Недељни хороскоп за период од 15. до 23. априла 2017. године

АСТРОЛОГ Михаило Чукић * 063/359-26

недеља, 16. 04. 2017. у 12:01

Недељни хороскоп за период од 15. до 23. априла 2017. године

Илустрација / Фото: Тхинкстоцк

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате
ОВАН (21. 3 - 20. 4)
Посао – Средином периода успећете да побољшате односе са сарадницима и околином, а бићете и у ситуацији да остварите добру пословну сарадњу која ће вам донети лепу награду. Ускоро ће доћи до значајнијег побољшања финансијске ситуације.
Љубав – У овом периоду значајно место ће имати старе везе и нерешени односи из прошлости. Али, окретањем Венере ситуација ће се битно променити. Уколико је у вези дошло до раздвајања, ових дана успећете да се помирите са партнером. У ваш живот вратиће се маркантна и помало непредвидива особа.
Здравље – Појачајте имунитет, јер сте склони инфекцијама грла и дисајних путева.

БИК (21. 4 - 21. 5)
Посао – Ретроградни Меркур налази се у вашем знаку и указује на велике планове, али крајем недеље улази у Овна и доноси конфузију и препреке. Уколико се бавите приватним послом, требало би да будете врло опрезни са новцем.
Љубав – Нови љубавни почетак са стабилном особом много обећава, али Венера још није у пуној брзини после ретроградности и наговештава низ нерешених ствари. Дугогодишње везе су у великим припремама за улазак у заједнички живот. У овом периоду све ће вам изгледати лакше него пре, али исто тако може да се закомпликује.
Здравље – Чаша топлог млека или чаја, чим устанете, повољно би деловала на ваш стомак.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао – Ретрограни Меркур и даље утиче на све што предузимате, упорно вас враћа на неке претходне догађаје и не дозвољава да идете напред. Потребно је да нешто што нисте урадили када је требало сада довршите и тако отворите широм врата за нове послове.
Љубав – И када је реч о емотивном животу ретроградни Меркур вас ставља на разне тестове. Сусрет са бившим партнером донеће обострану збуњеност. Уколико не дође до помирења, не очајавајте, јер да је ваљало не би се прекинуло. Близанце који су у браку очекују љубоморне сцене које ће умањити склад у вези.
Здравље – Уколико успете да контролишете апетит, нећете имати већих здравствених проблема.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао – Меркуров повратак у поље каријере доноси нове шансе. Поново ћете имати прилику да покренете пословне активности које су вам недавно за длаку измакле. Да бисте били што успешнији, потребно је да припреме обавите што дискретније.
Љубав – Претходни период био је изазован, а сада је време за исправљање несугласица и обнављање односа. Ови дани су идеални за помирење, враћање бившој љубави или сусрете са старим партнером. Како се Венера спрема за повратак у ваше поље каријере, врло је могућа веза са особом на послу.
Здравље – Почетком недеље будите опрезни у физичким активностима, јер може доћи до лакше повреде.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао – Где год да се појавите позитивно ћете утицати на околину. Не само да ћете радити посао у којем уживате него ћете своје идеје знати добро и да уновчите. Марс из десетог поља указује на нове, пионирске почетке, као и нове околности које ће ревитализовати старе послове.
Љубав – Хаотични период је за вама. Уколико сте се дефинитивно растали с партнером, нећете дуго остати сами - или ћете се убрзо помирити, или ћете упознати нову особу. У ваш живот ући ће две особе и на вама је да изаберете.
Здравље – Позитивна енергија и расположење неће вам недостајати, али би требало да обратите пажњу на очи.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)
Посао – Ретроградни владар знака, Меркур тера вас да неколико пута понављате све што радите. Али, то и није тако лоше, јер ћете више бити у контакту са претпостављеним и тако створити стабилан основ за даље напредовање.
Љубав – Венера је кренула директним ходом у ваше поље партнерства. Уколико је у претходном периоду дошло до сукоба са партнером или раздвајања, ових дана могуће је помирење. У сваком случају, очекује вас веома буран период са много дешавања, нових почетака, помирења, али и несугласица са вољеном особом.
Здравље – Током овог периода неће се дешавати било шта што би уздрмало ваше здравље.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао – Уколико тражите запослење, планирате да направите неку промену или да започнете нови посао, време је да са речи пређете на дела, јер је Венера, ваш владар кренула директним ходом и враћа вас у игру на велика врата. Захваљујући новим идејама успећете да остварите запажен пословни успех.
Љубав – Иако ће бити неколико занимљивих контаката, нећете се лако одлучити за улазак у везу. Јер, тачно знате каквог партнера желите и ускоро ћете га дочекати. Многи припадници знака имају топла сећања на стару љубав, са којом ће се ових дана срести.
Здравље – Кориговањем исхране успећете да стабилизујете повишен крвни притисак.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)
Посао - Сигурним путем идете ка остварењу пословних планова, а у свему ћете имати велику подршку и помоћ блиских особа, нарочито жена. Очекује вас побољшање материјалне ситуације.
Љубав – Љубав вам је заиста наклоњена. Одлазак на пут могао би вам донети љубавну везу са особом која није из вашег места. Посредством рођака или комшија, сусрет са једним Стрелцем у потпуности ће вам променити живот. Реч је о особи о којој сте већ имали прилику да чујете, али је нисте замишљали таквом каква је. Све вам се допада, од изгледа, понашања...
Здравље – Водите рачуна о исправности и квалитету намирница које уносите у организам и смањите конзумирање алкохола.

СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

Посао – Иако кратак, пред вама је период који ће донети нестабилност, што наглашава конјункција Месеца са Сатурном у вашем знаку. Нервоза која вас је пратила последњих недеља и даље расте, па се потрудите да је искористите конструктивно, уколико је могуће. Како вам је седмо поље у Близанцима, а Меркур ретроградан, немојте се чудити што вас околина не разуме.
Љубав – Проблеме у браку или вези успећете да превазиђете тек када се Меркур врати у директан ход, што значи да ћете током овог периода имати проблеме.
Здравље – Било би добро да преконтролишете штитну жлезду, поготово уколико осећате било какве сметње.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао – Чиме год да се бавите, бићете у ситуацији да бирате између две подједнако турбулентне могућности. Осећате да вам неко ради иза леђа. Овај период је веома значајан за вашу каријеру. Потрудите се да што пре завршите све што нисте успели током протеклих дана.
Љубав – После дужег периода, представници знака који су у браку најзад ће успети да пронађу заједнички језик са брачним партнером. Јарчеви који су у везама и даље се играју мачке и миша. На послу ће доћи до контакта са интересантном особом која је, нажалост, заузета.
Здравље – Највише ће вас мучити проблеми са зубима. Зато, уколико на време нисте посетили зубара, сада је прави тренутак.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао – Крајем периода очекује вас побољшање финансијске ситуације, већи добици од рада или нови хонорарни посао. Уз помоћ сарадника успећете да остварите већину пословних намера. Лакше ћете доћи до новог посла, додуше, избор највероватније неће бити по вашој вољи, али вреди покушати, јер време ради за вас.
Љубав – Уколико идете на пут, а усамљени сте, очекује вас ново познанство. Посредством блиске особе требало је давно да се сретнете са једном особом, али то ће се догодити тек у овом периоду. Сасвим је извесно да ћете доживети прелепо изненађење.
Здравље – Пратиће вас задовољство и лепо расположење. Ипак, у свему нађите меру, јер вам је потребан сан.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао – Венера се окренула у вашем знаку, али још није у пуној снази. Све што будете радили у тајности донеће боље резултате него оно што обелоданите. Најзад ћете успети да остварите успешан пројекат са иностранством.
Љубав – Наредних дана, како Венера буде добијала на брзини, тако ће вас пратити оптимизам који најављује лепа дешавања у љубави, без обзира да ли сте у вези, браку или усамљени. Могућа су помирења са старим партнером.
Здравље – Добро се осећате.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације