Кутак за љубимце на „Београдском манифесту”

Новости онлине

22. 05. 2019. у 17:59

Кутак за љубимце на „Београдском манифесту”

Фото: Промо

Власници љубимаца и љубитељи животиња први пут ће добити свој кутак на највећем породичном фестивалу дестинација и манифестација „Београдски манифест"
Власници љубимаца и љубитељи животиња први пут ће добити свој кутак на највећем породичном фестивалу дестинација и манифестација „Београдски манифест".

У „Пет зони" власници паса, мачака и других животиња моћи ће да добију бесплатне савете угледних ветеринара попут чувеног професора Владимира Магаша, да од најбољих грумера науче како да улепшају своје љубимце, а од дресера чују лекције о томе како да васпитају свог пса.

Посетиоци који још немају љубимце имаће прилику да удоме напуштене псе, али и да од стручњака сазнају како да буду одговорни власници.

Свако ко у Пет зони удоми пса или мачку, добиће и поклон пакет хране. Посебна пажња, у оквиру акције Месеца оралног здравља паса, биће посвећена здрављу зуба и десни наших љубимаца.

Нашим четвороножни пријатељи користе зубе много више од нас, а ипак 80 одсто паса старијих од три године пати од болести десни настале услед накупљања наслага и стварања зубног каменца. Уколико четкица за зубе није при руци, или су власник и љубимац нестрпљиви да често примењују овај вид чишћења, решење може бити и у штапићима, који имају јединствен X облик и посебну текстуру довољно чврсту да приликом жвакања уклоне наслаге на зубима и деснима.

Разговараће се и о актуелним проблемима који муче псе и њихове власнике - од сезоне крпеља до болести мачјег огреба. Сви који планирају да на одмор иду са љубимцем, добиће савете о томе како да изаберу дестинацију, али и шта им је све потребно да би тамо стигли без проблема.

„Београдски манифест" одржава се на Калемегдану од 24. до 26. маја. У петак програм траје од 15 до 21 сат, а у суботу и недељу од 11 до 21 сат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације