одважни и храбри. Можете да постанете велики лидер, ако ослушнете и шта вам говоре други људи око вас.


ГЕНИЈАЛЦИ - Рођени између Бика и Близанаца (од 18. до 22. маја)

Енергија Бика у комбинацији са фотографским памћењем Близанаца даје вам изванредне интелектуалне способности и дар за уочавање детаља. Ипак, с времена на време, треба вас вратити на земљу, како не бисте превише "одлепршали".


УМЕТНИЦИ - Рођени између Близанаца и Рака (од 17. до 23. јуна)

Логика Близанаца помешана са интуицијом Рака, спој Меркура и Месеца, владалаца ових знакова, чини вас великим љубитељима уметности. Поседујете различите таленте, а енергију можете да искористите да постанете славни у разним областима.


СЕНЗИТИВНИ - Рођени између Рака и Лава (од 19. до 24. јула)

Емоције Рака и енергија Сунца у Лаву дају магичну комбинацију сензуалности и дара да осетите добро у другима. Умете да шармирате свакога и ретко ко може да вам одоли, али нажалост, овај дар често покушавају да вам "блокирају" још у детињству.


ЛИДЕРИ - Рођени између Лава и Девице (од 20. до 24. августа)

Ентузијазам Лава и вредноћа Девице представљају одличан спој, због чега можете да остварите све што пожелите. Поседујете лидерске способности и увек имате решење за сваки проблем. Покушајте да будете мање строги према себи али и другима.


ЧАРОБЊАЦИ - Рођени између Девице и Ваге (од 19. до 25. септембра)

Рођени сте у време јесење равнодневице, време апсолутне равнотеже, када владају перфекционизам и дисциплина, љубав и лепота. И све док успевате да одржите тај баланс, као чаробњак можете да материјализујете и своје и замисли других људи.


ИСТРАЖИВАЧИ - Рођени између Ваге и Шкорпије (од 21. до 24. октобра)

Када се удруже радозналост Ваге са страшћу Шкорпије, рађају се истраживачи. Можете напорно да радите како бисте дошли до онога што желите, тако да вам готово увек полази за руком да остварите своје циљеве. Успећете да постигнете још више, ако проширите видике и фокусирате се на оно најважније.


БОРЦИ - Рођени између Шкорпије и Стрелца (од 20. до 23. новембра)

Страст и инстинкти Шкорпије помешани са разиграним духом Стрелца даје велике борце и учитеље. Умете да мотивишете али и да манипулишете. Емотивни сте и практични, зато је важно да научите да направите баланс између ваших жеља и ваших потреба.


ВИЗИОНАРИ - РОЂЕНИ ИЗМЕЂУ СТРЕЛЦА И ЈАРЦА (ОД 19. ДО 25. ДЕЦЕМБРА)

Ви сте савремени проповедник, онај који може да промене све. Поседујете визионарски дар, а истовремено сте врло практични, тако да можете да видите и оно што други не могу. Умете да инспиришете и мотивишете друге, јер ви никада не одустајете.


ЛИДЕРИ - Рођени између Јарца и Водолије (од 18. до 21. јануара)

Јаки сте, храбри и ексцентрични, а ваша тврдоглавост даје вам неодољив шарм. Када сте мотивисани, можете да нађете решење за сваки проблем. Интелигентни сте и спремни да померате границе, тако да за вас постоји само једна опција, а то је победа.


ОДВАЖНИ - Рођени између Водолије и Риба (од 17. до 20. фебруара)

Спој мудрости и одважности, интуиције и тајанствености даје вам способност да у свој живот привучете успех и богатство. Уколико усмерите своју енергију на конструктиван начин, ништа неће моћи да вас заустави на путу ка циљу који сте зацртали.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације