ОНА У ЗНАКУ СТРЕЛЦА


Изглед

Препознаћете их по радозналом погледу, спортском, али и дамском изгледу. Углавном су црвенокосе или плавуше. Проблем код њихове грађе је извесна гломазност трупа, а често имају и јаке кости, па изгледају крупније него што јесу. Не остају непримећене јер делују бучно. Имају склоност ка вишку килограма, шире кукове и карактеристичан, помало тежак ход.


Карактер

Једноставна, толерантна, добра пријатељица, веома је друштвена и воли да буде примећена. Прати друштвене трендове, углавном јој је важно да буде у току збивања, успева да стигне на све културне догађаје, ради на свом образовању. Помало је површна, хировита и често експлозивна. Оптимиста је, води или здрав живот и бави се спортом, или је склона пороцима. Код ње нема средине.


Каријера, новац

Тип жене која се увек снађе за новац, али има успоне и падове. То се односи и на каријеру и на финансије. Непоуздана је и има лошу концентрацију, али када је мотивисана, сјајно ради свој посао. За њу је најважније да се бави оним што воли, у противном, посао је не интересује. Воли да путује и највише јој одговара рад у маркетингу и туристичкој агенцији.


Лјубав

Веома јој је важно да има партнера, али често је са партнером који јој ни по чему не одговара. Бира мушкарце са којима може да полемише, помало детињасте и често инфериорније од себе. Веома је љубоморна, не прашта прељубу, а сама је склона томе, али за себе увек има оправдање.


Породица

Није породичан тип, према деци је либерална, труди се да им пружи добро образовање, али често с њима има проблеме. Покушава да буде мајка другарица, а не ауторитет. Са мајком и сестрама често има конфликтне односе, док са мушкарцима у породици боље функционише.


Здравље

Склоност према алкохолу, претераном узимању лекова и хране која јој не прија може јој нарушити здравље. Такође, склона је повредама и паду имунитета.


Знак – подзнак


Стрелац у подзнаку Ован - темпераментна, отворена, срдачна, такмичарски настројена, страствена

Стрелац у подзнаку Бик - има смисао за бизнис, практична, предузимљива, еротична

Стрелац у подзнаку Близанци - комуникативна, авантуриста, раздрагана, површна

Стрелац у подзнаку Рак - аналитична, саосећајна, пожртвована

Стрелац у подзнаку Лав – егзалтирана, оптимиста, бучна, театрална, колерична

Стрелац у подзнаку Девица - попустљива, кооперативна, нервозна, принципијелна

Стрелац у подзнаку Вага – друштвена, талентована, дипломата, оптимиста, сталожена

Стрелац у подзнаку Шкорпија - малодушна, неповерљива, театрална, вредна, грандоман

Стрелац у подзнаку Стрелац - добронамерна, динамична, авантуриста, талентована

Стрелац у подзнаку Јарац - тајанствена, амбициозна, материјалиста, уздржана

Стрелац у подзнаку Водолија - друштвена, амбициозна, успешна, срдачна

Стрелац у подзнаку Рибе – несигурна, уметничка природа, променљивог расположења


ОН У ЗНАКУ СТРЕЛЦА


Изглед

Стрелац рођен у овом знаку спада у најзгодније мушкарце, а уколико је физички неупадљив, онда бриљира у друштву духовитошћу. Крупан је, па делује помало тромо и лењо. Младолик је и дуго се тако осећа, не признаје године, облачи се спортски, али фенси.


Карактер

Има јак осећај за правду и стало му је да другима докаже да нису у праву. Вредан је када је мотивисан и када ради посао који воли и у којем може да напредује. Не разбацује енергију на оно што га не занима. Не подноси ограничења било какве врсте. Духовит је и стало му је да другима покаже своју креативност. Он је лидер и не подноси да му било ко поставља услове, јер је он тај који доминира.


Каријера, новац

Сналажљив, увек нађе посао и никада није без новца. Има среће у пословима и у раду са странцима. Оставља импозантан утисак, ради на себи и стално се усавршава. Спреман је да ризикује, није му битно да има стални извор прихода и често се избори да буде плаћен боље од других. Нема длаке на језику и не тактизира, мада неће ићи против себе. Тачно зна до које границе може себи да дозволи истеривање правде на послу. Шефови га цене, колеге уважавају и многи му завиде. Не признаје пораз и када је на губитку лако се опоравља од неуспеха и иде даље. Воли послове који му омогућавају да често путује.


Лјубав

Има нечег тајанственог у себи, па женама делује неодољиво, али то је само утисак који вара. Много је једноставнији него што изгледа. Када је мотивисан и искрено заљубљен, у стању је да се максимално посвети породици, али увек мора да има неко време које посвећује свом друштву. Он је тај који води игру и уколико партнерка то не схвати, долази до расправа. Склон је тајним авантурама.


Породица

Не проводи много времена с породицом, у младости је бунтован, а у зрелим годинама га никада нема код куће. Пожртвованији је него што би се могло претпоставити и воли да буде галантан. Као домаћин је лош и кухиња га не интересује, осим ако се не посвети кулинарству. Са децом има другарски однос.


Здравље

Склон је вишку тежине, има проблеме са стомаком, јетром и падом имунолошког система. Склон је повредама.


Знак – подзнак


Стрелац у подзнаку Ован - спортиста, еротичан, духовит, амбициозан, екстровертан

Стрелац у подзнаку Бик - спор, интровертан, хедониста, бизнисмен, пасиван

Стрелац у подзнаку Близанци - креативан, духовит, генијалан, непоуздан, вечити путник

Стрелац у подзнаку Рак - брижан, хипохондар, несигуран, осећајан, тражи пажњу

Стрелац у подзнаку Лав – талентован, великодушан, духовит, не подноси конкуренцију, страствен

Стрелац у подзнаку Девица – аналитичан, упоран, проницљив, послован, образован

Стрелац у подзнаку Вага – шармер, друштвен, површан, талентован, духовит

Стрелац у подзнаку Шкорпија - дискретан, сумњичав, послован, дипломата, посесиван

Стрелац у подзаку Стрелац - оптимиста, духовит, динамичан, талентован, осећајан

Стрелац у подзнаку Јарац - грандоман, амбициозан, сујетан, посесиван, недокучив

Стрелац у подзнаку Водолија - непредвидив, непоуздан, оригиналан, неверан, интелектуалан

Стрелац у подзнаку Рибе – авантуриста, непоуздан, попустљив, прилагодљив