ОВАН

Посао – Марс, владајућа планета вашег знака налази се у лошем аспекту са Јупитером. Зато се пазите свих пречица и манипулација на послу, јер може доћи до додатних проблема.

Љубав – Млад Месец у пољу партнерства указује на готово извесне промене статуса. Ово важи пре свега за слободне Овнове који су на прагу нове везе. Представници знака који су у браку требало би више пажње да обрате на однос са партнером, у противном може доћи до великих проблема. Ово је период у којем партнер доминира.

Здравље – Стрес, напетост и константни притисак лоше утичу на здравље.

БИК

Посао – Налазите се у фази завршавања неких битних пројеката. Било је много застоја, али се због добрих аспеката Венере и Марса ситуација стабилизовала.

Љубав – Венера, владар знака налази се у пољу које припада партнеру, што значи да су све иницијативе и одлуке у рукама друге стране. И поред тога, веза у којој се тренутно налазите је идеална за вас и зато ништа не мењајте. Иако се не зна ко кога подржава, нити ко се пита, битно је да одлично функционишете.

Здравље – Добро се осећате. Ипак, потребна је већа физичка активност.


БЛИЗАНЦИ

Посао – Наредне недеље имаћете много пословних обавеза, сусрета, али и успеха. Меркур се враћа на позицију одакле је кренуо у ретроградно кретање, што значи да настављате тамо где сте стали крајем августа.

Љубав – Будите веома опрезни са новим познанствима, али не одустајте већ код првог неуспеха, јер је цим надомак руке. Упркос Сатурновом присуству у пољу партнерства, односи са вољеном особом кренуће набоље, јер ће многи неспоразуми бити решени.

Здравље – Мањи проблеми са циркулацијом, кичмом и осцилацијама крвног притиска.


РАК

Посао – Месец, ваш владар ушао је у растућу фазу, што указује на нове пословне догађаје, успешне потезе и напредовање у каријери. Како се то дешава у вашем четвртом пољу, јасан је знак да ћете се удружити с неким и супротставити се руководиоцима

Љубав – У односу са партнером имате изражену потребу да доминирате и да се само ви питате. Али, то никада није добар избор, јер уколико дође до било каквог проблема, сав неуспех пашће на ваша леђа. Потрудите се да поделите одговорност са партнером и да свако буде једнко битан.

Здравље – Обратите пажњу на исхрану, јер су могуће тегобе са стомаком.


ЛАВ

Посао – Меркуров окрет и пролазак кроз поље новца значајан је за Лавове који очекују неки заостали новац. Пословни успех пратиће значајна финансијска зарада. С друге стране, потрудите се да не долазите у сукоб са колегама.

Љубав – Наредних дана бићете у дилеми да ли да прихватите позив шармантне особе с посла. Ипак, дилема ће убрзо бити отклоњена, прихватићете позив за излазак. Уосталом, ништа вас не кошта, а може да се претвори у квалитетну емотивну везу. Слободни представници знака никако да нађу оно што траже.


ДЕВИЦА

Посао – Захваљујући личној снази и мудрости, али и директном ходу Меркура, владара вашег знака, дешавања на послу ће вам одговарати, па ћете успети да владате ситуацијом. Очекују вас нови, успешни пословни потези.

Љубав – Схватате да је стара веза при крају и да би требало променити много тога да бисте је обогатили и сачували. Пожељно је да детаљно разрадите план будућих активности, јер сте на самом почетку новог циклуса. Али, не морате да журите, јер је владар седмог поља тек променио знак.

Здравље – Већину Девица у овом периоду очекују мањи здравствени проблеми.


ВАГА

Посао – Одлучни сте у настојањима да превазиђете тренутне проблеме на послу. Међутим, положај Венере, владара вашег знака, не наговештава да би то могло да се догоди у скоријој будућности. Можете да се изборите са редовним пословним обавезама, али све ван тога вас збуњује.

Љубав – Марс, владар вашег поља партнерства налази се у знаку егзалтације, што најчешће доводи до удаљавања од партнера и неспоразума у комуникацији. Да не би дошло до озбиљних проблема у вези, покушајте да будете блискији са вољеном особом.

Здравље – Будите пажљивији, јер постоји могућност повреде главе.

ШКОРПИЈА

Посао – До недавно сте били прилично потиштени, али откако је Венера ушла у Шкорпију, пуни сте оптимизма и веома расположени. Иако сте задовољни послом којим се тренутно бавите, размишљате о новом извору прихода. Одговара вам све што је везано за брз и добар обрт новца.

Љубав – Како вам се по глави мотају непрактичне идеје, покушајте да будете више реални. Мењајте идеје или себе, али не помишљајте да би Венера у Шкорпији могла да вам пружи нешто идеално.

Здравље – И поред добрих аспеката, превише сте нервозни, јер је вашој личности потребно такво стање.


СТРЕЛАЦ

Посао – Промена на послу само је природан след околности још од уласка Сатурна у ваш знак. Све указује на отварање перспективе за бољу будућност од како Јупитер, ваш владар има добру позицију. Финансијски губитак је последица погрешних пословних процена и инвестиција.

Љубав – Са партнером рашчишћавате неспоразуме настале током Меркурове ретроградности, али отварате могућности и за нове везе. Не паничите, већ мирно сачекајте прави тренутак за промену, јер на неке околности не можете да утичете, па се не нервирајте узалуд.

Здравље – Најважније је да смањите цигарете.


ЈАРАЦ

Посао – Није пожељно да кривите друге за пословне неуспехе. Чувајте се лажи и двоструких игара, нарочито почетком периода, на шта указује пролазак Месеца кроз Вагу и Шкорпију, када особе које вам нису наклоњене могу изговорити неистине о вама. Зато будите веома опрезни и водите рачуна о сваком потезу.

Љубав – Превише се жртвујете за особе до којих вам је стало. У односу са партнером највише је изражено обострано неразумевање и непрепознавање добрих намера. Млад Месец, владар вашег поља партнерства у овом периоду биће у позицијама које вам неће пријати.

Здравље – Могући су проблеми са жлездама, срцем и ногама.


ВОДОЛИЈА

Посао – Запљуснуо вас је талас оптимизма, па имате осећај као да вам је камен пао са срца. Веома сте расположени јер се добро осећате на послу. Сатурн, ваш владар прави добре аспекте са Јупитером из Ваге, што наговештава могућност да многи послови крену у правцу који ће вама одговарати. Ускоро вас очекује финансијски добитак што ће вас додатно орасположити.

Љубав – Укључите разум како не бисте пропустили добру љубавну шансу. Уколико будете играли само на емоције, нећете много постићи.

Здравље – Нерационално се односите према сопственој енергији, што би могло да доведе до здравствених проблема.


РИБЕ

Посао – Током овог периода најзад ћете успети да завршите послове који су били прилично мучни, јер су захтевали додатну снагу и мотивацију. Јупитер у Ваги наговештава успешне послове, финансијски добитак и напредовање у професији.

Љубав – У пољу партнерства Меркур се враћа на позицију у којој је био крајем августа. Представници знака који не воле репризу требало би да се наоружају стрпљењем, јер за сада ништа ново нема на видику, када је емотивни живот у питању.

Здравље – Како потискујете осећај несигурности, могући су психосоматски проблеми. Рањивији сте него што се другима представљате.