ОВАН (21. 3. - 20. 4)

Љубав

Меркур, планета комуникација и информација, 23. марта, креће директним ходом, због чега вас на краћем путу или преко пословних контаката, очекује сусрет са неким ватреним знаком. Средином априла, преко неке друштвене мреже, можете да упознате млађу особу. Крајем периода, Сатурн креће ретроградним ходом, па избегавајте расправе са партнером, нарочито уколико сте у браку или дужој вези.

Посао

Уласком Сунца, симбола амбиције и успеха, у ваш знак, 20. марта, постајете енергичнији, предузимљивији, пуни елана и нових идеја. Од тога како ћете да се поставите према пословним партнерима, у време пуног Месеца, око 31. марта, зависи успех пројекта који вам је јако важан. У време последње Месечеве четврти, 8. априла, избегавајте потписивање уговора. Мноштво планета у Јарцу, међу којима су и ваши владаоци Марс и Плутон, после 12. априла, опомиње да избегавате конфликте са ауторитетима.

Здравље

Посетите зубара. Контролишите крвни притисак.


БИК (21. 4. - 21. 5)

Љубав

У време пуног Месеца, 31. марта, вашу пажњу може да привуче неко кога упознајете преко посла. Меркур, планета комуникација, 15. априла, креће директним ходом, доносећи вам познанство са млађом особом. После 12. априла, очекује вас сусрет са неким ко ће вас импресионирати већ на први поглед. Ваш владалац Венера, близу некретнице Алгол, после 18. априла, неповољно утиче на ваш однос са партнером.

Посао

Ретроградни ход Меркура, владаоца астролошке куће посла, после 23. марта, упозорава на то да избегавате непотребне трошкове. У време младог и пуног Месеца, 16. и 30. априла, поведите више рачуна о томе шта причате пред сарадницима, нарочито ако се ради о Близанцима и Рибама. Ретроградни ход Сатурна, планете дисциплине, после 18. априла, доноси вам нове обавезе на послу.

Здравље

Проверите рад штитне жлезде. Могуће реуматске тегобе.


БЛИЗАНЦИ (22. 5. - 21. 6)

Љубав

Због позиција Венере и Марса, планета љубави и сексуалности, ваша потреба за љубављу и пажњом биће наглашена нешто више него раније. У време пуног и младог Месеца, око 31. марта и 16. априла, на неком јавном скупу или краћем путу, очекује вас сусрет с Лавом или Вагом. После 18. априла, веће су шансе да уђете у везу са особом која у тренутку упознавања неће бити у потпуности искрена према вама.

Посао

У време прве Месечеве четврти, 24. марта, можете да очекујете прилив новца. Директан ход вашег владаоца Меркура, после 15. априла, најављује нове контакте са странцима из западноевропских земаља. У периоду од 18. до 24. априла будите посебно опрезни са финансијским трансакцијама. Послушајте савет особе на положају. Крајем периода, чувајте кључеве, телефоне и картице.

Здравље

Избегавајте стресне ситуације. Склоност самоповређивању.


РАК (22. 6. - 22. 7)

Љубав

Позиција Венере, планете љубави и уживања, доноси вам удварање особе која одавно покушава да привуче вашу пажњу. Ипак, клоните се Близанаца, Девица и Водолија. Ако сте слободни, 31. марта, у време пуног Месеца, владаоца вашег знака, очекује вас сусрет са неким воденим знаком. После 16. априла, партнерова потреба за доминацијом нада вама биће наглашена, нарочито уколико сте у браку или дужој вези.

Посао

Почетком периода избегавајте ризичне финансијске трансакције. Због ретроградног хода Меркура, после 23. марта, будите опрезнији приликом потписивања уговора са странцима. У време пуног Месеца, 31. марта, успостављате бољу комуникацију са сарадницима, а средином априла, у време младог Месеца близу Урана, треба да се клоните расправа са шефовима.

Здравље

Чувајте се у саобраћају. Избегавајте зачињену храну.


ЛАВ (23. 7. - 22. 8)

Љубав

Ваш емотивни живот током овог периода биће много богатији, тако да већ до краја марта можете да уђете у везу са особом чије занимање има везе са честим путовањима у иностранство. У време ретроградног Меркура, владаоца вашег астролошког поља посла, од 23. марта до 15. априла, избегавајте расправе са партнером. После 18. априла, пазите се скандала, нарочито ако се бавите неким креативним занимањем због којег сте често у жижи јавности или ако сте активни у области политике.

Посао

Почетком периода, ваш владалац Сунце под утицајем Марса на почетним степенима Јарца, знака амбиције, најављује доста обавеза на послу. У време пуног и младог Месеца, око 31. марта и 16. априла, поведите више рачуна о томе шта и коме причате на послу. Меркур, владалац вашег астролошког поља посла, средином априла, креће директним ходом доносећи вам шансе за обнову сарадње са странцима.

Здравље

Проверите крвни притисак. Промените режим исхране.


ДЕВИЦА (23. 8. - 22. 9)

Љубав

Преко неке друштвене мреже, око 24. марта, можете да упознате Водолију или Јарца, а у време последње Месечеве четврти, 8. априла, неког уметника или спортисту. Конјункција Марса и Сатурна у астролошкој кући љубави, после 17. априла, најављује сусрет са особом која носи униформу. Крајем периода, Венера, планета љубави, приближава се некретници Алгол, па се клоните расправа са брачним или дугогодишњим партнером.

Посао

У периоду од 23. марта до 15. априла, када ваш владалац Меркур, симбол комуникација, иде ретроградним ходом, требало би да избегавате непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције. Такође, било би боље да важне уговоре потписујете после 15. априла. Крајем периода, можете да добијете исплативу понуду од странаца из земаља немачког језичког подручја.

Здравље

Избегавајте стресне ситуације. Проводите више времена на свежем ваздуху.


ВАГА (23. 9. - 22. 10)

Љубав

Почетком периода, можете да упознате некога ко ће вам се допасти већ на први поглед. Позиција планета које управљају астролошким пољем љубави, Марса и Плутона, после 12. априла, може довести до конфликта са партнером, због његове жеље за доминацијом. После 17. априла, бићете посесивнији него иначе, нарочито ако сте у вези са неким земљаним знаком. Избегавајте расправе са члановима породице.

Посао

Ретроградни ход Меркура, планете комуникација, после 23. марта, упозорава да се пазите шта причате пред колегама и сарадницима. До средине априла, будите опрезнији приликом потписивања уговора. У време младог Месеца, 16. априла, пазите се скандала, нарочито ако се бавите уметношћу или политиком. После 18. априла, када ваш владалац Венера, симбол новца, образује конјункцију са фиксном звездом Алголом, избегавајте непотребне трошкове.

Здравље

Промените начин исхране. Избаците слаткише и уносите више витамина.


ШКОРПИЈА (23. 10. - 22. 11)

Љубав

У време пуног и младог Месеца, 31. марта и 16. априла, веће су шансе да уђете у тајну везу са шармантном особом, могуће неким Биком. Последња Месечева четврт, под утицајем ретроградног Јупитера из вашег знака доноси вам могућност зараде преко купопродаје некретнина. Крајем периода, Венера, владалац поља љубави, приближава се фиксној звезди Алгол у пољу партнерских односа, због чега можете да привучете пажњу особе која ће желети да вас освоји.

Посао

У првој половини периода, немојте да инсистирате на договорима са странцима. Ретроградни ход Меркура упозорава да од 23. марта до 15. априла, избегавате трошкове. Владаоци вашег знака Марс и Плутон, симболи акције и моћи, заједно са Сатурном, планетом дисциплине, подстичу вашу амбицију за остварењем неког циља. После 15. априла можете да очекујете прилив новца.

Здравље

Могуће реуматске тегобе.


СТРЕЛАЦ (23. 11. - 21. 12)

Љубав

Опозиција између вашег владаоца Јупитера и Венере, симбола љубави, хедонизма, путовања и иностранства, у првој половини периода, најављује могућност уласка у везу са особом која у тренутку упознавања неће бити у потпуности искрена према вама. У време младог Месеца, око 16. априла, може да вам се удвара неки спортиста или уметник, ако сте жена. Мушким представницима вашег знака, око 31. марта, може да се допадне особа коју ће упознати на неком рођендану или слављу.

Посао

Уколико почетком периода имате заказано рочиште за неки судски спор, требало би да будете опрезнији или да се консултујете са још неким адвокатом, нарочито ако се судите око некретнина. Наглашен знак Јарца, у коме се налазе Сатурн, Марс и Плутон, планете амбиције, акције и новца, после 16. априла, погодује представницима вашег знака који носе униформу на раду. После 15. априла, планирајте договоре или потписивање уговора, како не бисте испали жртва преваре.

Здравље

Бол у листовима.


ЈАРАЦ (22. 12. - 20. 1)

Љубав

Ваш владалац Сатурн, симбол прошлости и трајања, почетком периода образује напет аспект са Венером, планетом љубави, доносећи вам захлађење односа са партнером, ако сте у браку. У другој половини периода, можете да обновите контакт са старом симпатијом. У време пуног и младог Месеца, око 31. марта и 16. априла, поведите више рачуна о партнеровим жељама.

Посао

У периоду, од 23. марта до 15. априла, избегавајте ризичне финансијске трансакције. Око 16. априла, можете да склопите посао са странцима из земаља немачког језичког подручја. Мноштво планета у вашем знаку међу којима се налази и ваш владалац Сатурн, планета одговорности и дисциплине, близу Марса и Плутона, крајем периода упозорава да обратите више пажње на конкуренцију. После 18. априла, избегавајте непотребне трошкове.

Здравље

Несаница. Тегобе са зглобно-коштаним системом.


ВОДОЛИЈА (21. 1. - 19. 2)

Љубав

У првој половини периода, постајете друштвенији и активнији на љубавном плану. Позиција Сунца, владаоца вашег астролошког поља љубави, после 10. априла, одговара слободним представницима вашег знака који на краћем путу или семинару могу да упознају Близанце или Рака. Венера у конјункцији са Алголом, после 18. априла, може да вам донесе сусрет са особом са којом вас је већ упознао неки пословни партнер или колега.

Посао

У време ретроградног Меркура, од 23. марта до 15. априла, избегавајте непотребне трошкове. У време младог и пуног Месеца, око 16. и 30. априла, можете да очекујете новчане добитке преко послова са странцима из земаља немачког говорног подручја. Један од владалаца вашег знака, Сатурн, близу Марса и Плутона у вашем 12. пољу, после 17. априла, опомиње да обратите више пажње на одредбе уговора приликом склапања нових послова. Избегавајте конфликте са колегама.

Здравље

Посетите зубара. Могуће реуматске тегобе.


РИБЕ (20. 2. - 20. 3)

Љубав

У време пуног Месеца, 31. марта, очекује вас страствени сусрет са харизматичном особом. Последња Месечева четврт, 8. априла, може да вам донесе сусрет са старом симпатијом, а млад Месец, око 16. априла, познанство са врло духовитом особом. Неко чије занимање има везе са туризмом покушаће да успостави контакт са вама, будите опрезнији.

Посао

Тригон између владалаца вашег знака Нептуна и Јупитера током овог периода може да вам донесе зараду, највероватније преко неког посла са странцима из прекоокеанских земаља. После 12. априла, ретроградни ход Меркура, владаоца ваше астролошке куће партнерских односа, од 23. марта до 15. априла, упозорава на то да би требало да избегавате конфликте са колегама, нарочито ако ваше занимање има везе са правним пословима, медијима, политиком, уметношћу.

Здравље

Могуће тегобе због задржавања течности у организму. Конзумирајте више биљних чајева.