ОВАН (21. 3. - 20. 4)

Посао - Веома сте активни и пуни добрих идеја, али звездане констелације вам не иду на руку. Због ретроградног кретања Марса и Мекура у наредном периоду, послови које сада започињете уродиће плодом тек крајем следећег месеца. Наоружајте се стрпљењем. Не дозволите да неповољна догађања у пословном окружењу ремете ваш мир. Чланови домаћинства спремају пријатно изненађење.

Љубав - Многи припадници овог знака покушаће да обнаве неке старе емотивне везе током периода боравка Венере у Овну. Емотивно задовољство биће обострано.

Здравље - Могући проблеми са уринарним трактом или гинеколошке сметње које се лако лече. Избегавајте пиће и слаткише.

БИК (21. 4. - 21. 5)

Посао -
Имаћете успеха у свим пословима који су везани за креaтиван рад. Желели бисте да проширите обим делатности, али ништа не чините да то и остварите. Као по обичају, препуштате се догађајима, што није добро, нарочито у периоду када је Меркур ретроградан у вашем знаку. Припазите на документацију, чувајте се погрешних процена. Могуће грешке због расејаности.

Љубав -
Нисте задовољни партнером. Маштате о савршеном "принцу из снова" који у реалном животу, нажалост, не постоји. Утеху налазите у уметности. Виши типови знака уживаће у животним радостима, док се нижи муче личним проблемима.

Здравље - Психосоматске болести ћете отклонити уколико санирате узрок.

БЛИЗАНЦИ (22. 5. - 21. 6)

Посао -
Као по обичају, пуни сте позитивне енергије. Све што замислите спроводите у дело, не штедећи се ни најмање. У комуникацији са колегама падате у ватру и због најмање ситнице. Решили сте да упркос застојима коначно приведете крају послове које стално одлажете. Чувајте се предрасуда и брзоплетих закључака у преговорима са новим пословним партнерима. Уколико дође до неслагања, останите смирени.

Љубав - Који је знак најшармантнији? Па ваш, наравно. Током овог периода бићете неодољиви. Наредних дана, посебно док је Месец у вашем пољу партнерства, обратите пажњу на тајне обожаваоце из пословног окружења.

Здравље - Осећате се одлично, чак много боље него иначе.

РАК (22. 6. - 22. 7)

Посао -
Ово је одличан период за полагање испита и регулисање нерешених проблема. У случају компликација, потражите помоћ искуснијих колега. Верујте у себе чак и ако имате утисак да се све уротило против вас. Будите стрпљиви, ускоро ће све доћи на своје. У комуникацији са колегама будите искрени. Знате шта хоћете и одлучно грабите ка циљу. Многи припадници знака наредних дана доносе мудре одлуке.

Љубав - Недавни конфликт са партнером подстакао вас је да преиспитате своје понашање према партнеру. Плашите се да се неспоразум не понови. Никако не успевате да се опустите.

Здравље - Убрзан пословни ритам негативно утиче на здравље. Одморите се.

ЛАВ (23. 7. - 22. 8)

Посао -
Све ваше мисли и планови уско су повезани са новцем. Наоружајте се стрпљењем, јер су могући застоји и неспоразуми. Исплата касни, а ви сте у незавидној ситуацији. Бићете окупирани материјалним проблемима до те мере да ништа друго нећете примећивати. Због неповољних звезданих аспеката могући су проблеми на пословном плану. Стрпите се, ситуација ће се ускоро разјаснити.

Љубав - Будите опрезни у комуникацији са Биковима и Шкорпијама. Не пренагљујте са давањем изјава, јер се касније можете кајати. Прија вам опуштена атмосфера.

Здравље - Споља делујете и лепо и здраво, али осећате неки немир. Опустите се.

ДЕВИЦА (23. 8. - 22. 9)

Посао -
Максимално се трудите да све одрадите на време и да све ствари држите под контролом. Ако посао не иде онако како сте замислили, не брините чак и ако имате осећај да се налазите у бизизлазној ситуацији. Можда сте се префорсирали, па отуда негативан приступ текућим проблемима. Потребан вам је одмор од свега, посебно од ситуација које делују оптерећујуће. Дистанцирајте се.

Љубав - Веза у којој сте веома је нестабилна. Нисте задовољни њоме не само ових дана већ дуги низ година. Тешите се, ускоро наступа и ваших пет минута.

Здравље - Чувајте се хроничних болести. Одморите се.

ВАГА (23. 9. - 22. 10)

Посао -
Сваки почетак новог посла је тежак, али кад ухватите залет, нема те силе која вас може зауставити. Наредних дана бићете изузетно мотивисани за рад. Успели сте да схватите дубљи смисао живота, па уживате у малим задовољствима. Напокон увиђате сопствене слабости. Уколико превазиђете инертност и кренете у акцију, бићете задовољни и испуњени. Не дозволите да лењост победи.

Љубав - За све тражите гаранцију, па и за љубав. Вероватно сте помешали лончиће, па покушавате да се осигурате тамо где нико никада није сигуран.

Здравље - Покушајте да успоставите блискији контакт са природом. Уживајте у шетњама, чак и по киши.

ШКОРПИЈА (23. 10. - 22. 11)

Посао -
Многи пројекти су у застоју. Пошто имате развијену интуицију и умете да дешифрујете сигнале када је право време за нове подухвате, осећате да треба бити стрпљив и сачекати повољнији моменат. Срећу налазите у дружењу са колегама и људима сличних интересовања. Оне вас чине срећним, омогућавају вам да нормално функционишете. Све остале елиминишите радије избегавајте.

Љубав - Ових дана очекујте пуно страсти, нежности, али и суза. Веза је дошла до усијања. Због некога се узалуд жртвујете. Не будите надмени и не причајте о себи више него што то ситуација налаже.

Здравље - Уколико сте претерали са конзумирањем хране и пића, крајње је време да смањите порције.

СТРЕЛАЦ (23. 11. - 21. 12)

Посао -
Очекују вас радикалне промене на пословном плану. Неки припадници знака ће наћи нови, можда хонорарни посао, а други ће размишљати о пензији. У сваком случају, промене су неминовне. Започиње нова, светлија фаза у вашем животу. На многе ствари које вам нису биле по вољи стављате тачку. Решили сте да се промените. Избегавајте нервирања, површност и прихватање нових обавеза.

Љубав - У вези сте прилично наивни. Без разлога се нервирате због нечега на шта не можете да утичете. Опустите се и уживајте у ономе што имате. Не покушавајте да мењате партнера.

Здравље - Превише се исцрпљујете и трошите не само физичку већ и психичку енергију.

ЈАРАЦ (22. 12. - 20. 1)

Посао -
Наглашена интуиција помаже вам да донесете исправне одлуке. Ослушкујући свој унутрашњи глас, не само да не грешите него постижете и изузетне резултате. Наравно, имаћете и разлога за славље. Фантастично се осећате, јер своју срећу делите са људима из вашег пословном окружења. Обуздајте потрошачку грозницу. Ако планирате путовање, почните да штедите.

Љубав - Све се одвија баш онако како сте и прижељкивали. Добро сте расположени и свој ентузијазам преносите и на партнера. Спремите се за пуно страсти и нежности.

Здравље - Склоност ка пороцима негативно утиче на ваше здравље. Неопходно је чишћење организма од токсина.

ВОДОЛИЈА (21. 1. - 19. 2)

Посао - Вредно сте радили и добијате заслужено признање. Више би вам одговарало да оно буде материјалне природе, јер сте шворц, али ће похвале бар нахранити вашу сујету. Трудите се да из сваког искуства извучете поуку. У фази сте учења, макар и учења на туђим грешкама. Желите да избегнете неугодности. Ако нисте у стању да оптимистички гледате на ситуацију, промените угао посматрања. Ситуација није ни приближно тако драматична као што мислите.

Љубав - Напокон сте схватили да не можете од партнера направити оно што није и што не може да буде. Ако желите да успоставите боље односе, мењајте себе.

Здравље - Углавном добро. Не претерујте са послом. Опустите се.

РИБЕ (20. 2. - 20. 3)

Посао -
Често мењате мишљење о важним питањима, па сарадници не могу да вас прате. Смета им ваша недоследност. Али, то вас много не забрињава, важно је да сте ви задовољни. Околину запањујете отвореношћу и јасним испољавањем ставова по систему "што на ум, то на друм". Немате више стрпљења да идеје увијате у форму. Будите истрајни, не дозволите да вас мањи неуспеси обесхрабре.

Љубав - Изненадни телефонски позив наговештава могућност обнове неке старе везе. Прихватите позив за излазак - немате шта да изгубите. Пријаће вам промена друштва.

Здравље - Могући здравствени проблеми због појачане нервозе. Чувајте се хроничних болести.