Пси штите од урока, мачке исцељују

С. Д.

25. 07. 2019. у 19:15

Пси штите од урока, мачке исцељују

Depositphotos

Животиње имају природну емпатију и осећај ако нас нешто мучи, па често понашањем упозоравају власника да болује од неке болести. Несвесно упијају нашу негативну енергију, било да смо тужни, депресивни или болесни

ВЕЗА између човека и кућних љубимаца је веома јака, понекад и снажнија него код људи. Пси препознају нашу енергију по говору тела и својим понашањем чине да се боље осећамо. Спремни су да одбране наш живот, али и да нас штите од урока. Негативну енергију коју нам неко шаље спречавају да допре до нас тако што је апсорбују.

Мачке су мало другачије, јер је њихова духовна енергија на нижем нивоу. Задатак ових животиња је да штите и чисте простор у коме живимо. И оне могу да осете и апсорбују лошу енергију, али уколико је присутна у великој мери онда престрављене побегну. Стручњаци сматрају да су мачке природни реики исцелитељи, односно да су у стању да својим телом и шапама направе равнотежу у нашем узбурканом енергетском пољу.

Животиње имају природну емпатију и осећај ако нас нешто мучи, па често понашањем упозоравају власника да болује од неке болести. Несвесно упијају нашу негативну енергију, било да смо тужни, депресивни или болесни. Свако ко има кућног љубимца требало би да води рачуна о својим емоцијама и мислима, како то не би пренео и на њега.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)