ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао - Положај вашег владара Марса у Лаву, оснажен Сунцем и младим Месецом, указује на нови почетак, али и могуће тешкоће због брзоплетог и исхитреног реаговања. Стога је неопходна већа доза опреза. Добро проверите све информације које стижу до вас, како не бисте трошили енергију узалуд.

Љубав - Венера из Близанаца указује на особу у близини која је заинтересована за вас без обзира на статус. Ако сте у вези, лако можете угрозити постојећи однос, флертом са стране. Слободни имају прилику да бирају између две, подједнако занимљиве особе. Не журите са одлуком.

Здравље - Склоност главобољама. Могући проблеми са респираторним органима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао - Ваша владајућа планета Венера тренутно борави у пољу финансија и гради тригон са Јупитером, што је добар знак за увећање послова и зараде. Али како се приближава опозицији са Сатурном чини се да ћете ипак морати да сачекате на увећање прихода. Чувајте се брзоплетих одлука. Добро извагајте све нове пословне понуде.

Љубав - Марс, владар вашег поља партнерства, уноси извесну дозу конфузије у ваш љубавни живот. Иако прави добре аспекте са другим планетама, превладава конјункција са Сунцем, па стабилност везе може бити доведена у питање, не због треће особе већ због негативних црта вашег карактера.

Здравље - Ојачајте имунитет, пазите на исхрану.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао - Венера у вашем знаку указује на бројне повољности на пословном плану, а како је у секстилу са Меркуром, вашим владарем, пратиће вас срећа у свим подухватима. Послови које сте недавно започели повољно се одвијају, а добијате и нове понуде.

Љубав - Венера из вашег знака иде у сусрет Сатурну који већ дуго борави у вашем седмом пољу које се тиче партнерства. Иако су посредници Меркур и Јупитер у добрим аспектима, у најбољем случају можете да очекујете "мир у кући", али ситуација је далеко од идеалне. Компромис је неизбежан.

Здравље - Несаница и умор последица су стреса везаног за пословна дешавања. Опустите се.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао - Догађаји око вас се одвијају као на филму. Са једне стране Сунце и Марс у пољу финансија представљају околности које диктирају ритам, док са друге стране, Венера из дванаестог поља наводи дешавања на погрешан пут, мимо ваших жеља. Посао иде онако како диктирају спољни фактори.

Љубав - Венера у дванаестом пољу указује на отворене могућности за авантуру. Ако сте слободни, искористите прилику за нову летњу романсу која би касније лако могла да прерасте у нешто више. Ипак, пре него што се упустите у авантуру, добро проанализирајте врлине и мане ваше нове симпатије.

Здравље - Стомак, органи за варење и начин исхране директно су повезани. Обратите пажњу на превенцију.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао - Стелијум у вашем знаку, посебно због присуства Марса и младог Месеца чини вас врло активним. Некад и превише, па лако можете да постанете напорни за колеге сморене летњим врелинама. Период је добар за нове почетке, али имајте више обзира према другима и не будите превише захтевни.

Љубав - Венера у једанаестом пољу указује на емотивне сигнале из непосредне околине, првенствено из окружења пријатеља. Пажљиво процените ситуацију пре него што се упустите у флерт. Будите стрпљиви, не прескачите важне етапе у развоју везе ако не желите да се касније разочарате.

Здравље - Будите умеренији у јелу и пићу, не оптерећујте организам.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао - Меркур, ваш владар је у дванаестом пољу, што и није тако лоше јер му Венера из десете куће даје подршку аспектом секстила. Сад је време да размислите о новим идејама и да се добро позиционирате. Финансијска ситуација је стабилна, а Јупитер из другог поља вам издашно надокнађује све што сте пропустили.

Љубав - Добро постављени Јупитер који уједно влада пољем партнерства, у складном аспекту са Венером доноси добре вести и шансе за велику срећу на љубавном плану. Слободни ће бити у прилици да упознају неку веома интригантну особу и да започну врло квалитетну везу.

Здравље - Стелијум у знаку Лава, који симболизује ваше дванаесто поље, указује на проблеме са срцем.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао - Јупитер у првом пољу доприноси да се дешавања окрену у вашу корист. Са друге стране Сунце, Марс и Меркур у једанаестом пољу, погодују подршци околине. Овај стелијум је добар знак за све оне који планирају промену на послу, јер ће имати подршку околине и оних на вишим позицијама.

Љубав - Марс у конјункцији са Сунцем у једанаестом пољу уноси делимичну конфузију у ваше емотивне и партнерске односе. Бићете у прилици да бирате између емоција и пријатељства, али нећете бити сисгурни чему да дате предност. Суздржана реакција и отезање ситуације могли би да вам помогну да донесете праву одлуку.

Здравље - Умор и хронични проблеми вам не дају мира. Најбољи лек за то је одмор.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао - Марс, владар вашег знака у пољу каријере удружен са младим Месецом и Сунцем, указује на велике турбуленције и шансе које се извитопере саме од себе, али и на нове могућности које се укажу кад све изгледа очајно. Кратак период, јаки аспекти, време је да се реагује у стилу коцкара - "пуковник или покојник".

Љубав - Венера и Марс нису директно повезани, али су у блиским знацима и битно је у тој симболици увидети најбоља решења за постојеће односе. Уколико сте на прагу нове љубавне романсе, поведите рачуна да се све постави у старту на своје место.

Здравље - Пазите се повреда, посебно ако рукујете неким алатом или машином.

СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

Посао - Ваш владар Јупитер тренутно гради више добрих аспеката, па је време да се померите из места у коме вас дуже време држи Сатурн. Помоћ долази од некога ко је везан за иностранство или је у иностранству. Иако вам се нова пословна понуда учини неозбиљном на први поглед, не одбацујте је тек тако.

Љубав - Венера је у вашем пољу партнерства, па зато очекујте разне турбуленције на љубавном плану али и шансе за нови почетак. Они који су у вези предстоји флерт или авантура, док слободни имају више од једне прилике да се упусте у узбудљиву романсу која би могла да се претвори у озбиљну, трајну везу.

Здравље - Пазите се повреда ногу, уганућа, повреда у спорту.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао - Јупитер из десетог поља, добро подржан, указује да су све шансе за добар или нов посао на вашој страни. Стога нема више потребе за одлагањем, морате ступити у акцију. Осим повољних аспеката, битно је да послови у које се будете упустили пружају могућност за успех у наизглед, немогућим околностима.

Љубав - Положај Месеца, владара вашег поља емоција, заједно са Марсом у истој кући указује да се љубавна веза налази на ивици. Хоћете ли је спасавати или нећете зависи од вас али и од тога како ви сами будете проценили "стање ствари". Урадите оно што вам разум налаже.

Здравље - Ово је период у коме се лако активирају хронични проблеми. Превентива је најважнија.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао - Млад Месец у вашем седмом пољу и спаљени Марс указују да сте на пословном плану на ивици сукоба. Потрудите се да ствари смирите дипломатијом, те да не доливате уље на ватру неким исхитреним поступцима. Главно је да не одустанете од својих планова, али да умете да их упакујете тако да вашем окружењу "не боду очи".

Љубав - Исте планете праве заплет и по питању односа. Све је напето и тражи се длака у јајету да не би ситуација ескалирала. Слободни имају прилику да нагло и изненадно уђу у везу која одмах постаје врло компликована. Стога будите опрезни, иако вам се учини да сте "налетели" на особу из ваших снова.

Здравље - Спортске активности некад помажу више него лекови и терапије.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао - Сатурн који је већ дуго у пољу каријере успоравао дешавања, сада је покренут добрим аспектима што у основи значи да притисак попушта и да до једног дела решења лакше стижете док ћете за друга ипак морати да сачекате. Кључан је добар однос Сатурна и вашег владара Јупитера.

Љубав - Владар седмог поља, Меркур у добром аспекту са Венером знак је разноврсних "ситних" дешавања на пољу емоција. У недостатку већих узбуђења, док чекате да љубав закуца и на ваша врата, уживајте у дружењу са драгим особама и лепоти мирне свакодневице.

Здравље - Могући проблеми са срчаним ритмом или притиском. Не занемарујте редовне контроле.