ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао – Присуство Марса у Раку, уз добар аспект са Венером у вашем пољу новца указује да се послови полако сређују. Ништа конкретно неће се одмах неће догодити, али општа ситуација вам иде наруку. Али, како је Марс, ваш владар у напетом аспекту са Месецом, немојте се превише упуштати у детаље, поготово почетком периода.

Љубав – Емоције су стално напете, а Јупитер, који се тек окренуо у вашем седмом пољу, показује да се ни ви ни партнер не сналазите најбоље у томе. Представници знака којима је веза уздрмана требало би да искористе овај период и да је нормализују.

Здравље – Могући су проблеми повезани са исхраном, јер никако да схватите да здравље улази на уста.


БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао – Ушли сте у повољнији пословни период, тако да ћете бити у прилици и да зарадите. Уз подршку са стране и мало труда, са Венером у првом пољу све зависи од вас и вашег знања. Припремите се и за извесне пословне проблеме, односно тензије са особама из окружења.

Љубав – Венера из вашег знака и Марс из трећег поља, које представља непосредно окружење, налазе се у аспекту који репрезентује динамику. Овакав однос је повољан за Бикове који су слободни или који нису у чврстој вези.

Здравље – Нередовна исхрана и физичко исцрпљивање утичу да осећате умор. Узимајте витамине, више се одмарајте и шетајте.


БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао – Под утицајем уласка Меркура у ваш знак и доброг аспекта са Јупитером, донећете одлуку која ће вам из корена променити живот. Страх од промена је присутан, али морате мало да ризикујете и да уђете на терен који вам је непознат. Само тако ћете успети, бити срећни и задовољни. Имате довољно времена да проверите и успоставите нови начин пословања.

Љубав – Сатурн у седмом пољу „хлади“ све покушаје да се ствари доведу у идеално стање. Између жеља и могућности бирајте реално и не упуштајте се у превише компликоване односе.

Здравље – Или сте озбиљно болесни или здрави. Тренутно сте у фази без већих здравствених тегоба.


РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао – Исплатило се оно у шта сте улагали, па сада задовољно трљате руке и бројите новац. Ракови који се баве приватним послом могу имати финансијске проблеме. Имате довољно снаге да се изборите са проблемима, а ту је и нечија подршка... Односе са сарадницима и колегама градите на поверењу, а како сте додатно опрезни, улазите у нову заблуду – сумњу, која никуда не води.

Љубав – Љубоморне сцене представљају саставни део љубавне игре. Чини вам се да партнер увек нешто забрља. КО зна, можда то ради намерно да би везу учинио узбудљивијом?

Здравље – Склоност ка холестеролу можете да контролишете. У противном, здравље ће бити на удару.


ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао – Ова недеља оличена је сукобом планета, Марса из првог поља и Месеца, вашег владара који се налази у седмом пољу. Подједнако вам је стало да задовољите и сујету и финансије. Покушаћете да направите равнотежу између приватног и пословног живота, што ћете бити изузетно тешко и компликовано, јер ће вас са свих страна затрпавати новим обавезама.

Љубав – Аспект Марса и Месеца унеће неспокој и у ваш емотивни живот. Покушајте да се не упуштате у препирке и јалове свађе са партнером, јер ће ова напетост планета убрзо проћи.

Здравље – Премор и стрес доводе до нервозе и преосетљивости. Мањи проблеми са органима за варење.


ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао – Јупитер се окренуо директно у вашем пољу новца, па ће се ускоро све ствари које су биле у застоју померити у позитивном правцу. Избегавајте несигурна улагања и окрените се провереним пројектима. Ситуацију за сада држите под контролом и потрудите се да тако и остане. У комуникацији са сарадницима и колегама будите пажљиви, јер од њих такође зависи како даље.

Љубав – Емотивни живот и однос са вољеном особом је помало затегнут. Како се владар седмог поља тек окренуто, могући су неспоразуми који су срећом краткотрајни. Покушајте да све што не можете одмах да решите, одложите за повољније дане.

Здравље – Слабе тачке организма су срце и јетра.


ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао – У послу ћете успети само под условом да смирено и полако делујете, на шта указује Јупитер који се тек вратио у директан ход. Креирајте догађаје ослањајући се искључиво на властите снаге. Не будите тврдоглави него опрезни, јер вам је Марс у пољу каријере, што није повољна позиција. Иако морате да обављате више послова истовремено, покушајте максимално да смањите ризик.

Љубав – Осим што указује на каријеру, током овог периода Марс наговештава и тензије у односу са партнером. Потрудите се да избегнете сваку нејасну ситуацију, јер за сада нема решења.

Здравље – Повремено јаке главобоље су реакција на премор и временске осцилације.


ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао – Када се Марс, ваш владар, нађе у знаку Бика најважније је да имате много стрпљења. Његова позиција је ту нестабилна и потребно је пажљиво да пратите сва дешавања и да препознате прави тренутак за акцију.

Љубав – Свађа са партнером, чак и најбаналнија, може да доведе у питање везу. Зато је најпаметније да будете стрпљиви и да смирено прихватите партнерове идеје, јер је вољена особа представљена Венером у Бику, свом седишту, тако да сте овог пута ви слабија страна.

Здравље – Неки припадници знака могу имати проблеме са уринарним инфекцијама и бубрезима. Склоност ка цигаретама, алкохолу и узимању седатива лоше утичу на здравље.


СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

Посао – Окрет Јупитера, владајуће планете у пољу планова пружиће вам нове увиде у будућност. Ових дана вероватно ћете се одлучити за нови пословни пут. Водите рачуна о томе шта коме причате, јер можете лако бити ухваћени у лажима. На послу вас очекују изненадни догађаји за које сте прилично неспремни.

Љубав – Присуство Меркура у пољу партнерства чини све ствари и догађаје дуплим, а вас неодлучним како и шта би требало да учините. Планете не дају довољно одговора, барем што се детаља тиче, па је најмудрије да се држите што реалнијег сценарија.

Здравље – Прегурали сте здравствене проблеме из претходног периода и успешно се опорављате.


ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао – Овај период биће у знаку амбиције, упорности, али и меланхолије, тако да вам уопште неће бити досадно. Опозициони аспект Марса и Месеца можда ће донети више напетости него што је потребно. Мање причајте о својим пословним плановима и највећу пажњу посветите нервном систему јер је благо угрожен.

Љубав – Марс из седмог и Месец из првог поља чине наредну недељу врло напетом и проблематичном. Једини савет је да избегнете сваки озбиљнији разговор са партнером.

Здравље – Могући су проблеми са жучном кесом, зубима и кожом. О нервима да не говоримо, морате престати да се оптерећујете споредним стварима.


ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао – Како вам се тренутни посао не допада, маштате о нечем примамљивијем. Али, ситуација није тако једноставна, поготово овај период када ћете имати веће обавезе на послу. Крајње је време да почните да решавате нагомилане проблеме.

Љубав – Однос са партнером је помало напет. Иако се трудите да откријете како сте доспели у овакву ситуацију, нажалост, не можете ни да наслутите разлог. Једноставно, цео период је такав и немојте тражити разне изговоре како бисте избегли суочавање са партнером. Пустите да се догађаји спонтано одвијају.

Здравље – Разочарања, страхове и депресију покушавате да прикријете осмехом, што није добро.


РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао – Ово је период експанзије на свим пољима.Једино страх од губитка може покварити добро расположење. Дистанцирате се од окружења и негативних утицаја онолико колико вам је потребно да завршите послове.

Љубав – Емоције су толико узбуркане да је дошао тренутак да се неке ствари мењају. Рибе које су у вези требало би да одлуче да ли ће у њој остати или кренути другим путем.

Здравље – Хормони су на удару, било да се ради о штитној жлезди или простати.