Хороскоп за период од 15. до 22. маја

АСТРОЛОГ Михаило Чукић * 063/359 260

15. 05. 2016. у 00:07

Хороскоп за период од 15. до 22. маја
Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН(21.3.20.4)

Посао - Ретроградни Марс негативно утиче на ваш радни елан, спутава ваше амбиције и чини вас мрзовољним. Нисте задовољни послом којим се бавите, поготово ако је већ прешао у рутину. Размишљате о могућим променама или иновацијама. Будите опрезни са новцем, превише трошите у последње време што би могло да вас доведе у веома незгодну ситуацију. Мислите на будућност.

Љубав - У хармоничним сте односима са партнером и уживате у свакодневици. Иако не очекујете ништа посебно од вољене особе, спремите се за једно лепо изненађење с његове стране.

Здравље - Превише бринете о здрављу и умишљате да сте озбиљно болесни. Сви проблеми иду из главе. Опустите се.


БИК (21.4.21.5)

Посао - Чувајте се провокација и импулсивних реакција. Не љутите се без разлога на особу од које зависи остварење ваших пословних амбиција. Ситуација од вас захтева стрпљење. Ушли сте у период већих финансијских издатака. Новац вам клизи из руку, али га и зарађујете, зато не брините. Имајте више разумевања за своје ближње. Претерано сте окренути себи, желите све сад и одмах, па запостављате жеље људи који вас окружују.

Љубав - Иако је у наговештају нова веза, предност дајете личној слободи. Избирљиви сте кад је љубав у питању.

Здравље - Појачана нервоза негативно се одражава на ваше здравље. Обуздајте лоше емоције.

БЛИЗАНЦИ (22.5.21.6)

Посао - Ушли сте у критичан период. Ретроградни Меркур доноси вам бројне дилеме. Бићете у ситуацији да помажете мање успешним сарадницима зарад остварења заједничких интереса. Налазите се у периоду који од вас захтева прилагођавање околностима. Размишљате о селидби. Будите опрезни кад су емоције у питању, јер ваша тврдоглавост квари оно у шта сте много инвестирали. Незрело понашање на послу могло би да вам створи проблеме.

Љубав - Чувајте се бурних реакција и тешких речи, јер на тај начин одбијате партнера. Избегавајте расправе у стању афекта.

Здравље - Прекомерно уношење хране лоше се одражава на ваше здравље. Избегавајте слаткише и масне намирнице.

РАК (22.6.22.7)

Посао - После напорног рада, напокон можете да предахнете и да радите у опуштенијем ритму. Обуздајте напетост, избегавајте свађе и екцесно понашање на послу. Ако имате проблем, покушајте да до решења дођете кроз разговор. Уколико је потребно, потражите савет утицајне особе. Не брзајте, као по обичају. Потребно вам је да будете окружени људима који верују у вас и који вас подржавају.

Љубав - Са партнером сте склопили примирје, па очекујте мирнији период. Уколико сте слободни, нова љубав чека вас на путовању. Препустите се емоцијама и уживајте.

Здравље - Нерасположени сте, без конкретног разлога. Опустите се, више шетајте.


ЛАВ (23. 7. 22. 8)

Посао - Ако желите да постигнете пословни успех, жртве су неминовне. Уколико вам тренутно није лако, стрпите се, па ни успех неће изостати. Сањарите на јави, јер стагнација предуго траје. Тешко вам је да се помирите са стварношћу, која ни издалека не испуњава ваша очекивања. Срећом, наредни период указује на позитивне промене. Стелијум Сунца, Венере и Меркура у пољу каријере коначно доноси обрте из којих ће произићи успех.

Љубав - Нова љубав је на видику. Уживате у загрљају вољене особе. Не можете да поверујете да је то стварност, све је сувише лепо...

Здравље - Здравствене проблеме ћете савладати уколико се на време посветите њиховом санирању.

ДЕВИЦА (23. 8. 22. 9)

Посао - Мудро улећете у нове пословне подухвате. Ма колико ово контрадикторно звучи, схватате да немате шта да изгубите. А зна се: ко рескира, тај добија. Ипак, током ретроградности Меркура, као владајуће планете треба имати више опција на располагању. Многи ће од вас потражити савет. Дајте себи времена да мало размислите о својим суштинским жељама. Пошто имате тенденцију да многе ствари започнете, али не и завршите, направите селекцију.

Љубав - Нисте потпуно испуњени на љубавном плану. Сањарите о неком ко би вас мазио и пазио. Стрпљиво "скенирате" ситуацију и одмеравате своје шансе.

Здравље - Нервна напетост реакција је на пољуљано самопоуздање.

ВАГА (23.9.22.10)

Посао - Током овог периода суочићете се са изненадним проблемима на послу који захтевају хитно решење. Док сте покушавали да помогнете другима, испоставило се да је помоћ потребна и вама. Обуздајте бес и импулсивне реакције. Нема разлога за панику, можда ситуација и није тако лоша. Потрудите се да на адекватан начин решите пословну дилему која вам већ дуго задаје главобољу. Ако разум не помаже, послушајте интуицију.

Љубав - Ништа лепше него кад се заљубите. Препустите се партнеру и уживајте у срећи о којој сте тако дуго маштали. Пред вама су дивни дани испуњени љубављу и страшћу.

Здравље - Могући су проблеми са јетром и панкреасом услед лошег рада органа за варење.

ШКОРПИЈА (23.10.22.11)

Посао - Добијате вест о унапређењу на које ћете морати мало да причекате, докле год Марс иде унатрашке. Ако се узме у обзир да лепе ствари стижу у право време, то ће вас свакако орасположити. После дугих заврзлама, ушли сте у мирнији период. Осећате да сте духовно и интелектуално стабилни. Све акције су уравнотежене. Пошто сте успоставили унутрашњи мир, покушајте да га сачувате. Тренутна ситуација захтева већу дозу толеранције.

Љубав - Могуће компликације на љубавном плану. Водите се геслом да паметнији попушта, а то ћете највероватније бити ви, јер се на партнера не можете ослонити. Помозите му ако је потребно.

Здравље - Резултати показују да није било разлога за панику, па се осећате као нови.

СТРЕЛАЦ (23. 11. 21. 12)

Посао - Или много радите, или сте без посла. Са сарадницима ствари не стоје најбоље, али некако ипак испливавате. Будите разумнији и реалнији, бар кад су емоције у питању. Остале области живота засад су под контролом. Преморени сте, потребан вам је одмор од свега и од свих! Највише од ретроградних, "тешких" планета, Марса и Сатурна који вам компликују живот. Од извесне ситуације много очекујете, па се можете разочарати.

Љубав - Живите у свету маште. Стварност не обећава ништа спектакуларно, али никако да се помирите са том чињеницом. Од новог познанства превише очекујете.

Здравље - Слаба тачка организма су жлезде са унутрашњим лучењем.


ЈАРАЦ (22.12.20.1)

Посао - Лепо је кренуло, али од пара ништа. Много напора улажете у подухват чији је исход крајње неизвестан. Осећате се преморено и истрошено. Све што се око вас дешава доживљавате сувише емотивно. Могућ је сусрет са институцијама затвореног типа. Потребно је пуно стрпљења и здравог разума да бисте савладали критичне догађаје са којима ћете се суочити. Искористите своје искуство како бисте помогли другима. Будите опрезни са документима.

Љубав - Са партнером су могуће свађе због новца. Оптужујете га да много троши. Ипак, слажете се на другим плановима живота.

Здравље - Уколико се јаве стомачни проблеми, обратите се лекару. Исхрану сведите на разумну меру.

ВОДОЛИЈА (21.1.19.2)

Посао - Све се одвија рутински што вам никако не прија. Размишљате како да дате отказ и кренете из почетка. Сматрате да сте неадекватно награђени за свој труд. За дивно чудо, мирно прихватате ситуацију. Сви око вас се нервирају, а ви мртви хладни. Успели сте да схватите дубљи смисао живота. Несебично помажете околини, која је, међутим, почела да вас искоришћава. Не дозволите да вас други превише оптерећују својим проблемима.

Љубав - Налазите се у дилеми. Због нечега страхујете. Морате бити опрезни и избегавати вербалне дуеле који ничему не воде.

Здравље - Чувајте се прехладе и проблема са грлом. Избегавајте хладне напитке.


РИБЕ (20. 2. 20. 3)

Посао - У све што радите уносите целог себе. Реагујете емотивније него што то околности захтевају. Имате утисак да неко од сарадника спречава ваше напредовање. Можда грешите? Стало вам је да бриљирате у ономе чему нисте вични. Ако под хитно не обуздате сујету и будете објективнији према себи, бићете на губитку. Морате да се уразумите и постанете умерени. Лепо је бити спонтан, али сте ипак претерали.

Љубав - Иако партнер греши, праштате му. Потрудите се да му угодите. Не штедите емоције и знакове пажње.

Здравље - Могуће стомачне тегобе због необузданог апетита. Избегавајте слакише и алкохол.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације