ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао - Искористите наклоност звезда за остварење снова. Савршен тригон између вашег владара Марса и Сатурна, као и секстил са Јупитером указују на могућност да се на дуже време пословно позиционирате на дуго жељено место. Са удаљавањем Марса од Сунца расту шансе за позитивне пословне промене.

Љубав - Јупитер у седмом пољу у квадрату са Венером из четвртог наглашава напетост у вези, па се зато стрпите и сачекајте бољи тренутак за решавање емотивних проблема и хармонизовање односа. Особе у браку или вези пролазе кроз кризни период. Слободни ће захваљујући Јупитеру коначно бити у прилици да упознају сродну душу.

Здравље - Искористите лепо време за шетњу и бављење спортом. Избагавајте дуго задржавање у затвореном простору.


БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао - Млад Месец у четвртом пољу указује на жарку жељу за променама у свим сегментима живота. Што се посла тиче, да се ви питате, све бисте радикално изменили преко ноћи. Али, то нажалост није могуће, па је најбоље да најпре добро испитате тренутну пословну ситуацију и пронађете адекватно место за себе. Будите опрезни у пословним преговорима.

Љубав - Венера, ваш владар, тренутно је у трећем пољу, што указује на вашу спремност за нове сусрете и познанстава који би могла да прерасту у романтичну приврженост. Марс, владар вашег поља партнерства, одваја се од Сунца и добија на снази, што је знак скоријих емотивних промена.

Здравље - Одвојите више времена за одмор и забаву. Ако наставите овим темпом, преморићете се.


БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао - Предстојећа догађања биће под утицајем ретроградности вашег владара, Меркура, што значи да нећете много моћи да утичете на њих. Не игноришите препреке са којима се суочавате већ их посматрајте као прилике које помажу да се недефинисане ствари доведу у ред. Стрпљење и опрез су у овом периоду неопходни. Проверите све недоречене информације.

Љубав - Владар поља партнерства, Јупитер у квадрату са својим диспозитором Венером, знак је да сте спремни за нова емотивна дешавања. Ипак, не очекујте превише, јер ће Сатурн у пољу партнерства брзо угасити евенуално буђење страсти и сваки однос довести до апсурда. Могући неспоразуми у време ретрограданог кретања Меркура.

Здравље - Нервоза, стрес, и недовољно спортских активности шкоде вашем здрављу. Време је да мењате себе и своје лоше навике.


РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао - Венера у вашем знаку, у квадрату са Јупитером сигнал је да се жеље везане за посао и напредак не остварују тако лако како сте очекивали. Млад Месец у другом пољу указује на прилив новца, а позитивне вибрације шаље и Јупитер који већ дуже борави у четвртом пољу што је знак стабилности.

Љубав - Венера у вашем првом пољу чини вас захтевним по питању емоција и квалитете односа у вези. То мешутим не значи да би требало да очекујете бајковит однос, јер то као што и сами знате, постоји само на филму. Биће довољно да изградите равноправан однос и решите све неспоразуме који негативно утичу на квалитет ваше везе.

Здравље - Здравствени проблеми су последица претеривања у храни пићу. Чувајте се алергена.


ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао - Стелијум у првом пољу указује на оптерећеност каријером и успехом на послу. Посла и новца ће бити, нема разлога за толику бригу. Опустите се и потрудите да на лежернији начин посматрате дешавања на пословном плану. Уједно, тако ћете лакше функционисати и брже постизати добре резултате. Млад месец у првом пољу доноси нове шансе и нов посао.

Љубав - Превише сте оријентисани на себе и недовољно спремни да улажете своју енергију и време у партнерски однос. Притом Венера у дванестом пољу сигнализира да је тренутак идеалан за авантуре и за све што кратко траје. Особе у вези или браку биће на великим искушењима.

Здравље - Релативно се добро осећате. Смањите напетост и бићете здравији и срећнији.


ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао - Владар Меркур је у вашем знаку, али у ретроградном кретању, што додатно компликује сва дешавања. Неспоразуми и двоумљење обележиће наредни период као једини начин и могућност делања. Било би добро да будете флексибилнији, чиме год да се бавите. Приликом планирања времена оставите "простор" за накнадне промене планова.

Љубав - Јупитер, владар поља емоција је у квадрату са Венером, универзалним сигнификатором љубави, што значи да ћете током овог периода бити веома конфузни на љубавном плану. Пошто се Венера тренутно налази у вашем једанестом пољу, могуће је да неки пријатељски однос прерасте у романтичну везу о каквој сте дуго маштали.

Здравље - Покушајте да витаминском терапијом превазиђете проблеме везане за пад имунитета.


ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао - Јупитер у првом пољу, само наизглед спрема велике потезе, али је ограничен Венером, вашим владарем која је у десетом пољу. Овакав аспект доноси конфузију и непрекидну тензију на пословном плану, а такво стање ствари ће потрајати чак и када дођете до циља и остварите планове које сте зацртали.

Љубав - Марс, владар поља партнерства излази из доминације Сунца и указује на потребу да се ослободите свега онога што вам смета у партнерском односу. Неки ће се олободити и комплетног партнерског односа уколико им није по вољи, па су могуће турбуленције, прекиди и нове везе.

Здравље - Чувајте се падова и повреда екстремитета.


ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао - Стелијум планета у десетом пољу и излазак Марса, вашег владара из доминације Сунца, као и млад Месец у пољу каријере знаци су најскоријих промена о којима већ дуго размишљате. Тренутно сте на крају неког пројекта, па обратите пажњу на детаље како не бисте све морали изнова да радите.

Љубав - Венера, владар поља партнерства је у тригонском знаку Рака, али не види се са вашим владарем, па доноси конфузију на емотивном плану. Немојте на партнерски однос пројектовати свакодневне проблеме, јер тиме само компликујете ионако нејасну ситуацију.

Здравље - Здравствени проблеми имају везе са органима за варење. Пронађите режим исхране који вам прија.


СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

Посао - Јупитер је под утицајем квадрата диспозитора, а Меркур је ретроградан у пољу каријере, што је знак бројних, срећом не крупних, проблема на радном месту и у односу са сарадницима. Отезање је сада ваш најбољи савезник јер за разрешење тренутне кризе потребно је време и стрпљење. Тренутно ништа не зависи од вас.

Љубав - Меркур, владар седмог поља је у десетом, и то ретроградан, па једино што може да се деси јесу стари проблеми у новом паковању. Трудите се да избегавате проблематичне везе и да се не супротстављате нечем што је суштински имагинарно. Нађите оно што је лепо у односу који имате и то форсирајте.

Здравље - Зуби и кости тренутно су слаба тачка организма.


ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао - Јупитер у дестом пољу знак је промена на боље, посебно што је подржан аспектима Марса и Сатурна, који наговештавају трајност. Текући проблеми се полако решавају. Период је повољан за нове креативне пројекте. Слободно потражите подршку пријатеља, уколико вам је неопходна. Обратите пажњу на детаље.

Љубав - Седмо поље и Венера у њему указују на потребу за додатним дефинисањем емотивног односа, као и за постављањем чврстих правила за наредни период. Слободни ће се наћи у процепу између две особе. Бирајте срцем. Није време за озбиљне везе.

Здравље - Повишен ниво холестерола и масти представља цену хедонистичког начина живота.


ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао - Налазите се у ситуацији када је опрез потребнији него икад. Стелијум планета у седмом пољу, гледан из аспеката посла указује на низ препрека које морате да превазиђете. Будите упорни и одмерени у остварењу циљева, јер ћете само тако остварити задовољавајуће резултате.

Љубав - Из неког разлога, осећате појачану тензију у пољу партнерства, а хаотична ситуација, чини се, тек је на почетку. Марс који је сваким даном све даље од Сунца и указује на потребу за већом слободом у вези, како са ваше, тако и са партнерове стране. Уживајте у ситницама које живот значе.

Здравље - Ситуација се стабилизује и поправља брже него што сте очекивали.


РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао - Сатурн из десетог поља, подржан тригоном Марса и секстилом Јупитера, наговештава да ћете ускоро пребродити пословну кризу. Силом прилика, неке околности ће се променити, а ви ћете бити у бољој позицији. Ипак, не очекујте да се сви проблеми реше преко ноћи. Ретроградно кретање Меркура указује на потребу за додатним стрпљењем.

Љубав - Узбуђење и искушење на љубавном плану донеће вам нека особа из прошлости, на шта указује ретроградни Меркур у пољу партнерства. Било како било, овај период ће обележити љубавни неспоразуми и несигурност у вези. Срећом, све ће убрзо проћи.

Здравље - Све што се тиче здравља везано је за исхрану, зато смањите порције и обуздајте лоше навике.