СОЦИЈАЛНА СЛУЖБА УПАЛА АТИЈАСУ У СТАН: Дигла се прашина због Лунине изјаве о “пипкању”

Novosti online

субота, 06. 06. 2020. у 23:20

СОЦИЈАЛНА СЛУЖБА УПАЛА АТИЈАСУ У СТАН: Дигла се прашина због Лунине изјаве о “пипкању”

Antonio Ahel/ATA images

Након што је Луна Ђогани причала о односу са очухом Андрејом Атијасом пред камерама ријалитија “Задруга”, на врата његовог дома је закуцао центар за социјални рад
Након што је Луна Ђогани причала о односу са очухом Андрејом Атијасом пред камерама ријалитија “Задруга”, на врата његовог дома је закуцао центар за социјални рад.

– Искрено, био сам баш изненађен, али људи су били скроз нормални, културни, објаснили су ми да су дошли да провере какав однос имам са Нином, да ли је добро – почео је причу за Курир.

– Све то се десило зато што је Луна имала у ријалитију лапсус када је рекла да сам је пипкао или шта већ. После се исправила, али џабе. Онда ме је Гагијева сестра напала у медијима, као, ко зна шта радим Нини, дигла се општа фрка – додао је Андреј.

– Они су са Нином насамо попричали у соби. Питали су је како је, да ли је све океј, да ли постоји неки проблем и отишли. Били су јако пристојни, али су по пријави морали да дођу. Установили су истину, да Нину, баш као и Луну, гледам као своју децу, као Бланкицу – додао је Андреј.

– Болесно је шта је испало од тог лапсуса. Нађа је добила од мене тужбу за клевету, баш као и Гагијев брат Хамид, односно Ђоле Ђогани. Добили су и по кривичну пријаву – закључио је Атијас, који је потом отишао са Нином у Хрватску, у Ровињ.