Заљубљивање због Венере

Астролог: Марина Јунгић Милошевић

14. 06. 2016. у 23:22

Заљубљивање због Венере

Shutterstock

Наглашена позиција планете љубави и новца у Раку. * Жене ће бити заводљивије и тајанственије, а мушкарци романтичнији и нежнији. * Аспект може да донесе проблем са хормонима, крајницима, јајницима, штитастом жлездом, венама

Венера, планета љубави и новца, у другој половини периода улази у знак Рака, где ће њен утицај доћи до пуног изражаја. Даме ће бити заводљивије и тајанственије, а мушкарци романтичнији и нежнији. Ипак, та заносна, чулна Венера ће се наћи пред великим искушењима, будући да крајем недеље образује само конјункцију са Сунцем, а ниједан аспект са осталим транзитним планетама. И зато ће њен утицај бити јачи. Па, ако се баш тада "лудо" заљубите, ако вас љубав "заслепи" (симболика Венере близу Сунца), нисте криви ви, него ова планета!

Шалу на страну, прелазак Венере преко четвртог зодијачког знака, осетиће сви знаци, нарочито водени и земљани. Њихов емотивни живот биће богатији, финансијска ситуација боља, а пошто Венера симболизује и храну, многи ће се забринути због вишка килограма. Јака позиција Венере у Раку може да донесе и проблеме са хормонима, крајницима, јајницима, штитастом жлездом и венама.

ОВАН (20.3. - 19.4.)

Венера у вашој четвртој астролошкој кући наговештава могућност сусрета са неким на неком породичном скупу ко би могао да постане ваш емотивни партнер.

БИК (19.4. - 20.5.)

Ваш владалац, Венера, планета љубави у трећем астролошком пољу може да вам донесе одлазак на заједничи пут с партнером, нарочито ако сте однедавно у вези.

БЛИЗАНЦИ (20.5. - 20.6.)

Планета љубави и новца у вашој другој астролошкој кући доноси вам шансе за зараду преко паралелних или хонорарних послова, али и могућност да пронађете сродну душу.

РАК (20.6. - 22.7.)

Са планетом љубави у вашем знаку, ви сте знак у тренду, омиљени и популарни, нарочито код супротног пола. Пазите да не набаците вишак килограма!

ЛАВ (22.7. - 22.8.)

Венера, планета љубави и новца, заједно с вашим ввладаоцем Сунцем, у вашој 12. астролошкој кући наговештава могућност сарадње и уласка у везу са особом која живи у иностранству.

ДЕВИЦА (22.8. - 22.9.)

Венера, планета љубави и посла у вашем 11. астролошком пољу, може да донесе познанство са амбициозном особом, која ради са странцима или често путује због посла.

ВАГА (2.9. - 22.10.)

Ваш владалац, Венера, у астролошкој кући каријере и друштвеног статуса, доноси вам удварање харизматичне особе коју сте већ упознали преко посла.

ШКОРПИЈА (22.10. - 21.11.)

Планета љубави у вашем деветом астролошком пољу може да вам донесе изненадно познанство са неким воденим знаком, могуће на неком предавању или краћем путу у иностранству.

СТРЕЛАЦ (21.11. - 21.12.)

Венера у осмој астролошкој кући наговештава страствени сусрет са особом чији вас шарм неће оставити равнодушним, могуће Близанцем или Вагом.

ЈАРАЦ (21.12. - 20.1.)

Симбол љубави и новца у вашем пољу љубави повољно утиче на комуникацију са партнером, а уколико сте слободни, можете да упознате атрактивну, сензуалну особу.

ВОДОЛИЈА (20.1. - 19.2.)

Са Венером у вашој шестој астролошкој кући, може да вам се удвара особа коју познајате преко посла или неко ко носи униформу на раду.

РИБЕ (20.2. - 20.3.)

Планета љубави у вашем астролошком пољу љубави може да донесе занос какав одавно нисте осетили, нарочито са неком Шкорпијом или Раком.


ФАТАЛНА ПРИВЛАЧНОСТ

Позиција Венере у упоредном хороскопу показује како се слажете са особом, која вас привлачи већ на први поглед. Мушкарцу се највише допада дама рођена у знаку или подзнаку у коме је његова Венера или са Венером на његовом подзнаку. Жени највише прија друштво мушкарца рођеног у знаку где је њена Венера или оног ко је има знак или подзнак тамо где јој је Сунце или Марс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације