Хороскоп за период од 27. децембра до 2. јануара

Астролог Михаило Чукић

27. 12. 2015. у 00:01

Хороскоп за период од 27. децембра до 2. јануара

Thinkstock

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21. 3. - 20. 4)

Посао - Трудите се да све своје обавезе испуните на време како касније не бисте морали да слушате критике и придике. Ако жалите да избегнете компликације, више пута проверите све информације које долазе до вас, и избегавајте ризичне финансијске трансакције. Позиција вашег владара Марса на изласку из Ваге, указује на неочекивану промену околности, док транзит Венере на крају Шкорпије најављује повећање трошкова.

Љубав - Стало вам је да обрадујете свог партнера, али за узврат очекујете много више него што се наслућује кроз ваше понашање. Будите реалнији, избегавајте сукобе.

Здравље - Опустите се и уживајте у празничном расположењу.

БИК (21. 4. - 21. 5)

Посао - Заборавите кулоарске приче и посветите већу пажњу радним обавезама. Венера у вашем пољу јавности, у нехармоничном знаку, указује да би требало да више поведете рачуна о свом понашању и утиску који остављате на околину. Пажљивије бирајте сараднике за нове пословне пројекте. Ако се ствари отргну контроли тешко ћете доказати добре намере. Добићете понуду за изузетно уносан посао.

Љубав - Подједнако уживате у дужењу са млађим и старијим особама. Изласком Венере из знака Шкорпије, комуникација са партнером постаје опуштенија и пријатнија.

Здравље - Избегавајте стресне ситуације и особе које вас иритирају.

БЛИЗАНЦИ (22. 5. - 21. 6)

Посао - Искуство вам помаже да правилно сагледате различите пословне могућности и да се определите за најбоље решење. Оно што на први поглед делује лако и једноставно, понекад у себи крије додатне проблеме који се тешко превазилазе. Ако сте на послу окружени особама са којима нисте у добрим односима, избегавајте расправе, јер вам ни звезде тренутно нису наклоњене. Завршите текуће послове на време.

Љубав - Ако желите да убедите партнера да сте у праву, не ослањајте се само на снагу аргумената. Употребите и свој шарм и заводничке способности.

Здравље - Обратите пажњу на исхрану, конзумирајте више течности.

РАК (22. 6. - 22. 7)

Посао - Уз помоћ сарадника успећете да превазиђете препреке које успоравају ваше напредовање. Тренутно немате довољно концентрације да се бавите стварима које нису на листи ваших пословних приоритета. Важан савет у вези са новим финансијским улагањима, највероватније приватним, добићете од некога од кога то најмање очекујете. Избегавајте конфликте са шефовима и онима који су старији од вас.

Љубав - Имате утисак да партнер прећуткује неке догађаје, што додатно појачава вашу емотивну узнемиреност. Могуће је да тренутно нисте на истим таласним дужинама.

Здравље - Обаратите пажњу на поруке које вам шаљу снови.

ЛАВ (23. 7. - 22. 8)

Посао - Недеља почиње са Месецом у вашем знаку, што вас чини отвореним за промене. Нови изазови у вама подстичу жељу за професионалним доказивањем. Имате велика очекивања како од себе тако и од колега и претпостављених, чак и од оних за које знате да нису увек спремни да вам изађу у сусрет. Приватни посао би вам највише одговарао. Ваш супериоран став доноси вам више проблема него користи.

Љубав - Делујете веома несигурно и опрезно. Имате осећај да партнер да партнер сумња у вашу искреност и трудите се да му на разне начине покажете колико вам је стало до њега.

Здравље - Контролишите импулсивност и решићете се стомачних проблема.

ДЕВИЦА (23. 8. - 22. 9)

Посао - Најбоље се осећате када све тече по плану, али фактор изненађења често уме да вам поремети ритам и пословну концепцију. Нема разлога да игноришете своје сараднике, неко може да вас усмери ка добром решењу. Од приоритетног значаја за вас је пословни однос са Биком, Јарцем или Раком. Немојте радити ништа што је супротно вашим интересима. Меркур у знаку Јарца подстиче вас да довршите заостале послове.

Љубав - Полако почиње да вас иритира партнерово понашање, нарочито у ситуацијама које сматрате потпуно неважним. Ако сте сами, више излазите. Могућа нова љубав.

Здравље - Доста сте радили, време је за опуштање.

ВАГА (23. 9. - 22. 10)

Посао - Не дозвољавате да било ко мења постављене критеријуме, ако они нису у складу са вашим пословним интересима. Вешто користите свој ауторитет како бисте остварили жељене циљеве у пословним преговорима. Када сматрате да сте у праву, другачија мишљења не желите ни да саслушате. Прилично сте нестрпљиви и често нетолерантни. Дипломатско понашање доноси корист. Поведите рачуна о трошковима.

Љубав - Вашем задовољству нема краја када сте у кругу породице. Прија вам партнерова пажња. Ако сте сами, очекујте нова искушења. Добро сте расположени.

Здравље - Добро би вам дошао активан одмор. Више се крећите.

ШКОРПИЈА (23. 10. - 22. 11)

Посао - Свесни сте својих квалитета, имате јасне циљеве и чините све да их остварите. Пословни ризик може да се исплати само ако останете доследни у својим намерама, и док је Венера у вашем знаку. Имате разлога да верујете у повољан исход неке компликоване пословне ситуације. Избегавајте сукобе са ауторитетима, нарочито ако и сами желите да преузмете на себе неки одговорнији посао.

Љубав - Вешто избегавате емотивне провокације и не падате у ватру када вам нешто није по вољи. Неко ново друштво позитивно утиче на ваше расположење.

Здравље - Обратите пажњу на бољу здравствену превентиву.

СТРЕЛАЦ (23. 11. - 21. 12)

Посао - Низ срећних околности, као и тригон Меркура са Јупитером, добро утичу на развој пословне ситуације. Потрудите се да искористите овај повољан период за довршавање заосталих послова. Било би добро да своје интересе ускладите са другима и да нађете поуздане партнере. Уз бољу организацију могли бисте да постигнете много више. Један колега или добар пријатељ очекује да се заједно укључите у нове пројекте.

Љубав - Понекад вам се чини да нико не разуме ваше емотивне проблеме. Будите искрени према себи и партнеру и престаните да "драмите". Уживајте у ономе што имате.

Здравље - Не претерујте са масном храном и слаткишима.

ЈАРАЦ (22. 12. - 20. 1)

Посао - Пословне околности су толико нестабилне и променљиве да само брза процена ситуације и благовремена акција доносе добре резултате. Следите логику јер планета која њоме управља, Меркур, у вашем је знаку. Важно је да правилно раздвојите пословне од приватних интереса како бисте спречили додатне компликације. На послу многи покушавају да утичу на вас, а ви сте уверени да се поигравају вама.

Љубав - Јасно вам је да не можете добити све што прижељкујете, али ви непрекидно смишљате нове стратегије освајања и не одустајете лако од својих циљева.

Здравље - Више се крећите. Не претерујте са алкохолом.

ВОДОЛИЈА (21. 1. - 19. 2)

Посао - Похвала, награда или признање на вас делују стимулативно у сваком погледу. Спремни сте да се опробате и у неким изазовним комбинацијама, јер верујете у своје способности и очекујете позитивне резултате. Веома сте амбициозни и добро организовани, спремни да уђете у неке ризичне послове. Не замерајте се онима који једва чекају да вас доведу у непријатну ситуацију.

Љубав - Месец у знаку партнерства доноси вам пријатне тренутке уз вољену особу. Уживајте у свим лепим стварима које можете да приуштите себи и драгим особама.

Здравље - У одличној сте форми. Не претерујте са калоричном храном.

РИБЕ (20. 2. - 20. 3)

Посао - Да бисте остварили све своје планове, морате да се ангажујете на више страна. Имате добру процену, али не волите да вас неко контролише и проверава ваш начин пословања. Сметају вам нечији негативни коментари. Превише очекујете оних који су прилично неискусни у послу. Транзит Сунца вам не одговара нарочито за послове у јавности.

Љубав - У односу са партнером не пристајете на нове услове или на неки вид емотивне уцене. Избегавајте свађе.

Здравље - Пријаће вам да се мало осамите и одморите од свега.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације